merhaba neşe, aynen öyle bu ay negatifler çok fazla...bende 5.günümdeyim aşılamamın...bende öyle aman aman bir belirti yok, göğüs hassasiyeti bende de var, aldığımız ilaçlara yoruyorum bu durumu, genelde akşamları kasıklarımda ince bir sızı oluyor ama rahatsız edici boyutta değil! çok yormamaya gayret edip genelde uzanır pozisyonda oturuyorum bu aralar...birşeylere uzanmaya çalışmıyorum, ağır birşey kaldırmıyorum. ananas ve avakado yiyorum bolca, bebeğin tutunmasına yardımcıymış:) karadeniz hurması var ya meyve, ondan yenmemesi gerekiyormuş rahim içini yenilemesi gibi bir özelliği varmış.arkadaşlar ne oluyor bizlere
şimdiye kadar 4 kişininki negatif
böyle oluncada bizlere bile moral olmuyor
bugün aşılamanın 8. günündeyim
27 kasım test tarihim
ama acayip heyecan merak var
bi yandanda korku
aslında arkadaşlar bu aşamada belirtilerden bahsedelim daha etkileyici olur
bendeki belirtiler gögüs uçlarımda agrı var
gögüs ucumda koyulaşma var
kasıklarımda ve belimde ara ara agrı var
karnımda şişlik var
hayırlısı bakalım
dedigim gibi belirtilerden bahsedelim
bu ağrıların sebebi vücudumuzdaki hormonlar arkadaşlar, bende progestan alıyorum aynen göğüslerim taş gibi ara ara da ateşim çıkıyor:)Bencede hatta bende belirtileri yazmak icin girmistim tamda sizde böyle konu acmissiniz sevindim benim 3. Günüm asilamadan sonraki,ve asiri derecede gögüs ve kasik agrim var hatta sütyeni cikarttim öyle duruyorum suan ama gögsümde öyle bir ates varki sanki elim yaniyor dokununca kizlar ben normal yolla hamile kaldigim dada böyle olmustu gögüslerim ve tam adet gününde tas gibi olmuslardi ama doktorum bana asilama sonrasi verdigi jeli anlatirken jelde cok hormon var sakin gününden ònce test yapmayin hep pozitif cikar demisti belki o hormondan dolayi bu belirtileride yasiyor olabilirim sizinle paylasmak istedim sizdede böyle oluyor mu?
Yani hic mi anlayamayacagiz hamile olup olmadigimizi ya kizlar siz meryem suresi okuyormusunuz yada okudunuz mu ?bu ağrıların sebebi vücudumuzdaki hormonlar arkadaşlar, bende progestan alıyorum aynen göğüslerim taş gibi ara ara da ateşim çıkıyor:)
ben 40 gün okumak kastıyla fetih suresi okuyorumYani hic mi anlayamayacagiz hamile olup olmadigimizi ya kizlar siz meryem suresi okuyormusunuz yada okudunuz mu ?
benimde 8. günümmerhaba neşe, aynen öyle bu ay negatifler çok fazla...bende 5.günümdeyim aşılamamın...bende öyle aman aman bir belirti yok, göğüs hassasiyeti bende de var, aldığımız ilaçlara yoruyorum bu durumu, genelde akşamları kasıklarımda ince bir sızı oluyor ama rahatsız edici boyutta değil! çok yormamaya gayret edip genelde uzanır pozisyonda oturuyorum bu aralar...birşeylere uzanmaya çalışmıyorum, ağır birşey kaldırmıyorum. ananas ve avakado yiyorum bolca, bebeğin tutunmasına yardımcıymış:) karadeniz hurması var ya meyve, ondan yenmemesi gerekiyormuş rahim içini yenilemesi gibi bir özelliği varmış.
Canim benimm kiyamam ben sanada minik kuzunada Allahim sana sabirlar versin inan cok üzüldüm bende 4 aylik yavrumu karnimda kaybettim bir yil agladim cok zor kusura bakma acini paylasmak adina yazdim Rabbim cennette meleginle seni yanyana koyar insallah Allahim sana cifter cifter kiz versin insallaahhh ben meryem suresini okuyorum 22. Günümdeyim ama benim okuyanim olmadigi icin adet döneminde felan okuyamadim ama niyet niyettir rabbim insallah hepimize tüm isteyenlere saglikli sihhatli hayirli bol rizikli güzel ahlakli cocuklar versin pozitif olalim güzel düsünelim lütfen destek olalim böyle birbirimize nesecim benim icin miskokulu oglunu öpp o senin dayanagin olmus ne mutlu sana cok öpyrm canimmayrıca bu resimdeki ilk aşılamayla olan kızım zeynep
ama 2 yaşında vefat etti
pnun sonrasında 3 aşılama denedik 2.sinde oldu düşük yaptım
sonrada ilk tüp bebekte bi oglum oldu
rabbime çoook dua ediyorum
emelimde rahmetli kızımın yerine koyacagım
hayırlısından bi kız çocugu
inşallah dualarım kabul olur
hoşcakalın
Benim doktorum günün gelmeden yaparsan jelin salgiladigi hormon sayesibde testte pozitif cikar sevinirsin sonrada tutmadiysa üzülrsün dedigi icin ben yapmicam tabi dayanabilirsem insallah peki sizin doktorunuz da söyledimi böyle?veya sizlere sorum
aşılama sonrasını nasıl geçiriyorsunuz
üzerinizde belirtiler varmı
dayanamayıp kan yada idrar testi deneyen varmı
ve neler hissediyoruz
Hangi sayfa canım o? Link atsanaaşılama yapıp hamile kalanlar sayfası var
oraya girdim dün akşam
beni daha mutlu etti
herkes kendince yorumlar yapmış
her sayfada etkileyici şeyler var
Allah bizede nasip etsin, amin7. Gün : 1.45 negatif
11. Gün: 23.35 Pozitif
13.Gün: 90.75 Pozitif
15. Gün 230,15 Pozitif
bunu bir sayfadan alıntı taptım
inanamadım yaaaa
rabbimin mucizesi
canım bulundugumuz sayfanın altındaHangi sayfa canım o? Link atsana
teşekkürler canım öperim oğluşumuCanim benimm kiyamam ben sanada minik kuzunada Allahim sana sabirlar versin inan cok üzüldüm bende 4 aylik yavrumu karnimda kaybettim bir yil agladim cok zor kusura bakma acini paylasmak adina yazdim Rabbim cennette meleginle seni yanyana koyar insallah Allahim sana cifter cifter kiz versin insallaahhh ben meryem suresini okuyorum 22. Günümdeyim ama benim okuyanim olmadigi icin adet döneminde felan okuyamadim ama niyet niyettir rabbim insallah hepimize tüm isteyenlere saglikli sihhatli hayirli bol rizikli güzel ahlakli cocuklar versin pozitif olalim güzel düsünelim lütfen destek olalim böyle birbirimize nesecim benim icin miskokulu oglunu öpp o senin dayanagin olmus ne mutlu sana cok öpyrm canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?