Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim aşılamanın ilk 7 günü karnımda şişlik
ve yumurtalıklarımın oldugu yerde çok agrım oldu
dün 8. günümdü rahattım
bugün 9. günüm
sabah erken saatlerde sanki rahmimde bi cızılama vardı hissettim
acaba dedim tutunma aşamasındamı
gögüs uçlarımda koyulaşma var
gögüs ucunda agrı var
bakalım hayırlısı
aşılama yaptıran arkadaşlarımız
hepinize sesleniyorum
lütfen gün gün belirtilerinizi yazın

Canim malesef adet oldum ben

merhaba; benim 6.günüm bugün belim ağrıyor, öyle dayanılmayacak boyutlarda değil, benim pek ağrım sızım olmamıştı, bugün hissediyorum ufaktan...akıntım da başladı son 2 gündür, göğüslerim fena ağrıyor ilk günden beri ama bunu aldığımız hormonlara bağladım hep, hayırlısı allahtan artık!

Yani hic mi anlayamayacagiz hamile olup olmadigimizi ya kizlar siz meryem suresi okuyormusunuz yada okudunuz mu ?
malesef evet cnm testten önce belirtilere göre yorum yapmak bizi sadece yanılgıya götürüyor. şanslıysan bulantın falan olur belki :)
Heyecanınızı paylaşmak adına ben de belirtilerimi yazardım ama görünen o ki herkeste aynı durum. hafif kasık ağrısı, anlık kasılmalar, şiddetli göğüs ağrısı ve şişlik. .. yalancı belirtiler bile yaşayanlar olabiliyor bu dönemde psikolojik olarak, sık idrara çıkma vs.. bu yüzden kendimizi çok dinlemekten yana değilim şahsen. size de tavsiyem bu yönde olur. ama tabii ki tercih sizin. beraberce topik sakinleri olarak aynı heyecanı tatmak isterseniz buyrun

aa senin test zamanın gelmiiiş

hayırlı olsun aşılaman, Allah dualarınızı kabul etsin.

ne güzel kalplisin cnm Allah razı olsun

İnşallah yerleşiyordur bebişlerimiz canım, ne bilim bazen endişeleniyorum hiçbişey hissetmiyorum, olmadı heralde diyorum aman be bilim yaa...
ben de her ay olan rutin adet belirtilerimin dışında ekstra bişey hissetmiyorum. iğneli aşılama için hastaneden istedikleri belgeleri tamamladım, adetimi bekliyorum gözlerim kapalı

adet belirtisi denince aklına ne geliyorsa 10 gündür hepsini yaşıyorum en şiddetlisinden

Canim malesef adet oldum ben
sağlık olsun cnm, vakti gelmemiş daha, olanda da olmayanda da var bi hayır. Allah bizim için en hayırlısını biliyor şüphesiz. bizi unutmuş değil dimi çok üzüp yıpratma nolur kendini. olur mu?

ben geçen sene yaza doğru 2 ay üst üste soğan kürü yapmıştım. bizde çok şükür bir sorun görünmüyor bu zaman. yine de zararı olmaz, faydası olur düşüncesiyle denedim. ama hiçbir değişiklik olmadı vücudumda
sadece bu kürü denemeden önceki bir ay bir süre pembe akıntım oldu, adetin 10. günü falandı. adet gününe kadar devam etti. sadece geceleri tuvalette peçeteye geliyordu. bariz pembeydi, gül pembe. bnm adet öncesi lekelenmem olmaz hiç, direk gelir. bunun dışında da aynı günler geceleri ani saplanma oluyordu kasığımda, ikiye katlanıp kalıyordum adeta. kesin oldu Allah'ın izniyle dedim ama adet günü adet oluverdim.
o zmn test yapmayı hiç düşünmedim. keşke yapsaydım diyorum. belki de kimyasal gebelik geçirdim. bunu testle netleştirsem gebe kalabiliyor muyum anlardım, ya da dr'lar için önemli bir bilgi olurdu bu. o ay dışında hiçbir zaman gebeliğe o kadar yaklaştığımı düşünmedim, hissetmedim. ciklet gibi test tüketenlerden olmadım hiç. günüm de sekmiyor ki ümitlenip teste sarılayım. biraz da soğukkanlı mıyım neyim. genel olarak yoğun iş tempomdan dolayı fazla düşünmeye de fırsatım olmuyor Allah'tan.

ben de her ay olan rutin adet belirtilerimin dışında ekstra bişey hissetmiyorum. iğneli aşılama için hastaneden istedikleri belgeleri tamamladım, adetimi bekliyorum gözlerim kapalı
Canım hayırlı olsun , devlettemi yaptıracaksın?

evet ben araştırma hastanesine gidiyorum özellikle. tüp bebek raporu alabilmek için. :) ama orada da aksilikler, ilgisizlikler, ihmaller olabiliyor bu ay olduğu gibi mesela.. ama hamama giren terler. sabrediyorum napim..
Bizde dünyaları bayılıyoruz özele baksana, boşver olur öyle biraz...şartlarımız tutsa bende devlete giderdim

Bizde dünyaları bayılıyoruz özele baksana, boşver olur öyle biraz...şartlarımız tutsa bende devlete giderdim
evet son 6 aya kadar hep özele gittik biz de, bilmez miyim çeşmeyi şimdiden bu kadar açarsak ohoo dedik ve bir de ben hiç iyi bir doktora denk gelmedim, şans. tüp konusunda araştırma yaparken bu rapor olayını öğrendim tesadüfen, yoksa direk tüpe giriyorduk aşılama fln denemeden. kısmet işte... hangi şartlar tutmuyo sizin?

3 yıl evli olma şartı canım, 2 yıllık evliyiz biz, yaşlarımız da epey ilerlefiği için bekleyemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…