Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aamiiiinnn hayırlı olsun aşılaman.

uu, önemli bir detay bu, akla yatkın. çoook teşekkürler paylaştığın için cnm. bunun buradaki makul süresi 15 dakika bu arada. daha fazla yatıranlar var evet dediğin gibi 30-45 dakika aralığında. ama genelde verilen süre 15 dak.

Haklısın olacağı varsa oluyor ama insan bir umut ıstio işte teşekkür ederim
öyle elbette, sen yine de umudunu yitirme. %50'ye hazırlıklı olmak senin üzülmeni engellemez ama minimuma indirir diye düşünüyorum. mantıklı olmaya çalışalım, bu bizim sınavımız, süreç bizi yeterince yıpratıyor, bi de biz yüklenmeyelim kendimize. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.

Kizlar benim bugun 14.gunum ara ara sanki kirmizi kart yiyecek gibi oluyorum ama gelen giden yok haftaya saliya kadar bkleyecegim
cnm nasıl istiyorsan öyle yap, için nasıl rahat edicekse. ama kendinle inatlaşma. şayet gebelik yoksa, umut yok yere devam edince vücudun dengesi, düzeni de şaşabiliyor. adet olamıyorsun olacaksan da.. ama gebelik varsa da zaten bu sevinci geciktirmeye gerek yok diye düşünüyorum. öyle ya da böyle gerçekle yüzleşmenin zamanı geldi bence de. karar senin... saygı duyarım. sonucunu bekliyoruz merakla

sakin ol şampiyon teker teker gel

cnm üzül, ağla ama topla kendini çabucak olur mu morale ihtiyacımız var. zamanı değilmiş demek...

bu sefer ilki kadar yıkıcı olmadı üzüldüm ama ağlamadım. negatif olacağına hazırlamıştım kendimi zaten... doktoruym bir düşün dedi. ne kadar çok istiyorsunuz bebeğiniz olmasını bu sizin hayatınızın neresinde. düşündükten sonra ister 2 ay - ister yıl sonra tüp bebek yaparız dedi. 3 . aşılaya gerek yok dedi.
bakalım bende 2 ay hiç çocuk düşünmeden hayatımı sürdürmek istiyorum. sonrasında da tüp bebek.

yaa.. 3. aşılama için gerek yok demesine anlam veremesem de mantıklı biri gibi geldi .. kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz elbet. en hayırlı, en doğru zamanda gelir umarım ufaklık. gönlünü ferah tut. şahsen ben yaş faktöründen dolayı çok yıpranıyorum ve her seferinde zaman kaybettiğimi düşündüğüm için çok üzülüyorum ama psikolojimi bozamayacak kadar yoğunum Allah'tan

sen klomen ile aşılamasız hamile kalmaya çalışıyordun bu ay değil mi... aslında keşke hiç aşılama yapmadan direk tüp bebek yapmak daha mantıklı sanırım.. hem maddi hem manevi yönden yıpranma payı daha az olurdu...

cnm 2. kez aşılama yapılacaktı, niyetimiz ve planımız buydu ama yumurtamın birinin büyümesi birden hızlanmış, haftasonu bakılmadı, pazartesi 25mm. olduğu görüldü. bu durumda aşılama iptal edildi ve çatlatma iğnesi yaptım hemen. doğal ilişki önerildi. böylelikle aşılamasız klomen tedavisi yapmış olduk. ama bana sorarsan boşa giden koca bir ay!
sebep ise doktor ihmali

Sıkma canımı folikcim, bakarsın tutar bu ay, her işte bir hayır vardır canım! Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…