- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
Nerede yaşıyorsunuz? Normalde burdada yatmayın diyorlarda biz işi sağlaama alanlardanız sanırım:) aşılamanız hayırlı olsun bu arada... Benimde 17 kasım@neslli ne güzel iste canim benim bol bol dinlen istirahat et benim doktorum ilk 2 gün yat sonra kosuyabile gidersin dedi yani doktor böyle diyince dinlenmem gerek konusunda kimseye söz geciremiyorsun...burda doktorlar bir garip ya düsük yaptiginda bile kilini kipirdatmazlar düsecekse yapacak birsey yok diyorlar o yüzden cok sanssizim
Oleyyy süper haber, harikaaaa!!! Bugünmü yaptın?@folik nerdesin? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım, hemen bize süreci anlatırmısın? Belirtilerin varmıydı? Problem neydi? Kaç yumurta kaç spermle aşılaman oldu?kizlarr beni listeye pozitif ekleyebilirsiniz 2.asilamam bugun 13. gun sonuc 58.80 dua edin kucagima almayi nasip etsin ins :)
Tsk ederim sizinde hayirla sonuclansin ben yurtdisindayim hep arka arkaya ilk sen ögreniceksin sonra ben sonra diger arkadas arka arkaya 3 mutluluk yasariz umarim tabi diger arkadaslarda hep birlikte yasayalimNerede yaşıyorsunuz? Normalde burdada yatmayın diyorlarda biz işi sağlaama alanlardanız sanırım:) aşılamanız hayırlı olsun bu arada... Benimde 17 kasım
cnm hic bir belirtim yoktu hatta hastalancam die ben agir isler yaptim ole agrilarim vardi yani hic aklimin ucuna gelmedi eltimin zoruyla yaptirdim testide hic yaptirmaya niyetim yoktu ilk asilamam gecen aydi tutmadi 2.gunu serephoneye basladim 12.gun ultrason takibine gttim 2 yumurtam vardi doktr asilama yapalim dedi catlatma ignesini oldum ctesi ptesi gunu 7 milyon spermle asilama yapildi 8.gunu cok az kan geldi hastalaniyom dedim megerse yerlesme kanamasiymis allahim herkese nasip etsin bnde saglikla sihatle kucagima alim ins.:)Oleyyy süper haber, harikaaaa!!! Bugünmü yaptın?@folik nerdesin? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım, hemen bize süreci anlatırmısın? Belirtilerin varmıydı? Problem neydi? Kaç yumurta kaç spermle aşılaman oldu?
Ayy inşallah başladı bile baksana müjdeli haberler:) allahım bizede nasip etsinTsk ederim sizinde hayirla sonuclansin ben yurtdisindayim hep arka arkaya ilk sen ögreniceksin sonra ben sonra diger arkadas arka arkaya 3 mutluluk yasariz umarim tabi diger arkadaslarda hep birlikte yasayalim
Ayy nasıl mutlu oldum bilemezsin senin adına, kasık ağrısı oluyordu demek? Benim eşiminde 10 milyondu yıkamadan sonra spermi, demekki allahım ol deyince oluyor:)cnm hic bir belirtim yoktu hatta hastalancam die ben agir isler yaptim ole agrilarim vardi yani hic aklimin ucuna gelmedi eltimin zoruyla yaptirdim testide hic yaptirmaya niyetim yoktu ilk asilamam gecen aydi tutmadi 2.gunu serephoneye basladim 12.gun ultrason takibine gttim 2 yumurtam vardi doktr asilama yapalim dedi catlatma ignesini oldum ctesi ptesi gunu 7 milyon spermle asilama yapildi 8.gunu cok az kan geldi hastalaniyom dedim megerse yerlesme kanamasiymis allahim herkese nasip etsin bnde saglikla sihatle kucagima alim ins.:)
Ayyy çok güzel hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..ve bu duyguyu bizede yaşatsın inşallahkizlarr beni listeye pozitif ekleyebilirsiniz 2.asilamam bugun 13. gun sonuc 58.80 dua edin kucagima almayi nasip etsin ins :)
aynrn ole cnm kasiklarim agriyodu tabi hemde cok hastalancakmisim gibi cnm bnm ilk asilamam 68 milyondu yikandiktan sonra tutan asilama 7 milyondu yikandiktan sonra allahim yeterki ol desin ins sendende guzel haberler aliriz:)Ayy nasıl mutlu oldum bilemezsin senin adına, kasık ağrısı oluyordu demek? Benim eşiminde 10 milyondu yıkamadan sonra spermi, demekki allahım ol deyince oluyor:)
Saol canim benimde 2 gün kasik agrim oldu biraz siddetli 3. Gün normallesti ama felaket gögüs agrisi ve ates vardi 4. Gün daha rahattim yine gögü agrisi oldu bugün sag kasigimda batmalar oldu ignelenme gibi sag gögsümde tik tik atmalar oldu zonglama gibi benimde böyle :)) yanliz benim aksamlari aldigim jel su gibi akiyor bu normalmi sendede oluyor mu?Seninde hayırlı olsun ilk bi kaç gün kasıklarımda Ağrı oldu işlemden kaynaklanan sanırım.şuan hiçbirşey hissetmiyorumsende var mı değişik hisler
inss cnmm allahim nasip etsin hepimiz saglimla kucagimiza alalim bebeklerimizi okadar cok dua ettimki allahim herkesin duasini kabul etsin ins allahim ol desin yeter nasip oluyo inss.Ayyy çok güzel hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..ve bu duyguyu bizede yaşatsın inşallah
İnşallah canım, bizim hız problemide vardı, yıkamadan sonra hızlandılar tabi:) inşallah bizlerede nasip olur arkadaşım sende hamişliğinle dua et nolur...aynrn ole cnm kasiklarim agriyodu tabi hemde cok hastalancakmisim gibi cnm bnm ilk asilamam 68 milyondu yikandiktan sonra tutan asilama 7 milyondu yikandiktan sonra allahim yeterki ol desin ins sendende guzel haberler aliriz:)
ahh cnm nasil uzakti bu hallrr bana 2 senedir ben bu ani bekledim hic hamile kalamamistim nasil duygu diodum allahim nasip etti ins saglikla kucagimiza aldirsin ins dualarim hepimizle allah hepimizin kucagini bos birakmasin ins evlat hasrrtiyle sinamiz rabbim bizi:)İnşallah canım, bizim hız problemide vardı, yıkamadan sonra hızlandılar tabi:) inşallah bizlerede nasip olur arkadaşım sende hamişliğinle dua et nolur...
Ahh bilmemmi, banada bir hayal kadar uzak:)ahh cnm nasil uzakti bu hallrr bana 2 senedir ben bu ani bekledim hic hamile kalamamistim nasil duygu diodum allahim nasip etti ins saglikla kucagimiza aldirsin ins dualarim hepimizle allah hepimizin kucagini bos birakmasin ins evlat hasrrtiyle sinamiz rabbim bizi:)
ama ole olmuyo cnm bnm allahim yeterki ol desin rabbim nasip edio ins sende yasiycaksin bu duyuguyu :)Ahh bilmemmi, banada bir hayal kadar uzak:)
hoşgeldin cnmmrb erzurumda yaşıyorum.hepinizin duaları kabul olsun öncelikle:)20 kasımda aşoldum.ilk aşılamam.hayırlısı ne diyeyim..gonalf iğnesi oldum hayırlısı
ekledim bileeeHayırlı olsun arkadaşım, bende gonal kullandım, 17 kasımda oldum aşılamamı, hoşgeldin aramıza...@folik ekler seni de listeye, birlikte bekleşiriz
aaa pes etmek yok, senelerce senelerce bekleyenler var, hele hele yıllar önce tıp bu kadar ilerlememişken yıllarca çaresiz eli kolu bağlı bekleyenleri düşün. ne mutlu ki imkanlarımız geniş, Allah'ın ihsanı da rızkı da bol! dua et ve tedaviye devaaammerhaba arkadaşlar bende 2kere aşılama yaptırdım dün adet oldum bu ay 3.yü yaptırmayı düşünüyorum bizim eşimde de bendede bir sorun olmadığını söylüyor doktor bakalım hayırlısı buda olmazsa başka bir şey denemeyi düşünmüyorum çok yıprandım çok zor bir süreç bu
çok doğru söylemişsin cnm aynen öyle :)arkadaşım vardı, denediker ettiler olmadı, en son bıraktılar işin peşini kadın 2. Ay hamile kaldı, sanırım bizler biraz takıntı haline getiriyoruz bu durumu, vücudumuzda bize oyun oynuyor gibi geliyor... Hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?