Canim malesef adet oldum benkorkma varsa vardır zaten belli olmaz erken yaptırmışsın ama bence bir kez daha yaptır. bak ben 17 sinde yaptırdım doktorum bana progestan verdi bunu 10 gün boyunca günde 2 tane kullan dedi eğer ilaç bittikten 3-4 gün sonra adet görmezsen müjdeli haberi alırız dedi ve benim sat 4 kasımdı.. 27 kasımda ilacı son kullanıcam ve inan mıcaksın p.tesi ilk işim adet olmazsam kan testi olucak :)
Yok canim olsa zaten 10.gun kanda cikiyormusya yaptırsana belkide vardır :)
merhaba; benim 6.günüm bugün belim ağrıyor, öyle dayanılmayacak boyutlarda değil, benim pek ağrım sızım olmamıştı, bugün hissediyorum ufaktan...akıntım da başladı son 2 gündür, göğüslerim fena ağrıyor ilk günden beri ama bunu aldığımız hormonlara bağladım hep, hayırlısı allahtan artık!benim aşılamanın ilk 7 günü karnımda şişlik
ve yumurtalıklarımın oldugu yerde çok agrım oldu
dün 8. günümdü rahattım
bugün 9. günüm
sabah erken saatlerde sanki rahmimde bi cızılama vardı hissettim
acaba dedim tutunma aşamasındamı
gögüs uçlarımda koyulaşma var
gögüs ucunda agrı var
bakalım hayırlısı
aşılama yaptıran arkadaşlarımız
hepinize sesleniyorum
lütfen gün gün belirtilerinizi yazın
sağol cnm aminSıkma canımı folikcim, bakarsın tutar bu ay, her işte bir hayır vardır canım! Allah yardımcımız olsun
malesef evet cnm testten önce belirtilere göre yorum yapmak bizi sadece yanılgıya götürüyor. şanslıysan bulantın falan olur belki :)Yani hic mi anlayamayacagiz hamile olup olmadigimizi ya kizlar siz meryem suresi okuyormusunuz yada okudunuz mu ?
aa senin test zamanın gelmiiişCanım öncelikle ALLAH sabır versin yavrunada uzun uzun ömürler versin
Erken kan testi yapıp üzülen çok var ben 5 Kasım'da aşılama yaptırdım çok heyecanlıyım. Adet belirtileriyle karışık belirtiler var kızım var 10 yaşında ona kardeş için inş hayırlısıyla ilk aşılamam
..gerçekten yaa belirtisi olan yokmuuu veya hamişşş
hayırlı olsun aşılaman, Allah dualarınızı kabul etsin.çok şükür ilk aşılamamı oldum. merak eden arkadaşlar için durumu paylaşayım, öncelikle sperm kalitesi gayet iyi dedi doktor sanırım keçiboynuzu pekmezi baya işe yaramış çok büyük sorunu yoktu eşimin ama hareketli oranı fazla olsun demişti doktorum, buna çok sevindik sonrası tabi biraz sancılıydı ama dayanılamayacak bi sancı değil, zaten en acılı kısmı 5 saniye sürüyor. daha önce hsg çektirenler bilir ondan daha kolay kesinlikle. yani benimki öyle oldu. 5 dakikalık bi işlem toplamda, sonra yarım saat yatırdı. şu an 4 saat oldu hareket ederken kasık ağrılarım oluyor, biraz da kanaman olabilir demişti, lekelenme şeklinde var biraz. yarın sabah ilişki dedi sonrasında gün aşırı dedi. ama kasık ağrım devam ederse nasıl olucak bilemiyorum. umarım tüm bekleyenlerin de benimde olur bu ay..
ben meryem suresini okuyorum 1 bardak suya, bugün 30 gün oldu 41 gün okunacak, bir de eşimle birlikte ya Halık cc çekiyoruz hergün 731 tane. bunları da gebelik için manevi reçeteler başlığında görmüştüm. Rabbime güvenip bişiler yapmaya çalışıyoruz, umarım dualarımız kabul olur.
ilk aşılamada ben de 45 dakika yatmıştım. dr 15 dakika sonra kalkabilirsin demişti ama kimse gelmedi yanıma ben de yattım öylebeni 40 dk yatırdı ya doktor :)
ne güzel kalplisin cnm Allah razı olsuncanım üzülme rabbim herşeyin hayırlısını versin kısmet değilmiş rabbim en kısa zamanda bebişini sana versin yarın annemde yasin okutulacak sizin içinde dua ettiricem rabbim dualarımızı kabul etsin...
inşallah tutunuyordur bebegünaydın canım :) akıntı bende de oldu ama dün çok kere kasığımda batmalar oldu dedim acaba ?
ben de her ay olan rutin adet belirtilerimin dışında ekstra bişey hissetmiyorum. iğneli aşılama için hastaneden istedikleri belgeleri tamamladım, adetimi bekliyorum gözlerim kapalıİnşallah yerleşiyordur bebişlerimiz canım, ne bilim bazen endişeleniyorum hiçbişey hissetmiyorum, olmadı heralde diyorum aman be bilim yaa...
adet belirtisi denince aklına ne geliyorsa 10 gündür hepsini yaşıyorum en şiddetlisindenbenim aşılamanın ilk 7 günü karnımda şişlik
ve yumurtalıklarımın oldugu yerde çok agrım oldu
dün 8. günümdü rahattım
bugün 9. günüm
sabah erken saatlerde sanki rahmimde bi cızılama vardı hissettim
acaba dedim tutunma aşamasındamı
gögüs uçlarımda koyulaşma var
gögüs ucunda agrı var
bakalım hayırlısı
aşılama yaptıran arkadaşlarımız
hepinize sesleniyorum
lütfen gün gün belirtilerinizi yazın
sağlık olsun cnm, vakti gelmemiş daha, olanda da olmayanda da var bi hayır. Allah bizim için en hayırlısını biliyor şüphesiz. bizi unutmuş değil dimiCanim malesef adet oldum ben
Canım hayırlı olsun , devlettemi yaptıracaksın?ben de her ay olan rutin adet belirtilerimin dışında ekstra bişey hissetmiyorum. iğneli aşılama için hastaneden istedikleri belgeleri tamamladım, adetimi bekliyorum gözlerim kapalı
evet ben araştırma hastanesine gidiyorum özellikle. tüp bebek raporu alabilmek için. :) ama orada da aksilikler, ilgisizlikler, ihmaller olabiliyor bu ay olduğu gibi mesela.. ama hamama giren terler. sabrediyorum napim..Canım hayırlı olsun , devlette mi yaptıracaksın?
Bizde dünyaları bayılıyoruz özele baksana, boşver olur öyle biraz...şartlarımız tutsa bende devlete giderdimevet ben araştırma hastanesine gidiyorum özellikle. tüp bebek raporu alabilmek için. :) ama orada da aksilikler, ilgisizlikler, ihmaller olabiliyor bu ay olduğu gibi mesela.. ama hamama giren terler. sabrediyorum napim..
evet son 6 aya kadar hep özele gittik biz de, bilmez miyimBizde dünyaları bayılıyoruz özele baksana, boşver olur öyle biraz...şartlarımız tutsa bende devlete giderdim
3 yıl evli olma şartı canım, 2 yıllık evliyiz biz, yaşlarımız da epey ilerlefiği için bekleyemedikevet son 6 aya kadar hep özele gittik biz de, bilmez miyimçeşmeyi şimdiden bu kadar açarsak ohoo dedik ve bir de ben hiç iyi bir doktora denk gelmedim, şans. tüp konusunda araştırma yaparken bu rapor olayını öğrendim tesadüfen, yoksa direk tüpe giriyorduk aşılama fln denemeden. kısmet işte... hangi şartlar tutmuyo sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?