Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
normalde adet olunca bırak dıolar cnm bnde 15 gunluk ıcıorm progestan guunde 2 tane tam bıtırdıgım zman bat a denk gelıo banada bıtır gel dedı
cunku bi tane içmeyle bitmicek yani benim ilaç ben adet görene kadar içeyim en iyi ama işte acaba adeti engeller mi ki yani bırakınca mı adet olabilirim

cunku bi tane içmeyle bitmicek yani benim ilaç ben adet görene kadar içeyim en iyi ama işte acaba adeti engeller mi ki yani bırakınca mı adet olabilirim
şimdi bunyeden bunyeye fark edıomus bu ilaç kimisinde ılac bıtınce oluomus kımısınde ilacı içsede tam gununde oluo mus senınkı kac tablet bnmkı progestan 200mg 30 tane 15 gunluk gunde 2 tane alıorm

şimdi bunyeden bunyeye fark edıomus bu ilaç kimisinde ılac bıtınce oluomus kımısınde ilacı içsede tam gununde oluo mus senınkı kac tablet bnmkı progestan 200mg 30 tane 15 gunluk gunde 2 tane alıorm
benim de aynı senin ilaçtan ama günde bir tane yatarken iç dedi doktor yani bat gününe kadar bitmicek ilaç

hımm kontrole gel demedımı bana ılacı bıtır gel dedı
yok sadece adet olursan da olmazsan da gel dedi. cnm şuanda acayip bi bel ağrım var bi de sol tarafım sancıyo ya acayip batma var namazı zor kıldım akıntım da çoğaldı bugün hayrolsun yaa gögüsler de büyüdü ve acımaya başladı ama ben onu ilaçlara bağlıyorum da bel ağrısı kalmazdı bu zamana

hadii hayırlısıı bakalımm adetınn kacıncı gününde sın

bnmde gecen gun akıntım cok coggaldıı korktum hatta kasıklarmda agrı yok gazım var ama ılaclardan kaynaklanabılıomuss onlarr belırtıler cok guzel ama ilç kullananlar için pek bişey farketmıo sen akıntıyı takıp et yınede adetın kacncı gunundesn yumurta catladmı

13ünde çatlatma iğnesi vurulmuştum canım çatladıysa 14 ünde çatlamıştır şuan adetin 24. günündeyim yani benim tahminim eğer 14 üne çatladıysa bata 5 gün var

13ünde çatlatma iğnesi vurulmuştum canım çatladıysa 14 ünde çatlamıştır şuan adetin 24. günündeyim yani benim tahminim eğer 14 üne çatladıysa bata 5 gün var
aayy dogruya senle aramızda 1 gun vardıı bnmde akıntımm cok yogunlastı ama ne gariptrki bnm agrım yokk anlamadım gttı cuma gnu kopcak dananın kuyrugu

aayy dogruya senle aramızda 1 gun vardıı bnmde akıntımm cok yogunlastı ama ne gariptrki bnm agrım yokk anlamadım gttı cuma gnu kopcak dananın kuyrugu
Bata 5 gun var ve biz hala devam edioz iliskiye ya bosa mi acaba biraksak mi gerci benimki cok kararli her ay erken birakioz bu ay sen adet olana kadr iliski olacak diyo cok hirs yapti

Bata 5 gun var ve biz hala devam edioz iliskiye ya bosa mi acaba biraksak mi gerci benimki cok kararli her ay erken birakioz bu ay sen adet olana kadr iliski olacak diyo cok hirs yapti
bnm doktorum da 21.gunden sonra gerek yok demıstı düşük bi ıhtımal cunku hele asıl bana bak ben bata 2 hafta kala bıraktım yanı talihszlık yani hem cok ilşki sperm kalıtesını düşürüo saglıksız gebelık oluomus bırakmak ıstersenız bırakın

Ar-med Canım çok sevindim Allah sağlıkla sihhatle doğurmayı ,kucağına almayı,güzel gunlerde de büyütmeni dilerim Insllah.
Klomeni nasıl gunde kac tane kullnmstn ve pcolusun sanırım biraz bizede tüyo verirsen sevinirz arkadaşım :)

Arkadaşlar merhaba adet olduğum zaman üçüncü günü eşim ve ben test yaptırmaz sorun varmı diye ondan sonraki izlenecek yol hakkında bilgi verirmisiniz farzedelimki testlerde sorun çıkmadı ayrıca bu testleri verirken rahim filmide cekiliyormj

Hanimlar iyi aksamlar bana yardimci olurmusunuz..
Bu ay 3. Klomen tedavim ve bugun adetimin 10. Gunu olmasina ragmen yumurtam 28.5 civari olmus dr hemen prengly 5000+5000 yaptirdi..
Bana kiste donucek gibi geliyor
Varmi bu sekilde hamile kalan veya duyan

cuma benmde bat bakalım randevum var persembe aksamda ınsallah son progestanı almıs olacagımm

hayırlısı ile güzel haber verirsin inşallah benim doktorum progestanı bıraktından sonra hamile değilsen 3 gün içinde adet olursun demişti olmazsan test yap hamile isen 15 gün sonra muayeneye gelicen dedi bakalım inşallah hamileyimdir.

Kizlar gunaydin bat a 4 gunum var tahmini az once yarim saat suren sag kasigimda bir sizlama oldu aslinda tam tarif edemiyorum sanki bole bicak batiriyolar gibi bi histi surekli degildi saniyelik girip cikiodu. Ama benim gelisen yumurtalar soldaydi sunu sormak istiyorum solda dollenen yumurta rahmin sagina yerlesebilir mi ? Acikcasi cok umitlendim bi anda daha once hic bole bi agri olmamisti

kızlar selam bu ay ben de aranıza katıldım. 1 yıllık denemeden sonra kendiliğimden hamile kalamayınca doktora başladık. Doktorum klomen verdi 5 gün içtim, bugün adetimin 10. günü, doktorum 2 gün sonraya çağırdı bakalım. Bu arada çok hızlı bir başlangıç yaptık, rahim filmi bile çekildim. Çok şükür iyi çıktı.

Merhaba arkadaşlar
Benimde 8. Ayımdan sonra doktorum klomen başlattı bundan iki ay önce yumurta takibi yapmıştık ama o ay olmadı. Yumurtamın büyümesi çatlaması problem yok adetlerim düzenli.
10. Gün gittiğimde üç yumurtam oluşmuştu. 17,12,9 mm. Bir tanesi yarın çatlar dedi, diğerleri için ilişki takvimi verdi. İğne tercih etmiyorum zaten adetlerin düzenli dedi.duphastone diye Bi ilaç verdi Bebek olursa tutunması kolaylaşırmış yoksa da adet olurmuşum o hap biteli de 6 günüm. Şimdi doktorun söylediği ilk yumurtamın çatlama tarihine göre 14 gün ekleyince adet olmam gereken tarih geçtiğimiz 21 kasım cumartesiydi henüz adet olmadım. Bu sabah test yaptım negatifti. Bir önceki adet tarihim ise 30 kasım olması lazım. Bilemedim ben artık bekleyecem umutsuzca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…