Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nerede yaşıyorsunuz? Normalde burdada yatmayın diyorlarda biz işi sağlaama alanlardanız sanırım:) aşılamanız hayırlı olsun bu arada... Benimde 17 kasım

kizlarr beni listeye pozitif ekleyebilirsiniz 2.asilamam bugun 13. gun sonuc 58.80 dua edin kucagima almayi nasip etsin ins :)
Oleyyy süper haber, harikaaaa!!! Bugünmü yaptın?@folik nerdesin? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım, hemen bize süreci anlatırmısın? Belirtilerin varmıydı? Problem neydi? Kaç yumurta kaç spermle aşılaman oldu?

Nerede yaşıyorsunuz? Normalde burdada yatmayın diyorlarda biz işi sağlaama alanlardanız sanırım:) aşılamanız hayırlı olsun bu arada... Benimde 17 kasım
Tsk ederim sizinde hayirla sonuclansin ben yurtdisindayim hep arka arkaya ilk sen ögreniceksin sonra ben sonra diger arkadas arka arkaya 3 mutluluk yasariz umarim tabi diger arkadaslarda hep birlikte yasayalim

cnm hic bir belirtim yoktu hatta hastalancam die ben agir isler yaptim ole agrilarim vardi yani hic aklimin ucuna gelmedi eltimin zoruyla yaptirdim testide hic yaptirmaya niyetim yoktu ilk asilamam gecen aydi tutmadi 2.gunu serephoneye basladim 12.gun ultrason takibine gttim 2 yumurtam vardi doktr asilama yapalim dedi catlatma ignesini oldum ctesi ptesi gunu 7 milyon spermle asilama yapildi 8.gunu cok az kan geldi hastalaniyom dedim megerse yerlesme kanamasiymis allahim herkese nasip etsin bnde saglikla sihatle kucagima alim ins.:)

Tsk ederim sizinde hayirla sonuclansin ben yurtdisindayim hep arka arkaya ilk sen ögreniceksin sonra ben sonra diger arkadas arka arkaya 3 mutluluk yasariz umarim tabi diger arkadaslarda hep birlikte yasayalim
Ayy inşallah başladı bile baksana müjdeli haberler:) allahım bizede nasip etsin

Ayy nasıl mutlu oldum bilemezsin senin adına, kasık ağrısı oluyordu demek? Benim eşiminde 10 milyondu yıkamadan sonra spermi, demekki allahım ol deyince oluyor:)

Ayy nasıl mutlu oldum bilemezsin senin adına, kasık ağrısı oluyordu demek? Benim eşiminde 10 milyondu yıkamadan sonra spermi, demekki allahım ol deyince oluyor:)
aynrn ole cnm kasiklarim agriyodu tabi hemde cok hastalancakmisim gibi cnm bnm ilk asilamam 68 milyondu yikandiktan sonra tutan asilama 7 milyondu yikandiktan sonra allahim yeterki ol desin ins sendende guzel haberler aliriz:)

Seninde hayırlı olsun ilk bi kaç gün kasıklarımda Ağrı oldu işlemden kaynaklanan sanırım.şuan hiçbirşey hissetmiyorum sende var mı değişik hisler
Saol canim benimde 2 gün kasik agrim oldu biraz siddetli 3. Gün normallesti ama felaket gögüs agrisi ve ates vardi 4. Gün daha rahattim yine gögü agrisi oldu bugün sag kasigimda batmalar oldu ignelenme gibi sag gögsümde tik tik atmalar oldu zonglama gibi benimde böyle :)) yanliz benim aksamlari aldigim jel su gibi akiyor bu normalmi sendede oluyor mu?

TE="sdkr 37939564, member: 448903"]kizlarr beni listeye ekleyebilirsiniz 2.asilamam bugun 13. gun sonuc 58.80 dua edin kucagima almayi nasip etsin ins :)[/QUOTE]
Hayirli olsun darisi basimiza insallah benim 2.de olmadi simdi 3.de tum umudum

Ayyy çok güzel hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..ve bu duyguyu bizede yaşatsın inşallah
inss cnmm allahim nasip etsin hepimiz saglimla kucagimiza alalim bebeklerimizi okadar cok dua ettimki allahim herkesin duasini kabul etsin ins allahim ol desin yeter nasip oluyo inss.

aynrn ole cnm kasiklarim agriyodu tabi hemde cok hastalancakmisim gibi cnm bnm ilk asilamam 68 milyondu yikandiktan sonra tutan asilama 7 milyondu yikandiktan sonra allahim yeterki ol desin ins sendende guzel haberler aliriz:)
İnşallah canım, bizim hız problemide vardı, yıkamadan sonra hızlandılar tabi:) inşallah bizlerede nasip olur arkadaşım sende hamişliğinle dua et nolur...

İnşallah canım, bizim hız problemide vardı, yıkamadan sonra hızlandılar tabi:) inşallah bizlerede nasip olur arkadaşım sende hamişliğinle dua et nolur...
ahh cnm nasil uzakti bu hallrr bana 2 senedir ben bu ani bekledim hic hamile kalamamistim nasil duygu diodum allahim nasip etti ins saglikla kucagimiza aldirsin ins dualarim hepimizle allah hepimizin kucagini bos birakmasin ins evlat hasrrtiyle sinamiz rabbim bizi:)

Ahh bilmemmi, banada bir hayal kadar uzak:)

Hayırlı olsun arkadaşım, bende gonal kullandım, 17 kasımda oldum aşılamamı, hoşgeldin aramıza...@folik ekler seni de listeye, birlikte bekleşiriz
ekledim bileee listemizçoğalıyor, negatifler de öyle üreyerek de çoğalırız inşallah

aaa pes etmek yok, senelerce senelerce bekleyenler var, hele hele yıllar önce tıp bu kadar ilerlememişken yıllarca çaresiz eli kolu bağlı bekleyenleri düşün. ne mutlu ki imkanlarımız geniş, Allah'ın ihsanı da rızkı da bol! dua et ve tedaviye devaaam yoldurmayın saçınızı. süreç yıpratıcı ama beraberce atlatıyoruz, 2 gülüp bi ağlıyoruz ne yapalım biz kadınız, güçlü olmalıyız. daha ana olucaz, pes etmek yoook!

çok doğru söylemişsin cnm aynen öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…