- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
- Konu Sahibi manikserce
-
Ağzın bal yesin inşallah hepimizin düğün gününü burada kutlamak nasip olur
Sen nerdensin canım yakın mıyız
İnsan keşke gitmese de telefonda konuşmaya razıyım diyo dimibir de usta birliği yerini beklemek çok kötü
Acemi birliği bitse ustada telefon kullanmaya izin veren çok yer varmış,biraz rahat ederiz belki
Benim sevgilim de Ankara canım ilçeler farklı sadece..
Merhaba kızlar,
Ben 349. dönem yareniydim. Bu kasımda da eşimin kuzeni gidecek. Hepsi sağ salim gidip gelsin inşallah. O psikoloji çok başka, inşallah hepsinin iyi yerlere çıkar.
Hoşbulduk canım. Eşim 349. dönemde 12.12.12'de gitmişti. O gün herkes evleniyordu, biz ayrı düşüyordukSelamm hoşgeldin aramızaa
Amin inşallah sizin yeriniz belli mi eşinizi mi gönderiyorsunuz
Hoşbulduk canım. Eşim 349. dönemde 12.12.12'de gitmişti. O gün herkes evleniyordu, biz ayrı düşüyorduk
Bu dönem de onun kuzeni gidecekYerler 24 kasım gecesi açıklanacak diyorlar.
Cümlesi inşallah canım. Sizlere fikir olsun diye söylüyorum, eşim acemiliğinde cep telefonu götürmemişti ankesörlüden konuştuk, yemin töreninden sonra telefonunu içeri sokmuştu, o zamandan sonuna kadar da kullandı. Herkes kullanıyordu zaten. Sormak istediğiniz şeyler olursa yazabilirsiniz kızlar.Hım anladım canım olsun hayırlısı ile bitirip gelir inşallah yaa
Cümlesi inşallah canım. Sizlere fikir olsun diye söylüyorum, eşim acemiliğinde cep telefonu götürmemişti ankesörlüden konuştuk, yemin töreninden sonra telefonunu içeri sokmuştu, o zamandan sonuna kadar da kullandı. Herkes kullanıyordu zaten. Sormak istediğiniz şeyler olursa yazabilirsiniz kızlar.
Mamak canım bizimkisiSelam canımmm
Ankara neresi senin pekim
Başlarda günde 1-2 dk konuşabiliyorduk, askerlikte her şey seremoniyle olduğu için, bir de yemin törenine kadar hergün eğitim olduğu için yoğun oluyorlar. Telefon kullandıklarını komutanlar öyle ya da böyle biliyor yaa... Sadece uzun dönemlerde doğuda komando olanların kesinlikle tel kullanamadığını biliyorum güvenlik açısından. Eşim de Tunceli'de ilçede yaptı maalesef.Sağol canım ya bende öyle düşünüyorum sana sorarım
Acemilik tam bi felaket olucak bizim için zaten ama ankesörlü telefona bile razıyım ya..
Yemin töreninden sonra alsın ben veririm zaten eline. Tabi öyle ahım şahım bi telefona gerek yok dimi canım yakalanırsa bi de telefon yalan olur.
Hiç bir şşey bilmiyoruz şu an ikimizde bakalım kuzeni gelicek askerlikten onunla alışveriş yapıcaklar gidince de ben eksiklerini karşılamya çalışırım artık
iyiymiş canım tez zamanda gider gelirler inşallahhhhMamak canım bizimkisi
Amiiiiin canım inşalllaah hepimizinki.iyiymiş canım tez zamanda gider gelirler inşallahhhh
Başlarda günde 1-2 dk konuşabiliyorduk, askerlikte her şey seremoniyle olduğu için, bir de yemin törenine kadar hergün eğitim olduğu için yoğun oluyorlar. Telefon kullandıklarını komutanlar öyle ya da böyle biliyor yaa... Sadece uzun dönemlerde doğuda komando olanların kesinlikle tel kullanamadığını biliyorum güvenlik açısından. Eşim de Tunceli'de ilçede yaptı maalesef.
Kışın gidecekleri için hazırlıkları ona göre yapmakta yarar var. Boyunluk alsınlar, hem şapka hem boyunluk oluyor, boğazlı kazağın boğaz kısmı gibi, çok kullanıyorlardı. Asker botu yerine YDS marka bot alıp giyenler oluyormuş, eşim ben de alsaydım keşke diyor. Kalın çoraplar ve alt-üst iki takım yünlü içlik muhakkak alın. Soğukta en gerekli şeyler.
Bir de namaz kılanlar için mescit ya da imkan oluyor.
Aminn canım aminnnAmiiiiin canım inşalllaah hepimizinki.
Örgü de olur, hazırları da satılıyor canım asker malzemeleri satılan yerlerde. Aynen, aklında olsun, acemilikten sonra da halledilir. Zaten asıl soğuklar o zaman başlar.Boyunluğu hiç bilmiyodum canım anneme ördürürüm hemen damadına yapsın elleriylee
İçlik iç çamaşırı kalın çoraplar benim de aklımdaydı YDS botlarını da bilmiyodum çok sağol canım acemliği atlatalım bi olmadı o botlardan da alabilirim zaten onun tırnağında sorun var daha kötü olmasın
Örgü de olur, hazırları da satılıyor canım asker malzemeleri satılan yerlerde. Aynen, aklında olsun, acemilikten sonra da halledilir. Zaten asıl soğuklar o zaman başlar.
Kızlaaaaaaarrr askerime kutumu hazırladım mektubumu da yazdım göndermek kaldııı. Aksilik olucak ya kuzeninin asker eğlencesine gidiyolar başka şehire ne zaman dönücekler belli değil içim içmi yiyo ya gönderemezsem kutuyu diye
Kuzeniyle alakası yokki ona bir şey demem pek anlaşmıyoruz hemde :/Günaydınn canımm
Örgü olsun ya daha iyi olur canım aynen zaten gidicem yanına baktım rahatsız oluyor alırım bi tane bot :)
Günaydın canımm
Yaa inşallah ulaştırırsın canım ya sen sıkıştır kuzenini bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?