- Konu Sahibi manikserce
-
Kizlar ben gercekten hic iyi degilim.. isten izin aldim onunla daha cok vakit gecirebilmek icin,onun yanindayken hep guluyorum,moralsiz gozukmemeye calisiyorum.. uzulmemi istemedigi icin uzulmuyomus gibi yapiyorum.. 'baslamak bitirmenin yarisi,bitecek gidecek amaaan kurtulcaz su askerlik yukunden,bidaha hep birlikteyiz' diyoruum,diyorum ama onun yanindan ayrilipta eve gelince icime kocaman bi agirlik gelip oturuyoo.. haftaya bi baska sehirde benden cok uzakta mi gune gozlerini acicak yani..
işten eve geldimm üzüntülü moduma girdimçok az kaldı
sen ne durumdasın canım
selam kızlar. sevdiceğimle ben ayrı şehirlerdeyiz. salı gunu suprız yaptı bana yanıma geldi dolu dolu 3 gün geçirdik ve vedalaştık( umarım 5 ay su gibi akıp geçer..
Bence de taşıyalım daha iyi yakızlar konu sahibi sanırım hiç girmiyor. yönetimden konuyu farklı birine devretmesini mi talep etsek? sürekli kim nerye gidiyor neydi unutuyoruz :S
benim içim suanda daralmaya başladı bile yarın birlikteyiz sonra gidiyor... birbirimize burda çok destek olmalıyız bizi bizden başkası anlayamayacakSelam canım bende iyiyim çok şükür evet çok az zaman kaldı bugün alışveriş yapmaya gitti benimki de
Bence de taşıyalım daha iyi ya
Evet galiba en iyisi bu olacak bütün gün bilgisayar başında olan biri açsın daha kolay olur. Ben işyerinde sürekli açık tutuyorum ama akşamları ve haftasonu girmiyorumbenim içim suanda daralmaya başladı bile yarın birlikteyiz sonra gidiyor... birbirimize burda çok destek olmalıyız bizi bizden başkası anlayamayacak
yeni bir konu açsın en çok giren kişi oraya toplanalım kızlar nedersiniz?
benim içim suanda daralmaya başladı bile yarın birlikteyiz sonra gidiyor... birbirimize burda çok destek olmalıyız bizi bizden başkası anlayamayacak
Evet galiba en iyisi bu olacak bütün gün bilgisayar başında olan biri açsın daha kolay olur. Ben işyerinde sürekli açık tutuyorum ama akşamları ve haftasonu girmiyorum
benim içim suanda daralmaya başladı bile yarın birlikteyiz sonra gidiyor... birbirimize burda çok destek olmalıyız bizi bizden başkası anlayamayacak
Bizde dün akşam biletini aldık salı akşamı 17.30da gidiyor sevdiceğim
Öyle mi diyosun açayım mı kuzum zaten topik hepimizin kimin açtığı önemli değil baştan bi düzenleme yapalım gerisi kolayAynen iyi olur aslında lunnam sen aç işte hafta sonları bende pek bakamıyorum
Aynen ya yerini öğrenince bende bi rahatlama olmuştu mutlu olmuştum ama bikaç gündür yine kötü oldum hele yarın alışverişe çıkacağız bütün gün ağlarım herhaldeOf biletler de hazır herşey tamamlandıkça içime ağırlık çöküyor ya
Aynen ya yerini öğrenince bende bi rahatlama olmuştu mutlu olmuştum ama bikaç gündür yine kötü oldum hele yarın alışverişe çıkacağız bütün gün ağlarım herhalde
Konuyu açtım buyrun kızlarKuzum ağlama onun yanında ya daha kötü olmaz mı valla
Ankara Etimesgut kuzum benimkiKızlar bana yerlerinizi mesaj atın açayım ben
Canım 357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza topiğine gel artık oradayız.Allah kavuştursun. acemi 28 gün sürüyor.Ama değişebiliyor mesela bizim Jandarma 38 gün..Meraba kızlar. Benim sevgiliminde Antalya Merkezben ankarada yaşıyorum . Gece 12 de bindirdik yol boyunca aradı mesajlastik. Dandik bi telefon aldı yanına. Şimdide 3 kisilermis saat 1 gibi teslim olucaklar. Acemi birliği ne kadar sürüyo bilen var mı ya herkes farklı bişey söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?