- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi manikserce
-
Yok tatlım aralık değil konu sahibimiz gelse dönemlerimizi yerimizi konu başına yazsa çok kolay olacak ama o da uğramıyor buralara
Aaa senin de mi Ankaraydı canım Mamak mıAy kıyamam kuzum yaaBende iyi sayılırım kuzum nasıl olayım zaman azaldı gece baya konuştuk biz de bol bol konuştuğumuz günleri arıcaz felan dedip duruyor
Aldı canım 7 snde sabah 08:30 da Ankara yolculuğu başlıyor
Aaa senin de mi Ankaraydı canım Mamak mı
Bi de en geç 7sinde saat 13:00e kadar teslim olmaları gerekiyor yetişebilecek mi
Evet evet o hesaplamıştır ne kadar sürüyor öğrenmiştir canımEvet kuzum benim de Ankara Etimesgut ama valla hiç bilmiyorum kuzum 11 de Ankara da olurmuş ama ordan da kaç dk hiç bakmadım aslında o hesap etmiştir ya
Evet evet o hesaplamıştır ne kadar sürüyor öğrenmiştir canım
Sen çalışıyor muydun canım gideceği gün izin alayım diyorum ama patron verir mi acaba diye düşünüyorum
Evet evet o hesaplamıştır ne kadar sürüyor öğrenmiştir canımEvet kuzum benim de Ankara Etimesgut ama valla hiç bilmiyorum kuzum 11 de Ankara da olurmuş ama ordan da kaç dk hiç bakmadım aslında o hesap etmiştir ya
Evet evet o hesaplamıştır ne kadar sürüyor öğrenmiştir canım
Sen çalışıyor muydun canım gideceği gün izin alayım diyorum ama patron verir mi acaba diye düşünüyorum
Benimde dün annesi dua yaptı ama ben gitmedim evde tadilat vardı nişanlımda bizdeydi tadilat bahanesiyle olsa da tüm gün birlikteydikAynen canım ben yine de sordum içime sinmedi valla
Çalışıyorum canım bende ya pazar günü annesi evde Kuran okutacak. Mecbur hafta içi izin almam lazım benimde
alıntılllarr garipleştiiiiNoluyo bu alıntıları yahu
hehe aynen
napıyosun canımmm
ne güzel canım :) inşallah zaman su gibi akar gider.. hmn lavuşuruzselam kızlar. sevdiceğimle ben ayrı şehirlerdeyiz. salı gunu suprız yaptı bana yanıma geldi dolu dolu 3 gün geçirdik ve vedalaştık( umarım 5 ay su gibi akıp geçer..
İnşallah canım hepimiz sağ salim kavuşalım askerlerimize...ne güzel canım :) inşallah zaman su gibi akar gider.. hmn lavuşuruz
Kizlar ben gercekten hic iyi degilim.. isten izin aldim onunla daha cok vakit gecirebilmek icin,onun yanindayken hep guluyorum,moralsiz gozukmemeye calisiyorum.. uzulmemi istemedigi icin uzulmuyomus gibi yapiyorum.. 'baslamak bitirmenin yarisi,bitecek gidecek amaaan kurtulcaz su askerlik yukunden,bidaha hep birlikteyiz' diyoruum,diyorum ama onun yanindan ayrilipta eve gelince icime kocaman bi agirlik gelip oturuyoo.. haftaya bi baska sehirde benden cok uzakta mi gune gozlerini acicak yani..
bende dün ugurladım gercekten yataktan cıkmadmKızlar merhaba. Bende eylül ayında kısa dönem olarak sevgilimi askere uğurladım. Sizin için söyleyebileceğim tek şey sevgililerinizin asker psikolojilerini kaldırmaya hazırlıklı olun. Gönderdiğiniz ilk gün çok zor ben tüm gün yataktan kalkamamıştım . Bu ilk günü atlattıktan sonra gerisi bir şekilde geliyor canınızı sıkmayın morallerinizi yüksek tutun. Bu sadece bi süreç geçicek ve bu günleri hepimiz güzel hatırlayacağız
Bu arada acemilik Kütahya Ustalık Afyon bizim kızlar merak eden varsa yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?