heyecanlı mısın yıldız :) nasıl geçiyor günler?
haberini bekliyoruz dört gözleilk aşılama kadar heyecanlı değilim canım. zaten umutsuzum. bu seferde tutmayacak bence... o yüzden hiç bir şey hissetmiyorum. yarını bekliyorum...
aamiiiinnnMerhaba folik hosbuldum :) evet dün asılama yapıldı bıraz agrım var bol bol dua edıyorum beklemeye basladık inşallah tutmustur bızım hıc bir problemımız yok cünkü bir kere oldu 2 sendır de olmuyor nasıp ya Allahım hepimize 2015 te evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın :* ne olur banada dua edın
uu, önemli bir detay bu, akla yatkın. çoook teşekkürler paylaştığın için cnm. bunun buradaki makul süresi 15 dakika bu arada. daha fazla yatıranlar var evet dediğin gibi 30-45 dakika aralığında. ama genelde verilen süre 15 dak.Kızlar ben yurtdısındayım ve turkıye dekı gıbı ıstedıgım zaman kantestı felan yaptıramıyorum gebelık oldumu dıye yanlız dün asılamam oldu ve doktorum dünya dakı tıp arastırmasına göre yanlıs bılınen ama sımdı dogrulugu kanıtlanmıs olan asılama sonra hanı doktorlar yarım saat yatırıyorya onun cok yanlıs oldugunu söyledı aslında yattıgın zaman rahım düzlesıyormus hemen ayaga kalktıgındada rahım kendını kapatıyormus ve en mantıklısı buymus ben hemen ayaga kalktım akıntıda olmadı eve gelınce dınlenmeye basladım tabıkı doktorunuzun tavsıyesıne göre hareket edın bunu yazmak ıstedım :) ben özel ve cocuk ısteme hastanesınde uzman doktorlar tarafından muayene edıldım ve tedavımde orda sürüyor bu bılgiyi paylaşmak ıstedım kucak dolusu umut ve sevgınız olsun :))
Tesekkür ederimm saol insallah hayirli sonuc oluraamiiiinnnhayırlı olsun aşılaman.
inşallah cnm amin!hoşbuldumm folik, evet ilk aşılamam olucak inşallah hiç birimiz daha fazla beklemeyiz...
öyle elbette, sen yine de umudunu yitirme. %50'ye hazırlıklı olmak senin üzülmeni engellemez ama minimuma indirir diye düşünüyorum. mantıklı olmaya çalışalım, bu bizim sınavımız, süreç bizi yeterince yıpratıyor, bi de biz yüklenmeyelim kendimize. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.Haklısın olacağı varsa oluyor ama insan bir umut ıstio işte teşekkür ederim
cnm üzül, ağla ama topla kendini çabucak olur mufolikcim sonucumu aldım negatif
akşam 6 mı?hoşbuldum teşekkürler... evet 21 kasım cuma saat 6 da yapılacak kısmetse.. hepimizin gönlüne göre olsun her şey inş..
cnm nasıl istiyorsan öyle yap, için nasıl rahat edicekse. ama kendinle inatlaşma. şayet gebelik yoksa, umut yok yere devam edince vücudun dengesi, düzeni de şaşabiliyor. adet olamıyorsun olacaksan da.. ama gebelik varsa da zaten bu sevinci geciktirmeye gerek yok diye düşünüyorum. öyle ya da böyle gerçekle yüzleşmenin zamanı geldi bence de. karar senin... saygı duyarım. sonucunu bekliyoruz meraklaKizlar benim bugun 14.gunum ara ara sanki kirmizi kart yiyecek gibi oluyorum ama gelen giden yok haftaya saliya kadar bkleyecegim
sakin ol şampiyonArkadaşlar merhaba , bende aranıza yeni katıldım. Ağır pko hastasıyım. 5 yıllık evliyiz benim adetlerim ilk adet olduğum günden beri düzensiz, yıllarca doğum kontrol hapı kullandım ama bi sonuç yok...Hem kıllanma hem kilo hepsi var :)
Neyse eşimin sperm sayısı 59 milyon hareketli de %50 miş.
Dün doktora başladık, puregon 300 verdi, günde 50ml.(ilk kez tedaviye başlıyorum, aşılama yapacakmış)
Bugün adetimin 3.günü,bgn ilaca başlayacağım. Doktora Amh testi yapalım dedim fakat gerek yok pko yumurta rezervi çok olur dedi. Rahim filmi çekelim dedim ona da gerek yok dedi.
Kızlar bizim doktor ne desem gerek yok diyor, inşallah ilk denememde sonuç alırız, allah hepimize çifter çifter yavrular nasip eder...
puregon 300 iyi bir ilaç mı?
Kilolu olmam çok sorun mu?
Sigara içiyorum etkisi olur mu?
Eşimin testleri iyi mi?(dr belki aşılama yapmam, yumurtalar gelişince size bırakırım diyor sizce aşılama isteyelim mi?)
pko ikiz olma ihtimali çok diyorlar doğru mu?
Aşılama da ihtimal %15 hem de ilk aşılama tutmaz diyorlar doğru mu?
Kızlar kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfeennn
cnm üzül, ağla ama topla kendini çabucak olur mumorale ihtiyacımız var. zamanı değilmiş demek...
yaa.. 3. aşılama için gerek yok demesine anlam veremesem de mantıklı biri gibi geldi .. kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz elbet. en hayırlı, en doğru zamanda gelir umarım ufaklık. gönlünü ferah tut. şahsen ben yaş faktöründen dolayı çok yıpranıyorum ve her seferinde zaman kaybettiğimi düşündüğüm için çok üzülüyorum ama psikolojimi bozamayacak kadar yoğunum Allah'tanbu sefer ilki kadar yıkıcı olmadı üzüldüm ama ağlamadım. negatif olacağına hazırlamıştım kendimi zaten... doktoruym bir düşün dedi. ne kadar çok istiyorsunuz bebeğiniz olmasını bu sizin hayatınızın neresinde. düşündükten sonra ister 2 ay - ister yıl sonra tüp bebek yaparız dedi. 3 . aşılaya gerek yok dedi.
bakalım bende 2 ay hiç çocuk düşünmeden hayatımı sürdürmek istiyorum. sonrasında da tüp bebek.
yaa.. 3. aşılama için gerek yok demesine anlam veremesem de mantıklı biri gibi geldi .. kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz elbet. en hayırlı, en doğru zamanda gelir umarım ufaklık. gönlünü ferah tut. şahsen ben yaş faktöründen dolayı çok yıpranıyorum ve her seferinde zaman kaybettiğimi düşündüğüm için çok üzülüyorum ama psikolojimi bozamayacak kadar yoğunum Allah'tan
cnm 2. kez aşılama yapılacaktı, niyetimiz ve planımız buydu ama yumurtamın birinin büyümesi birden hızlanmış, haftasonu bakılmadı, pazartesi 25mm. olduğu görüldü. bu durumda aşılama iptal edildi ve çatlatma iğnesi yaptım hemen. doğal ilişki önerildi. böylelikle aşılamasız klomen tedavisi yapmış olduk. ama bana sorarsan boşa giden koca bir ay!sen klomen ile aşılamasız hamile kalmaya çalışıyordun bu ay değil mi... aslında keşke hiç aşılama yapmadan direk tüp bebek yapmak daha mantıklı sanırım.. hem maddi hem manevi yönden yıpranma payı daha az olurdu...
ancak girebildim nete, evet bu sabah iğnemi vurundum akşam 6 da aşılama olucak nasipseakşam 6 mı?
inşallah cnm, derin nefes al ver işlem esnasında. hayırlısı olsun.ancak girebildim nete, evet bu sabah iğnemi vurundum akşam 6 da aşılama olucak nasipse
amin inşallah hayırlısıyla.. sağol, dualar hepimiz için...inşallah cnm, derin nefes al ver işlem esnasında. hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun şimdiden aşılamanız...ancak girebildim nete, evet bu sabah iğnemi vurundum akşam 6 da aşılama olucak nasipse
Sıkma canımı folikcim, bakarsın tutar bu ay, her işte bir hayır vardır canım! Allah yardımcımız olsuncnm 2. kez aşılama yapılacaktı, niyetimiz ve planımız buydu ama yumurtamın birinin büyümesi birden hızlanmış, haftasonu bakılmadı, pazartesi 25mm. olduğu görüldü. bu durumda aşılama iptal edildi ve çatlatma iğnesi yaptım hemen. doğal ilişki önerildi. böylelikle aşılamasız klomen tedavisi yapmış olduk. ama bana sorarsan boşa giden koca bir ay!
sebep ise doktor ihmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?