Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Yok tatlım aralık değil konu sahibimiz gelse dönemlerimizi yerimizi konu başına yazsa çok kolay olacak ama o da uğramıyor buralara

Ay kıyamam kuzum yaa Bende iyi sayılırım kuzum nasıl olayım zaman azaldı gece baya konuştuk biz de bol bol konuştuğumuz günleri arıcaz felan dedip duruyor
Aldı canım 7 snde sabah 08:30 da Ankara yolculuğu başlıyor [/QUOTE]
Aaa senin de mi Ankaraydı canım Mamak mı
Bi de en geç 7sinde saat 13:00e kadar teslim olmaları gerekiyor yetişebilecek mi

Bi de en geç 7sinde saat 13:00e kadar teslim olmaları gerekiyor yetişebilecek mi[/QUOTE]

Evet kuzum benim de Ankara Etimesgut ama valla hiç bilmiyorum kuzum 11 de Ankara da olurmuş ama ordan da kaç dk hiç bakmadım aslında o hesap etmiştir ya

Bi de en geç 7sinde saat 13:00e kadar teslim olmaları gerekiyor yetişebilecek mi

Evet kuzum benim de Ankara Etimesgut ama valla hiç bilmiyorum kuzum 11 de Ankara da olurmuş ama ordan da kaç dk hiç bakmadım aslında o hesap etmiştir ya [/QUOTE]
Evet evet o hesaplamıştır ne kadar sürüyor öğrenmiştir canım
Sen çalışıyor muydun canım gideceği gün izin alayım diyorum ama patron verir mi acaba diye düşünüyorum

Evet kuzum benim de Ankara Etimesgut ama valla hiç bilmiyorum kuzum 11 de Ankara da olurmuş ama ordan da kaç dk hiç bakmadım aslında o hesap etmiştir ya
Sen çalışıyor muydun canım gideceği gün izin alayım diyorum ama patron verir mi acaba diye düşünüyorum[/QUOTE]

ben izin aldım canım salı günü için işe gitmicem. ama çarşambayada izin almak lazım ağlamaktan sabah olcak nasıl işe gelicem hiççç bilmiyorum.

Sen çalışıyor muydun canım gideceği gün izin alayım diyorum ama patron verir mi acaba diye düşünüyorum

ben izin aldım canım salı günü için işe gitmicem. ama çarşambayada izin almak lazım ağlamaktan sabah olcak nasıl işe gelicem hiççç bilmiyorum. [/QUOTE]

Bende konuştum şimdi patronla izin aldım
Canım işe ne kadar çabuk başlarsak o kadar iyi yoksa boş durduğumuz sürece ağlıycaz o kesin

Sen çalışıyor muydun canım gideceği gün izin alayım diyorum ama patron verir mi acaba diye düşünüyorum[/QUOTE]

Aynen canım ben yine de sordum içime sinmedi valla
Çalışıyorum canım bende ya pazar günü annesi evde Kuran okutacak. Mecbur hafta içi izin almam lazım benimde

Çalışıyorum canım bende ya pazar günü annesi evde Kuran okutacak. Mecbur hafta içi izin almam lazım benimde [/QUOTE]
Benimde dün annesi dua yaptı ama ben gitmedim evde tadilat vardı nişanlımda bizdeydi tadilat bahanesiyle olsa da tüm gün birlikteydik
Gideceği gün izin al sende güzelim yolcu ettikten sonra dönüp çalışacak hal kalmaz insanda

Çalışıyorum canım bende ya pazar günü annesi evde Kuran okutacak. Mecbur hafta içi izin almam lazım benimde
Benimde dün annesi dua yaptı ama ben gitmedim evde tadilat vardı nişanlımda bizdeydi tadilat bahanesiyle olsa da tüm gün birlikteydik
Gideceği gün izin al sende güzelim yolcu ettikten sonra dönüp çalışacak hal kalmaz insanda[/QUOTE]

Ohh iyi fırsat olmuş işte canım
Cuma günü gidicek ve sabahtan gidicek canım sabah nasıl uğurlarım bilmiyorum ama bi önceki gün felan diye düşünmüştüm ben

selam kızlar. sevdiceğimle ben ayrı şehirlerdeyiz. salı gunu suprız yaptı bana yanıma geldi dolu dolu 3 gün geçirdik ve vedalaştık( umarım 5 ay su gibi akıp geçer..

selam kızlar. sevdiceğimle ben ayrı şehirlerdeyiz. salı gunu suprız yaptı bana yanıma geldi dolu dolu 3 gün geçirdik ve vedalaştık( umarım 5 ay su gibi akıp geçer..
ne güzel canım :) inşallah zaman su gibi akar gider.. hmn lavuşuruz

kızlar konu sahibi sanırım hiç girmiyor. yönetimden konuyu farklı birine devretmesini mi talep etsek? sürekli kim nerye gidiyor neydi unutuyoruz :S

Kizlar ben gercekten hic iyi degilim.. isten izin aldim onunla daha cok vakit gecirebilmek icin,onun yanindayken hep guluyorum,moralsiz gozukmemeye calisiyorum.. uzulmemi istemedigi icin uzulmuyomus gibi yapiyorum.. 'baslamak bitirmenin yarisi,bitecek gidecek amaaan kurtulcaz su askerlik yukunden,bidaha hep birlikteyiz' diyoruum,diyorum ama onun yanindan ayrilipta eve gelince icime kocaman bi agirlik gelip oturuyoo.. haftaya bi baska sehirde benden cok uzakta mi gune gozlerini acicak yani..

Kızlar merhaba. Bende eylül ayında kısa dönem olarak sevgilimi askere uğurladım. Sizin için söyleyebileceğim tek şey sevgililerinizin asker psikolojilerini kaldırmaya hazırlıklı olun. Gönderdiğiniz ilk gün çok zor ben tüm gün yataktan kalkamamıştım . Bu ilk günü atlattıktan sonra gerisi bir şekilde geliyor canınızı sıkmayın morallerinizi yüksek tutun. Bu sadece bi süreç geçicek ve bu günleri hepimiz güzel hatırlayacağız

Bu arada acemilik Kütahya Ustalık Afyon bizim kızlar merak eden varsa yardımcı olabilirim

Ben de senin gibiyim canım dün memleketine uğurladım onu , eve gelince hıçkıra hıçkıra ağladım kıyafetlerine sarıldım kokladım. Sonra rüyamda gördüm dedi ki ben her gün yanındaymışım gibi sarıl bana , yanında olduğumu hissedeceksin dedi. Rüyamda bile sarılmak çok iyi geldi.
Rabbim inşallah sağ salim gidip gelmelerini nasip etsin. En uzun ayrılığımız bu kadar olsun . Bu arada kısa dönem kaç gün izin kullanmazsa?

bende dün ugurladım gercekten yataktan cıkmadm alısmam lazım derslerım kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…