Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama hareket problemi olanlarda sık kullanılan bi Yöntem umarım sizinde başarıyla sonuçlanır.herhangi Ağrı sorununuz var mı şuan
valla benim ne aşılama sırasında nede öyle aşılama sonrasında ağrım olmadı...sadece gaz problemi yaşadım, o da geçti...iki gündür akıntım var biarz biraz bakalım nasıl olacak...kendimi dinlemeyeyim diyorum ama insan içerde neler oluyor diye merakta etmeden duramıyor:)

banada oluyor bazen diorum rabbim hayirlisini ver esim cok yaaiyo hamileymisim gibi davraniyor uzanma dikkat et kendine ayakta kalma vs gibisinden :)
neslli ne güzel iste canim benim bol bol dinlen istirahat et benim doktorum ilk 2 gün yat sonra kosuyabile gidersin dedi yani doktor böyle diyince dinlenmem gerek konusunda kimseye söz geciremiyorsun...burda doktorlar bir garip ya düsük yaptiginda bile kilini kipirdatmazlar düsecekse yapacak birsey yok diyorlar o yüzden cok sanssizim

Anladım..umarım içerde iyi Şeyler oluyordur

Canim ilk iki gün tuttumu olmadimi diye cok sordum kendime ama suan öyle degilim ben 4 yildir anne olmayi bekliyorum sonucta ne yaparsak yapalim olmayacaksa olmazz sakin olup düsünmemek lazim olacaksada istersek dinlenmeyelim istersek hic dikkat etmeyelim olur hersey nasip tutmayan arkadaslar üzülmeyin sadece hayirlisini isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…