Canım öncelikle ALLAH sabır versin yavrunada uzun uzun ömürler versin7. Gün : 1.45 negatif
11. Gün: 23.35 Pozitif
13.Gün: 90.75 Pozitif
15. Gün 230,15 Pozitif
bunu bir sayfadan alıntı taptım
inanamadım yaaaa
rabbimin mucizesi
teşekkür ederim, amin inş. hayırlısıyla kavuşuruz muradlarımıza...Hayırlı olsun şimdiden aşılamanız...
:) muhasebeciyim ben malesef c.tesi çalışmamak için kalmıştım ama mecbur yarın sabah gene gidicem :) öğlene kadar çalışıcam :) oturarak işim ama fazla oturuncada ayaklarım ağrıyor :)O nasıl bir iş arkadaşım çok uzun saatler mesaide kalmışsın, çok ayakta kalmasaydın bari
aminnn canım hayırlısı olsun bugun oldu sanırım aşılaman dilerim rabbim yüzümüze güler de bebişlerimiz bizimle olur :)hoşbuldum teşekkürler... evet 21 kasım cuma saat 6 da yapılacak kısmetse.. hepimizin gönlüne göre olsun her şey inş..
canım sende aşılama yaptırmıştın demi :) benimde bugun sağ kasığım da batmalar oldu ve hala devam ediyor :) acaba kuzucuğum yerleşmeye çalışıyor galadriel80 biz senle aynı gün aşılama olduk senden de oluyor mu ?Kizlar benim bugun 14.gunum ara ara sanki kirmizi kart yiyecek gibi oluyorum ama gelen giden yok haftaya saliya kadar bkleyecegim
canım banada doktorum idrara sıkışman lazım ki rahim düzleşmesin demişti ve ben aşılamamı olduğumda idrara sıkışık gitmiştim..Kızlar ben yurtdısındayım ve turkıye dekı gıbı ıstedıgım zaman kantestı felan yaptıramıyorum gebelık oldumu dıye yanlız dün asılamam oldu ve doktorum dünya dakı tıp arastırmasına göre yanlıs bılınen ama sımdı dogrulugu kanıtlanmıs olan asılama sonra hanı doktorlar yarım saat yatırıyorya onun cok yanlıs oldugunu söyledı aslında yattıgın zaman rahım düzlesıyormus hemen ayaga kalktıgındada rahım kendını kapatıyormus ve en mantıklısı buymus ben hemen ayaga kalktım akıntıda olmadı eve gelınce dınlenmeye basladım tabıkı doktorunuzun tavsıyesıne göre hareket edın bunu yazmak ıstedım :) ben özel ve cocuk ısteme hastanesınde uzman doktorlar tarafından muayene edıldım ve tedavımde orda sürüyor bu bılgiyi paylaşmak ıstedım kucak dolusu umut ve sevgınız olsun :))
rabbim yardımcımız olsun... isteyen herkesin kucaklarını doldursun..Iyi Akşamlar arkadaşlardaha yeni çıktım işyerimden Bir gün daha bitti az kaldı inşallah hayırlı haberler almaya güzel anne Adayları :)
canım sendeki durum ne çok merak ediyorum :)O zaman yarin dananin kuyrugu koouyo
:) :) ağzın bal yesin büsbüyük amin :)Allah yardımcımız olsun dualarımız hepimize:)inşallah Dediğin gibi 2015 in en mutlu anneleri olalım
ya yaptırsana belkide vardır :)Kizlar benim bugun 14.gunum ara ara sanki kirmizi kart yiyecek gibi oluyorum ama gelen giden yok haftaya saliya kadar bkleyecegim
canım üzme kendini rabbimin bir bildiği vardır isyan etme onun hesabını nasıl vericekler içimiz acıyor ama elden öğretmen kadını hatırlasana 9 aylık bebeği evde tek basına bırakıp ailesinin yanına gitmişti bebek açlıktan öldü.. böyle adiler var aramızda genede halimize binlerce şükürler olsun..biz bebek hasretiyle yanıyoruz, manisa da daha 2 saatlik bir bebeği çöp konteynırına atmışlarallahım bu nasıl bir vicdandır, bakamayacaksın madem çocuk esirgemeye götür bırak, ölsün diye atmak ne demek?korunsaydın madem çocuk istemiyorsun...isyan etmemek elde değil!!!
korkma varsa vardır zaten belli olmaz erken yaptırmışsın ama bence bir kez daha yaptır. bak ben 17 sinde yaptırdım doktorum bana progestan verdi bunu 10 gün boyunca günde 2 tane kullan dedi eğer ilaç bittikten 3-4 gün sonra adet görmezsen müjdeli haberi alırız dedi ve benim sat 4 kasımdı.. 27 kasımda ilacı son kullanıcam ve inan mıcaksın p.tesi ilk işim adet olmazsam kan testi olucak :)Korkuyorum nasil yaptirayim odum kopuyo ne bileyim hayirlisi allahtan diyorum bi yandan da yapamiyorum gecen ctesi yaptirmistim 3.6cikti o yuzden olmadi diye düşünüyorum
canım sigara konusunu tamamen bırakman lazım... bende 5 yıllık evliyim sigara kullanıyorum ama doktorum bırakıcaksın dedi aşılama olduğundan beri içmiyorum.. balık etli yapım var amana 2 ay önce kilo ver dedi yumurtalıkların çalışmasını engeller yağların dedi ve bir ay içinde 8 kilo verdim.. sperm meselesine gelince benim doktorum bir çocuğun olması için 10 milyon sperm ideal demişti o yüzden üzme kendni o konuda bende de pko vardı doktorum küçük küçük sorun olmaz onlar hamile kalıp doğum yaparsan onlarda gider demişti.. aşılama ihtimali benim doktorum %18 dedi ilk aşılamada tutan çok arkadaşım var orası rabbimin bileceği iş rabbim hayırlısı ne ise onu versin cnm :)Arkadaşlar merhaba , bende aranıza yeni katıldım. Ağır pko hastasıyım. 5 yıllık evliyiz benim adetlerim ilk adet olduğum günden beri düzensiz, yıllarca doğum kontrol hapı kullandım ama bi sonuç yok...Hem kıllanma hem kilo hepsi var :)
Neyse eşimin sperm sayısı 59 milyon hareketli de %50 miş.
Dün doktora başladık, puregon 300 verdi, günde 50ml.(ilk kez tedaviye başlıyorum, aşılama yapacakmış)
Bugün adetimin 3.günü,bgn ilaca başlayacağım. Doktora Amh testi yapalım dedim fakat gerek yok pko yumurta rezervi çok olur dedi. Rahim filmi çekelim dedim ona da gerek yok dedi.
Kızlar bizim doktor ne desem gerek yok diyor, inşallah ilk denememde sonuç alırız, allah hepimize çifter çifter yavrular nasip eder...
puregon 300 iyi bir ilaç mı?
Kilolu olmam çok sorun mu?
Sigara içiyorum etkisi olur mu?
Eşimin testleri iyi mi?(dr belki aşılama yapmam, yumurtalar gelişince size bırakırım diyor sizce aşılama isteyelim mi?)
pko ikiz olma ihtimali çok diyorlar doğru mu?
Aşılama da ihtimal %15 hem de ilk aşılama tutmaz diyorlar doğru mu?
Kızlar kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfeennn
beni 40 dk yatırdı ya doktor :)uu, önemli bir detay bu, akla yatkın. çoook teşekkürler paylaştığın için cnm. bunun buradaki makul süresi 15 dakika bu arada. daha fazla yatıranlar var evet dediğin gibi 30-45 dakika aralığında. ama genelde verilen süre 15 dak.
canım üzülme rabbim herşeyin hayırlısını versin kısmet değilmiş rabbim en kısa zamanda bebişini sana versin yarın annemde yasin okutulacak sizin içinde dua ettiricem rabbim dualarımızı kabul etsin...folikcim sonucumu aldım negatif
Canım günaydın, bende hiçbir şey yok, hala ara ara gaz oluyocanım sende aşılama yaptırmıştın demi :) benimde bugun sağ kasığım da batmalar oldu ve hala devam ediyor :) acaba kuzucuğum yerleşmeye çalışıyor galadriel80 biz senle aynı gün aşılama olduk senden de oluyor mu ?
günaydın canım :) akıntı bende de oldu ama dün çok kere kasığımda batmalar oldu dedim acaba ?Canım günaydın, bende hiçbir şey yok, hala ara ara gaz oluyogöğüslerim taş gibi sanırım progestanın etkileri, iki akşam böyle hafif bir sızı oldu kadıklarımda hemen ayaklarımı kaldırdım:) bilmiyorumki içeride neler oluyor, çok merak ediyorum akıntım var son iki gündür??? Hayırlısı olsun canım
sağol canımCanım öncelikle ALLAH sabır versin yavrunada uzun uzun ömürler versin
Erken kan testi yapıp üzülen çok var ben 5 Kasım'da aşılama yaptırdım çok heyecanlıyım. Adet belirtileriyle karışık belirtiler var kızım var 10 yaşında ona kardeş için inş hayırlısıyla ilk aşılamam
..gerçekten yaa belirtisi olan yokmuuu veya hamişşş
İnşallah yerleşiyordur bebişlerimiz canım, ne bilim bazen endişeleniyorum hiçbişey hissetmiyorum, olmadı heralde diyorum aman be bilim yaa...günaydın canım :) akıntı bende de oldu ama dün çok kere kasığımda batmalar oldu dedim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?