Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
3 yıl evli olma şartı canım, 2 yıllık evliyiz biz, yaşlarımız da epey ilerlefiği için bekleyemedik
aa, biz de 2 yıllık evliyiz cnm. hatta tedaviye başladığımızda, yani yazınki ilk aşılamada 2 yıl dolmamıştı bile yaşlarımız da 33-44

80'lisin sanırım nick'inde de yazıyo. ben 81'liyim. cnm kalıp sohbete devam etmeyi çooook istiyorum ama sabah sınavım var, uyumalıyım. iyi geceler balım.

İnşallah yerleşiyordur bebişlerimiz canım, ne bilim bazen endişeleniyorum hiçbişey hissetmiyorum, olmadı heralde diyorum aman be bilim yaa...
banada oluyor bazen diorum rabbim hayirlisini ver esim cok yaaiyo hamileymisim gibi davraniyor uzanma dikkat et kendine ayakta kalma vs gibisinden :)

mrb erzurumda yaşıyorum.hepinizin duaları kabul olsun öncelikle:)20 kasımda aşoldum.ilk aşılamam.hayırlısı ne diyeyim..gonalf iğnesi oldum hayırlısı

mrb erzurumda yaşıyorum.hepinizin duaları kabul olsun öncelikle:)20 kasımda aşoldum.ilk aşılamam.hayırlısı ne diyeyim..gonalf iğnesi oldum hayırlısı
Hayırlı olsun arkadaşım, bende gonal kullandım, 17 kasımda oldum aşılamamı, hoşgeldin aramıza...@folik ekler seni de listeye, birlikte bekleşiriz

Hayırlı olsun arkadaşım, bende gonal kullandım, 17 kasımda oldum aşılamamı, hoşgeldin aramıza...@folik ekler seni de listeye, birlikte bekleşiriz
hayırlı olsun canım :)Rabbim fazla aratmasın..sabah akşam progestn kullanıyorum..ağız yoluyla.doğum yoluyla bir kere denedim vücut dışarı attı..bana jel vermedi..neden acep :?

hayırlı olsun canım :)Rabbim fazla aratmasın..sabah akşam progestn kullanıyorum..ağız yoluyla.doğum yoluyla bir kere denedim vücut dışarı attı..bana jel vermedi..neden acep :?
Bendeağızdan kullanıyorum,banada jel vermediler? Vardır dr un birbildiği, bir de her hastanın aynı değil bünuesi, şartları...ben burda okuyup gidip dr uma soruyodum, bana izah etti bu durumu

merhaba arkadaşlar bende 2kere aşılama yaptırdım dün adet oldum bu ay 3.yü yaptırmayı düşünüyorum bizim eşimde de bendede bir sorun olmadığını söylüyor doktor bakalım hayırlısı buda olmazsa başka bir şey denemeyi düşünmüyorum çok yıprandım çok zor bir süreç bu

Allahım yardımcımız olsun, bizim ilk aşılamamız, 7. Günüm ben bile sıkıldım bu durumdan,seninki çok nırmal canım sizin durumunuzda arkadalım vardı, denediker ettiler olmadı, en son bıraktılar işin peşini kadın 2. Ay hamile kaldı, sanırım bizler biraz takıntı haline getiriyoruz bu durumu, vücudumuzda bize oyun oynuyor gibi geliyor... Hakkımızda hayırlısı olsun

tşk.ederim allah herkesin yardımcısı olsun.bende hep duyuyorum bizim gibi uğraşıp bırakanların kendiliğinden hamile kaldığını inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…