Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

ah canım nezaman gidiyordu senin ki manisa ve kars'a yollayacak olan sendin değilmi ?

selam kızlar. sevdiceğimle ben ayrı şehirlerdeyiz. salı gunu suprız yaptı bana yanıma geldi dolu dolu 3 gün geçirdik ve vedalaştık( umarım 5 ay su gibi akıp geçer..

Selam. Bizde ayrı şehirlerdeyiz ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum canım Allah sabır versinn

Selam canım bende iyiyim çok şükür evet çok az zaman kaldı bugün alışveriş yapmaya gitti benimki de
benim içim suanda daralmaya başladı bile yarın birlikteyiz sonra gidiyor... birbirimize burda çok destek olmalıyız bizi bizden başkası anlayamayacak

Bence de taşıyalım daha iyi ya

yeni bir konu açsın en çok giren kişi oraya toplanalım kızlar nedersiniz?

Evet galiba en iyisi bu olacak bütün gün bilgisayar başında olan biri açsın daha kolay olur. Ben işyerinde sürekli açık tutuyorum ama akşamları ve haftasonu girmiyorum

Kesinlikle canım ya destek olmalıyız burda birbirimize. Benim de içim daralıyor duramıyorum yerimde az önce çıktım dışarıya dolandım biraz of nasıl yapıcam bilmiyorum.Gece konuştuk dedim oraya gidince ararsın beni diye o da belli olmaz vakit olmayabilir sen yine de pek umutlanma demez mi iyice gittim
Bizde yarın buluşucaz sanırım canım of Allahım hayırlısı ile bitse ya şu iş de 2015 yılı resmen bizim için yok olacak

Evet galiba en iyisi bu olacak bütün gün bilgisayar başında olan biri açsın daha kolay olur. Ben işyerinde sürekli açık tutuyorum ama akşamları ve haftasonu girmiyorum

Aynen iyi olur aslında lunnam sen aç işte hafta sonları bende pek bakamıyorum

Of biletler de hazır herşey tamamlandıkça içime ağırlık çöküyor ya
Aynen ya yerini öğrenince bende bi rahatlama olmuştu mutlu olmuştum ama bikaç gündür yine kötü oldum hele yarın alışverişe çıkacağız bütün gün ağlarım herhalde

Aynen ya yerini öğrenince bende bi rahatlama olmuştu mutlu olmuştum ama bikaç gündür yine kötü oldum hele yarın alışverişe çıkacağız bütün gün ağlarım herhalde

Kuzum ağlama onun yanında ya daha kötü olmaz mı valla

Meraba kızlar. Benim sevgiliminde Antalya Merkez ben ankarada yaşıyorum . Gece 12 de bindirdik yol boyunca aradı mesajlastik. Dandik bi telefon aldı yanına. Şimdide 3 kisilermis saat 1 gibi teslim olucaklar. Acemi birliği ne kadar sürüyo bilen var mı ya herkes farklı bişey söylüyo

Canım 357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza topiğine gel artık oradayız.Allah kavuştursun. acemi 28 gün sürüyor.Ama değişebiliyor mesela bizim Jandarma 38 gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…