Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

canm içlik ne renk

Evet sokmak yasakmis ilac ama kremler serbestmis diye duymustum onlar da mi yasak.. bir de sanirim ilaclari giriste teslim ediyomussun revire isminle,ihtiyacin oldugunda gidip alabiliyomussun ordan..

Aglamayin lutfen,cok sukur guzel yerlere dusmus nisanliniz.. insan tabii ister istemez bi buruk oluyor,askerlik bu,en rahat en guvenli yere bile gitse.. ama soyle dusunuyorum ben surekli aklimiza takilan bi engel ortadan kalkcak,bir daha askerligi dusunmicez bitirip gelecekler hayirlisiyla

Sağol tatlım bayağı uğraştım ama değdi sanırım[/QUOTE]

canm exele girdim nerden yapcam :))

Ne zaman teslim oluyo canım nişanlın ?

Sağol tatlım bayağı uğraştım ama değdi sanırım

canm exele girdim nerden yapcam :))[/QUOTE]
Canım önce satır genişlik ve yüksekliğini ayarla ben satırı 0.35 sütunu 0.65 yaptım
Sonra sayıları yaza yaza git mesela e harfi mi yapıcaksın alt alta 1 2 3 4 5 yazarak git 10 tane yazdın sonra yana doğru da 3 tane yaz öyle öyle ortaya çıkıyo sayı artarsa da altta benim yaptığım gibi kalp yapabilirsin
Pek anlatamadım galiba ama yapabilirsin umarım

Ne zaman teslim oluyo canım nişanlın ?
Pazartesi gidicem diyo tatlım

Kizlar goturcekleri iclikler ne bilim kiyafet falan yesil siyah rengi koyu renk istiyolarmis cunku camasirlari yikarken cok yuksek derecelerde yikiyolarmis o yuzden beyaz camasirlari kabul etmiyorlarmis renk atmasindan dolayi bide yuksek derece oldugu icin cekmeyecek biseyler almalarini oneriyolar

Biz alışverişi haftasonu yapacağız internetten liste çıkardım ama o kadar çok şey var ki nişanlım bunların yarısını almaz taşımak istemez eminim
Bi de kızlar sigara da aldınız mı kartonla sigara koysak çalarlar mı acaba

Evet sokmak yasakmis ilac ama kremler serbestmis diye duymustum onlar da mi yasak.. bir de sanirim ilaclari giriste teslim ediyomussun revire isminle,ihtiyacin oldugunda gidip alabiliyomussun ordan..
İlaç konusunu görünce aklıma geldi de söyleyeyim dedim, e götürsün tabi girişte verir olmazsa.

Canim yun iclik yesil.. fakat termal iclik siyah aldik,zaten termallerin bi siyahi bir de beyazi vardi.. umarim siyaha bir sey demezler,herkes goturuyomus ama..
Kızlar içlik rengi fark etmez. Sadece dışta gözüken kıyafetler haki yeşili olacak. Yani eldiven, boyunluk gibi. Bir de iç çamaşırları da yeşil olacak (ona niye karışıyorlar bilmem sanki rengin ne önemi var)

İçlik rengi fark etmiyor, bizimkinin iki içliği de en açık renkti, krem rengi gibi. İç çamaşırları asker yeşili olacak ama bu da karacı havacı denizciye göre değişiyordu, araştırmak gerek. Karadakilerin yeşil ama.

olsun canım kendi karar vrsin son güne kadar kalmak istiyorsa zorlamakta olmaz. bnimkisinin sülüsünde 5 kasım saat 13.00 a kadar tslim olun yazıor oyüzden gidicek oda

Selam canımm. ÖYle tabi ya artık bu saatten sonra da değişmez aldı biletini felan

canm exele girdim nerden yapcam :))
Canım önce satır genişlik ve yüksekliğini ayarla ben satırı 0.35 sütunu 0.65 yaptım
Sonra sayıları yaza yaza git mesela e harfi mi yapıcaksın alt alta 1 2 3 4 5 yazarak git 10 tane yazdın sonra yana doğru da 3 tane yaz öyle öyle ortaya çıkıyo sayı artarsa da altta benim yaptığım gibi kalp yapabilirsin
Pek anlatamadım galiba ama yapabilirsin umarım

Pazartesi gidicem diyo tatlım [/QUOTE]
Aralık dönemi değil miydi canım sizin ? Benimkide cuma teslim olucak 7si yazıyo

Selam canımm

Öyle tabi ki Rabbim bize sabır versinnn.
Napıyosun nasılsınn?
Selam tatlım iyi sayılırım şimdi annesiyle konuştuk sabah gidersem lunna çok ağlar işe gidemez akşam mı gideyim en iyisi diyomuş canım benim ya hala beni düşünüyo
Sen nasılsın kuzum
Selam canımm. ÖYle tabi ya artık bu saatten sonra da değişmez aldı biletini felan
Bileti aldı mı hangi gün gidiyor canım
Aralık dönemi değil miydi canım sizin ? Benimkide cuma teslim olucak 7si yazıyo[/QUOTE]
Yok tatlım aralık değil konu sahibimiz gelse dönemlerimizi yerimizi konu başına yazsa çok kolay olacak ama o da uğramıyor buralara

Yok tatlım aralık değil konu sahibimiz gelse dönemlerimizi yerimizi konu başına yazsa çok kolay olacak ama o da uğramıyor buralara[/QUOTE]

Ay kıyamam kuzum yaa Bende iyi sayılırım kuzum nasıl olayım zaman azaldı gece baya konuştuk biz de bol bol konuştuğumuz günleri arıcaz felan dedip duruyor
Aldı canım 7 snde sabah 08:30 da Ankara yolculuğu başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…