- Konu Sahibi manikserce
-
bende şuan abimi de bekliyorum ağustosta gitti onunda usta birliğini öğrenicez haftaya inşallah :/ hayırlısı artık yaaamerhaba kızlar bende varım... hem abimi hem de sevgilimi beklicem. sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. 2 gün görüşüp onu askere yollucam( her gece rüyalarımda görüyorum çok canımı sıkıyorum neresi çıkıcak nolucak napıcaz diye içim içimi yiyor
Amiiiiin hepimizin askeri sağ salim gidip gelsin. Geçenlerde kızların da dediği gibi biz de bir an önce bitirelim de burda düğün tarihlerimizi ve gelinliklerimizi konuşalım :))öyle hayırlısı tabi umarım yapıp sağ salim gelirler
Amiiiiin hepimizin askeri sağ salim gidip gelsin. Geçenlerde kızların da dediği gibi biz de bir an önce bitirelim de burda düğün tarihlerimizi ve gelinliklerimizi konuşalım :))
Ayy amin canım amiiin :)İnşallah düğünlerimizi konuşmak, onun şafağını da saymak nasip olur
sen nerdensin canım ? Senn de askerin kasım dönemi miİnşallah düğünlerimizi konuşmak, onun şafağını da saymak nasip olur
Erzurumda öğrenciyimm canım 2013 kasım döneminde benim askerim de şafa 12 bitti neredeyse ama sabırda bitti bizde bittikSen
sen nerdensin canım ? Senn de askerin kasım dönemi mi?
Ben de erzurumda öğrenciyim canım :) rabbim bize de nasip etsin sizin gibi şafak 12 demeyi valla çok özendim şuanErzurumda öğrenciyimm canım 2013 kasım döneminde benim askerim de şafa 12 bitti neredeyse ama sabırda bitti bizde bittik
evet belki görmüşüzdür :) bizim de bitse de artık zaman geçiyormuş desemaa sende mi erzurum :) belki görmüşüzdür birbirimizii
amin canım ben geriye dönüp baktığımda diyorum zaman gerçekten geçiyormuş
Ne güzel gün geçtikçe büyüyoruzz kızlar büyük yarenler ailesi olucaz inşallahh :) :)Selam kızlarrr benim yarimde kasımda asker büyük ihtimalle yedek subay olucak, kendisi öyle istedi ama belli olmaz tabi bizde 3 yıldır birlikteyiz inşallah zaman çabuk geçer Allah hepimize sabır versin
İnşallah güzel sohbetlerimiz olsunNe güzel gün geçtikçe büyüyoruzz kızlar büyük yarenler ailesi olucaz inşallahh :) :)
kizlarrr merhaba :) 356. donemden benim askerimm insallah ocagin sonuna dogru gelecek.. acemiligini manisa markezde yapti suan sakarya pamukovada.. ilk baslarda cooook zorlandik iletisim yoktu yurtdisindayim diye.. 356li guzeller saolsunlar cok destek oldular bana :)
hergun aramasini beklemek kadar korkunc bisey yoktu inanin.. amaa simdi cok sukur hergun gorusuyoruz ariyorum telefonu da yaninda 2 3 saatte bir konusuyoruz :)
ilk gun cok zorlanacaksiniz ama korkmayin gercekten bir hafta sonra alisacaksiniz.. size tavsiyem askerinize bol bol moral vermeye calisin sakin seni cok ozledim gibi laflar etmeyin cok uzuluyolar ..
allah hepsinin yardimcisi olsun kizlar dert etmeyinnn dua edinn hadi bakalim :)
sorulariniz olursa sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?