- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
cunku bi tane içmeyle bitmicek yani benim ilaç ben adet görene kadar içeyim en iyi ama işte acaba adeti engeller mi ki yani bırakınca mı adet olabilirimnormalde adet olunca bırak dıolar cnm bnde 15 gunluk ıcıorm progestan guunde 2 tane tam bıtırdıgım zman bat a denk gelıo banada bıtır gel dedı
şimdi bunyeden bunyeye fark edıomus bu ilaç kimisinde ılac bıtınce oluomus kımısınde ilacı içsede tam gununde oluo mus senınkı kac tablet bnmkı progestan 200mg 30 tane 15 gunluk gunde 2 tane alıormcunku bi tane içmeyle bitmicek yani benim ilaç ben adet görene kadar içeyim en iyi ama işte acaba adeti engeller mi ki yani bırakınca mı adet olabilirim
benim de aynı senin ilaçtan ama günde bir tane yatarken iç dedi doktor yani bat gününe kadar bitmicek ilaçşimdi bunyeden bunyeye fark edıomus bu ilaç kimisinde ılac bıtınce oluomus kımısınde ilacı içsede tam gununde oluo mus senınkı kac tablet bnmkı progestan 200mg 30 tane 15 gunluk gunde 2 tane alıorm
hımm kontrole gel demedımı bana ılacı bıtır gel dedıbenim de aynı senin ilaçtan ama günde bir tane yatarken iç dedi doktor yani bat gününe kadar bitmicek ilaç
yok sadece adet olursan da olmazsan da gel dedi. cnm şuanda acayip bi bel ağrım var bi de sol tarafım sancıyo ya acayip batma var namazı zor kıldım akıntım da çoğaldı bugün hayrolsun yaa gögüsler de büyüdü ve acımaya başladı ama ben onu ilaçlara bağlıyorum da bel ağrısı kalmazdı bu zamanahımm kontrole gel demedımı bana ılacı bıtır gel dedı
hadii hayırlısıı bakalımm adetınn kacıncı gününde sınyok sadece adet olursan da olmazsan da gel dedi. cnm şuanda acayip bi bel ağrım var bi de sol tarafım sancıyo ya acayip batma var namazı zor kıldım akıntım da çoğaldı bugün hayrolsun yaa gögüsler de büyüdü ve acımaya başladı ama ben onu ilaçlara bağlıyorum da bel ağrısı kalmazdı bu zamana
bnmde gecen gun akıntım cok coggaldıı korktum hatta kasıklarmda agrı yok gazım var ama ılaclardan kaynaklanabılıomuss onlarr belırtıler cok guzel ama ilç kullananlar için pek bişey farketmıo sen akıntıyı takıp et yınede adetın kacncı gunundesn yumurta catladmıyok sadece adet olursan da olmazsan da gel dedi. cnm şuanda acayip bi bel ağrım var bi de sol tarafım sancıyo ya acayip batma var namazı zor kıldım akıntım da çoğaldı bugün hayrolsun yaa gögüsler de büyüdü ve acımaya başladı ama ben onu ilaçlara bağlıyorum da bel ağrısı kalmazdı bu zamana
13ünde çatlatma iğnesi vurulmuştum canım çatladıysa 14 ünde çatlamıştır şuan adetin 24. günündeyim yani benim tahminim eğer 14 üne çatladıysa bata 5 gün varbnmde gecen gun akıntım cok coggaldıı korktum hatta kasıklarmda agrı yok gazım var ama ılaclardan kaynaklanabılıomuss onlarr belırtıler cok guzel ama ilç kullananlar için pek bişey farketmıo sen akıntıyı takıp et yınede adetın kacncı gunundesn yumurta catladmı
aayy dogruya senle aramızda 1 gun vardıı bnmde akıntımm cok yogunlastı ama ne gariptrki bnm agrım yokk anlamadım gttı cuma gnu kopcak dananın kuyrugu13ünde çatlatma iğnesi vurulmuştum canım çatladıysa 14 ünde çatlamıştır şuan adetin 24. günündeyim yani benim tahminim eğer 14 üne çatladıysa bata 5 gün var
Bata 5 gun var ve biz hala devam edioz iliskiye ya bosa mi acaba biraksak mi gerci benimki cok kararli her ay erken birakioz bu ay sen adet olana kadr iliski olacak diyo cok hirs yaptiaayy dogruya senle aramızda 1 gun vardıı bnmde akıntımm cok yogunlastı ama ne gariptrki bnm agrım yokk anlamadım gttı cuma gnu kopcak dananın kuyrugu
bnm doktorum da 21.gunden sonra gerek yok demıstı düşük bi ıhtımal cunku hele asıl bana bak ben bata 2 hafta kala bıraktım yanı talihszlık yani hem cok ilşki sperm kalıtesını düşürüo saglıksız gebelık oluomus bırakmak ıstersenız bırakınBata 5 gun var ve biz hala devam edioz iliskiye ya bosa mi acaba biraksak mi gerci benimki cok kararli her ay erken birakioz bu ay sen adet olana kadr iliski olacak diyo cok hirs yapti
cuma benmde bat bakalım randevum var persembe aksamda ınsallah son progestanı almıs olacagımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?