- 24 Ekim 2014
- 64
- 9
- 8
- Konu Sahibi manikserce
-
canm içlik ne renkKizlar bugun bizde asker alisverisimizi yaptik.. bayaa hallettik sayilir ufak tefek eksikler disinda.. bi tane yun iclik bi tane de thermaform markasinin termal icliginii aldik. Termal icligi aman unutmayin kizlar asker icin en gerekli seymis nerdeyse.. bir de watsons da jel yara bandi var onu da aldim ben,ayak vuruntularina karsi ve ayak spreyii..
Evet sokmak yasakmis ilac ama kremler serbestmis diye duymustum onlar da mi yasak.. bir de sanirim ilaclari giriste teslim ediyomussun revire isminle,ihtiyacin oldugunda gidip alabiliyomussun ordan..Merhaba, askeriyeye ilaç sokmak yasak kızlar aklınızda olsun. Orada hasta olsalar dr. ilaç verse onu bile teker teker veriyor, yani sabah 1 akşam 1 alacaksa, sabah gidip dr.dan 1 adet hap ve akşam yine 1 tane gidip alıp içiyor.
Canim yun iclik yesil.. fakat termal iclik siyah aldik,zaten termallerin bi siyahi bir de beyazi vardi.. umarim siyaha bir sey demezler,herkes goturuyomus ama..canm içlik ne renk
Bizim de aynı yer canım şansa bak aynı yere düşmüşlerMe
Mebs okul ve eğitim mrkz komutanlğı canım sizin ?
Sağol tatlım bayağı uğraştım ama değdi sanırımcanm çok güzel olmuş yeni gördüm tebrik:))
Aglamayin lutfen,cok sukur guzel yerlere dusmus nisanliniz.. insan tabii ister istemez bi buruk oluyor,askerlik bu,en rahat en guvenli yere bile gitse.. ama soyle dusunuyorum ben surekli aklimiza takilan bi engel ortadan kalkcak,bir daha askerligi dusunmicez bitirip gelecekler hayirlisiylaKızlarrrrrrrrrr ben aranıza yeni katıldım. Bugün böyle bir topik arıyordum dertleşmek için çok şükür varmış. Ben bugün memlekete uğurladım nişanlımı çarşamba teslim oluyor. Acemilik ve ustalık da Sinop İl jandarma ya çıktı. Kaç gündür ağlıyorum. Geçer mi bu zaman
Ne zaman teslim oluyo canım nişanlın ?Günaydın kızlar şaka gibi haftaya bugün yanımda olmayacak sevdiğim çok kötüyüm ben bugün
Bizim de aynı yer canım şansa bak aynı yere düşmüşler
Sağol tatlım bayağı uğraştım ama değdi sanırım
Sağol tatlım bayağı uğraştım ama değdi sanırım
Pazartesi gidicem diyo tatlımNe zaman teslim oluyo canım nişanlın ?
Günaydın canımgünaydın kızlarrrr :)
Biz alışverişi haftasonu yapacağız internetten liste çıkardım ama o kadar çok şey var ki nişanlım bunların yarısını almaz taşımak istemez eminimKizlar goturcekleri iclikler ne bilim kiyafet falan yesil siyah rengi koyu renk istiyolarmis cunku camasirlari yikarken cok yuksek derecelerde yikiyolarmis o yuzden beyaz camasirlari kabul etmiyorlarmis renk atmasindan dolayi bide yuksek derece oldugu icin cekmeyecek biseyler almalarini oneriyolar
İlaç konusunu görünce aklıma geldi de söyleyeyim dedim, e götürsün tabi girişte verir olmazsa.Evet sokmak yasakmis ilac ama kremler serbestmis diye duymustum onlar da mi yasak.. bir de sanirim ilaclari giriste teslim ediyomussun revire isminle,ihtiyacin oldugunda gidip alabiliyomussun ordan..
Kızlar içlik rengi fark etmez. Sadece dışta gözüken kıyafetler haki yeşili olacak. Yani eldiven, boyunluk gibi. Bir de iç çamaşırları da yeşil olacak (ona niye karışıyorlar bilmem sanki rengin ne önemi var)Canim yun iclik yesil.. fakat termal iclik siyah aldik,zaten termallerin bi siyahi bir de beyazi vardi.. umarim siyaha bir sey demezler,herkes goturuyomus ama..
İçlik rengi fark etmiyor, bizimkinin iki içliği de en açık renkti, krem rengi gibi. İç çamaşırları asker yeşili olacak ama bu da karacı havacı denizciye göre değişiyordu, araştırmak gerek. Karadakilerin yeşil ama.Kizlar goturcekleri iclikler ne bilim kiyafet falan yesil siyah rengi koyu renk istiyolarmis cunku camasirlari yikarken cok yuksek derecelerde yikiyolarmis o yuzden beyaz camasirlari kabul etmiyorlarmis renk atmasindan dolayi bide yuksek derece oldugu icin cekmeyecek biseyler almalarini oneriyolar
Bitecek biteceeeeek sayılı gün değil mi güneş hergün doğacak şafak hergün atacak
olsun canım kendi karar vrsin son güne kadar kalmak istiyorsa zorlamakta olmaz. bnimkisinin sülüsünde 5 kasım saat 13.00 a kadar tslim olun yazıor oyüzden gidicek oda
Canım önce satır genişlik ve yüksekliğini ayarla ben satırı 0.35 sütunu 0.65 yaptımcanm exele girdim nerden yapcam :))
Selam tatlım iyi sayılırım şimdi annesiyle konuştuk sabah gidersem lunna çok ağlar işe gidemez akşam mı gideyim en iyisi diyomuş canım benim ya hala beni düşünüyoSelam canımm
Öyle tabi ki Rabbim bize sabır versinnn.
Napıyosun nasılsınn?
Bileti aldı mı hangi gün gidiyor canımSelam canımm. ÖYle tabi ya artık bu saatten sonra da değişmez aldı biletini felan
Aralık dönemi değil miydi canım sizin ? Benimkide cuma teslim olucak 7si yazıyo[/QUOTE]Canım önce satır genişlik ve yüksekliğini ayarla ben satırı 0.35 sütunu 0.65 yaptım
Sonra sayıları yaza yaza git mesela e harfi mi yapıcaksın alt alta 1 2 3 4 5 yazarak git 10 tane yazdın sonra yana doğru da 3 tane yaz öyle öyle ortaya çıkıyo sayı artarsa da altta benim yaptığım gibi kalp yapabilirsin
Pek anlatamadım galiba ama yapabilirsin umarım
Pazartesi gidicem diyo tatlım
Yok tatlım aralık değil konu sahibimiz gelse dönemlerimizi yerimizi konu başına yazsa çok kolay olacak ama o da uğramıyor buralaraSelam tatlım iyi sayılırım şimdi annesiyle konuştuk sabah gidersem lunna çok ağlar işe gidemez akşam mı gideyim en iyisi diyomuş canım benim ya hala beni düşünüyo
Sen nasılsın kuzum
Bileti aldı mı hangi gün gidiyor canım
Aralık dönemi değil miydi canım sizin ? Benimkide cuma teslim olucak 7si yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?