Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

İnsan keşke gitmese de telefonda konuşmaya razıyım diyo dimi bir de usta birliği yerini beklemek çok kötü
Acemi birliği bitse ustada telefon kullanmaya izin veren çok yer varmış,biraz rahat ederiz belki

Valla telefona razııyımm
Evet en çok aklıma takılan o benim usta birliği neresi olcauğı canım ya
İnşallah evet bende çok duydun herkez rahat rahat konuşuyor ya

Merhaba kızlar,
Ben 349. dönem yareniydim. Bu kasımda da eşimin kuzeni gidecek. Hepsi sağ salim gidip gelsin inşallah. O psikoloji çok başka, inşallah hepsinin iyi yerlere çıkar.

Merhaba kızlar,
Ben 349. dönem yareniydim. Bu kasımda da eşimin kuzeni gidecek. Hepsi sağ salim gidip gelsin inşallah. O psikoloji çok başka, inşallah hepsinin iyi yerlere çıkar.

Selamm hoşgeldin aramızaa
Amin inşallah sizin yeriniz belli mi eşinizi mi gönderiyorsunuz

Selamm hoşgeldin aramızaa
Amin inşallah sizin yeriniz belli mi eşinizi mi gönderiyorsunuz
Hoşbulduk canım. Eşim 349. dönemde 12.12.12'de gitmişti. O gün herkes evleniyordu, biz ayrı düşüyorduk
Bu dönem de onun kuzeni gidecek Yerler 24 kasım gecesi açıklanacak diyorlar.

Hoşbulduk canım. Eşim 349. dönemde 12.12.12'de gitmişti. O gün herkes evleniyordu, biz ayrı düşüyorduk
Bu dönem de onun kuzeni gidecek Yerler 24 kasım gecesi açıklanacak diyorlar.

Hım anladım canım olsun hayırlısı ile bitirip gelir inşallah yaa

Hım anladım canım olsun hayırlısı ile bitirip gelir inşallah yaa
Cümlesi inşallah canım. Sizlere fikir olsun diye söylüyorum, eşim acemiliğinde cep telefonu götürmemişti ankesörlüden konuştuk, yemin töreninden sonra telefonunu içeri sokmuştu, o zamandan sonuna kadar da kullandı. Herkes kullanıyordu zaten. Sormak istediğiniz şeyler olursa yazabilirsiniz kızlar.

Sağol canım ya bende öyle düşünüyorum sana sorarım
Acemilik tam bi felaket olucak bizim için zaten ama ankesörlü telefona bile razıyım ya..
Yemin töreninden sonra alsın ben veririm zaten eline. Tabi öyle ahım şahım bi telefona gerek yok dimi canım yakalanırsa bi de telefon yalan olur.
Hiç bir şşey bilmiyoruz şu an ikimizde bakalım kuzeni gelicek askerlikten onunla alışveriş yapıcaklar gidince de ben eksiklerini karşılamya çalışırım artık

Başlarda günde 1-2 dk konuşabiliyorduk, askerlikte her şey seremoniyle olduğu için, bir de yemin törenine kadar hergün eğitim olduğu için yoğun oluyorlar. Telefon kullandıklarını komutanlar öyle ya da böyle biliyor yaa... Sadece uzun dönemlerde doğuda komando olanların kesinlikle tel kullanamadığını biliyorum güvenlik açısından. Eşim de Tunceli'de ilçede yaptı maalesef.
Kışın gidecekleri için hazırlıkları ona göre yapmakta yarar var. Boyunluk alsınlar, hem şapka hem boyunluk oluyor, boğazlı kazağın boğaz kısmı gibi, çok kullanıyorlardı. Asker botu yerine YDS marka bot alıp giyenler oluyormuş, eşim ben de alsaydım keşke diyor. Kalın çoraplar ve alt-üst iki takım yünlü içlik muhakkak alın. Soğukta en gerekli şeyler.
Bir de namaz kılanlar için mescit ya da imkan oluyor.

Boyunluğu hiç bilmiyodum canım anneme ördürürüm hemen damadına yapsın elleriylee
İçlik iç çamaşırı kalın çoraplar benim de aklımdaydı YDS botlarını da bilmiyodum çok sağol canım acemliği atlatalım bi olmadı o botlardan da alabilirim zaten onun tırnağında sorun var daha kötü olmasın

Örgü de olur, hazırları da satılıyor canım asker malzemeleri satılan yerlerde. Aynen, aklında olsun, acemilikten sonra da halledilir. Zaten asıl soğuklar o zaman başlar.

Kızlaaaaaaarrr askerime kutumu hazırladım mektubumu da yazdım göndermek kaldııı. Aksilik olucak ya kuzeninin asker eğlencesine gidiyolar başka şehire ne zaman dönücekler belli değil içim içmi yiyo ya gönderemezsem kutuyu diye

Örgü de olur, hazırları da satılıyor canım asker malzemeleri satılan yerlerde. Aynen, aklında olsun, acemilikten sonra da halledilir. Zaten asıl soğuklar o zaman başlar.

Günaydınn canımm
Örgü olsun ya daha iyi olur canım aynen zaten gidicem yanına baktım rahatsız oluyor alırım bi tane bot :)

Günaydın canımm
Yaa inşallah ulaştırırsın canım ya sen sıkıştır kuzenini bence

Kuzeniyle alakası yokki ona bir şey demem pek anlaşmıyoruz hemde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…