5 tane folikül oluştu ama son kontrolde bir tanesi baya büyümüştü diğerleri tam büyümemişti.eşimin 60 milyondu sayısıKaç yumurta oldu canım sende? Eşinin sayıları nasıldı?
ya bişey sorcam kaç yumurta olması çok sağlıklı ve kaç yumurta olması olumsuzKaç yumurta oldu canım sende? Eşinin sayıları nasıldı?
hayırlı olsun canım benim...rabbim yardımcımız olsun inşallah5 tane folikül oluştu ama son kontrolde bir tanesi baya büyümüştü diğerleri tam büyümemişti.eşimin 60 milyondu sayısı
en az bir yumurta istenilen boyuta geldimi aşılamayı yapıyorlar canım, bikaç yumurta olması olasılığı arttırıyor tabi ama ya tutarsa:)ya bişey sorcam kaç yumurta olması çok sağlıklı ve kaç yumurta olması olumsuz
Teşekkür ederimhayırlı olsun canım benim...rabbim yardımcımız olsun inşallah
Sizin ne zaman yapılmıştı aşılamaTeşekkür ederim
canım 17 kasım benim aşılamam, bekliyorum 7.günümSizin ne zaman yapılmıştı aşılama
Yakınmış tarihlerimiz Allah cümlemize hayırlısını versincanım 17 kasım benim aşılamam, bekliyorum 7.günüm
amin canım, sizin sağlık sorunu neydi?Yakınmış tarihlerimiz Allah cümlemize hayırlısını versin
Stres dışında hiçbir sorunumuz yok ama olmayınca olmuyor işteamin canım, sizin sağlık sorunu neydi?
hayırlısı allahtan canım, bu stresi nasıl yok edicez bilemiyorumStres dışında hiçbir sorunumuz yok ama olmayınca olmuyor işte
Sizinde ilk deneme mi bu herhangi bir sorun var mıhayırlısı allahtan canım, bu stresi nasıl yok edicez bilemiyorum
ilk aşılamam benimde, spermlerimiz yavaş, ilerlemiyorlar:) tek sıkıntımız bu malesefSizinde ilk deneme mi bu herhangi bir sorun var mı
Aşılama hareket problemi olanlarda sık kullanılan bi Yöntem umarım sizinde başarıyla sonuçlanır.herhangi Ağrı sorununuz var mı şuanilk aşılamam benimde, spermlerimiz yavaş, ilerlemiyorlar:) tek sıkıntımız bu malesef
valla benim ne aşılama sırasında nede öyle aşılama sonrasında ağrım olmadı...sadece gaz problemi yaşadım, o da geçti...iki gündür akıntım var biarz biraz bakalım nasıl olacak...kendimi dinlemeyeyim diyorum ama insan içerde neler oluyor diye merakta etmeden duramıyor:)Aşılama hareket problemi olanlarda sık kullanılan bi Yöntem umarım sizinde başarıyla sonuçlanır.herhangi Ağrı sorununuz var mı şuan
banada oluyor bazen diorum rabbim hayirlisini ver esim cok yaaiyo hamileymisim gibi davraniyor uzanma dikkat et kendine ayakta kalma vs gibisinden :)
Anladım..umarım içerde iyi Şeyler oluyordurvalla benim ne aşılama sırasında nede öyle aşılama sonrasında ağrım olmadı...sadece gaz problemi yaşadım, o da geçti...iki gündür akıntım var biarz biraz bakalım nasıl olacak...kendimi dinlemeyeyim diyorum ama insan içerde neler oluyor diye merakta etmeden duramıyor:)
Hayirli olsun canim bende 18 kasimda oldu asilamam 5. Günüm neler yasiyorsun yani hissettigin seyler var mi?Ilk aşılamamı 19 Kasım'da oldum umarım herkesin ve benimde gönlüne göre olur herşey..
Canim ilk iki gün tuttumu olmadimi diye cok sordum kendime ama suan öyle degilim ben 4 yildir anne olmayi bekliyorum sonucta ne yaparsak yapalim olmayacaksa olmazz sakin olup düsünmemek lazim olacaksada istersek dinlenmeyelim istersek hic dikkat etmeyelim olur hersey nasip tutmayan arkadaslar üzülmeyin sadece hayirlisini isteyinmalesef evet cnm testten önce belirtilere göre yorum yapmak bizi sadece yanılgıya götürüyor. şanslıysan bulantın falan olur belki :)
Heyecanınızı paylaşmak adına ben de belirtilerimi yazardım ama görünen o ki herkeste aynı durum. hafif kasık ağrısı, anlık kasılmalar, şiddetli göğüs ağrısı ve şişlik. .. yalancı belirtiler bile yaşayanlar olabiliyor bu dönemde psikolojik olarak, sık idrara çıkma vs.. bu yüzden kendimizi çok dinlemekten yana değilim şahsen. size de tavsiyem bu yönde olur. ama tabii ki tercih sizin. beraberce topik sakinleri olarak aynı heyecanı tatmak isterseniz buyrun
Seninde hayırlı olsun ilk bi kaç gün kasıklarımda Ağrı oldu işlemden kaynaklanan sanırım.şuan hiçbirşey hissetmiyorumHayirli olsun canim bende 18 kasimda oldu asilamam 5. Günüm neler yasiyorsun yani hissettigin seyler var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?