aa, biz de 2 yıllık evliyiz cnm. hatta tedaviye başladığımızda, yani yazınki ilk aşılamada 2 yıl dolmamıştı bile3 yıl evli olma şartı canım, 2 yıllık evliyiz biz, yaşlarımız da epey ilerlefiği için bekleyemedik
Bizimdr 34-31 :) 34 olan benim:)aa, biz de 2 yıllık evliyiz cnm. hatta tedaviye başladığımızda, yani yazınki ilk aşılamada 2 yıl dolmamıştı bileyaşlarımız da 33-44
ehehBizimdr 34-31 :) 34 olan benim:)
İyi gecelet canım, allah zihin açıklığı versin, öpüyorum80'lisin sanırım nick'inde de yazıyo. ben 81'liyim. cnm kalıp sohbete devam etmeyi çooook istiyorum ama sabah sınavım var, uyumalıyım.iyi geceler balım.
banada oluyor bazen diorum rabbim hayirlisini ver esim cok yaaiyo hamileymisim gibi davraniyor uzanma dikkat et kendine ayakta kalma vs gibisinden :)İnşallah yerleşiyordur bebişlerimiz canım, ne bilim bazen endişeleniyorum hiçbişey hissetmiyorum, olmadı heralde diyorum aman be bilim yaa...
hadi yaCanim malesef adet oldum ben
anladim canim acaba bende 10 da gidip yaptirsam mi ya ?Yok canim olsa zaten 10.gun kanda cikiyormus
Ayy evet benimkide öle inşallah sevinirizbanada oluyor bazen diorum rabbim hayirlisini ver esim cok yaaiyo hamileymisim gibi davraniyor uzanma dikkat et kendine ayakta kalma vs gibisinden :)
Hayırlı olsun arkadaşım, bende gonal kullandım, 17 kasımda oldum aşılamamı, hoşgeldin aramıza...@folik ekler seni de listeye, birlikte bekleşirizmrb erzurumda yaşıyorum.hepinizin duaları kabul olsun öncelikle:)20 kasımda aşoldum.ilk aşılamam.hayırlısı ne diyeyim..gonalf iğnesi oldum hayırlısı
hayırlı olsun canım :)Rabbim fazla aratmasın..sabah akşam progestn kullanıyorum..ağız yoluyla.doğum yoluyla bir kere denedim vücut dışarı attı..bana jel vermedi..neden acep :?Hayırlı olsun arkadaşım, bende gonal kullandım, 17 kasımda oldum aşılamamı, hoşgeldin aramıza...@folik ekler seni de listeye, birlikte bekleşiriz
Bendeağızdan kullanıyorum,banada jel vermediler? Vardır dr un birbildiği, bir de her hastanın aynı değil bünuesi, şartları...ben burda okuyup gidip dr uma soruyodum, bana izah etti bu durumuhayırlı olsun canım :)Rabbim fazla aratmasın..sabah akşam progestn kullanıyorum..ağız yoluyla.doğum yoluyla bir kere denedim vücut dışarı attı..bana jel vermedi..neden acep :?
Allahım yardımcımız olsun, bizim ilk aşılamamız, 7. Günüm ben bile sıkıldım bu durumdan,seninki çok nırmal canımmerhaba arkadaşlar bende 2kere aşılama yaptırdım dün adet oldum bu ay 3.yü yaptırmayı düşünüyorum bizim eşimde de bendede bir sorun olmadığını söylüyor doktor bakalım hayırlısı buda olmazsa başka bir şey denemeyi düşünmüyorum çok yıprandım çok zor bir süreç bu
tşk.ederim allah herkesin yardımcısı olsun.bende hep duyuyorum bizim gibi uğraşıp bırakanların kendiliğinden hamile kaldığını inşallahAllahım yardımcımız olsun, bizim ilk aşılamamız, 7. Günüm ben bile sıkıldım bu durumdan,seninki çok nırmal canımsizin durumunuzda arkadalım vardı, denediker ettiler olmadı, en son bıraktılar işin peşini kadın 2. Ay hamile kaldı, sanırım bizler biraz takıntı haline getiriyoruz bu durumu, vücudumuzda bize oyun oynuyor gibi geliyor... Hakkımızda hayırlısı olsun
Aşılamanız hayırlı olsun, hangi ilacı kulkandınız tedavi sürecindeIlk aşılamamı 19 Kasım'da oldum umarım herkesin ve benimde gönlüne göre olur herşey..
Teşekkür ederim.ilaç olarak menegon 75mg kullandım ilk kontrolümden sonra 150mg a çıktık 11.gündede ovitrelle ile çatlatıldı.bakalım bekliyoruzAşılamanız hayırlı olsun, hangi ilacı kulkandınız tedavi sürecindefolik ekler senide listemize, hep birlikte bekliyoruz burada:)
Kaç yumurta oldu canım sende? Eşinin sayıları nasıldı?Teşekkür ederim.ilaç olarak menegon 75mg kullandım ilk kontrolümden sonra 150mg a çıktık 11.gündede ovitrelle ile çatlatıldı.bakalım bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?