- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
şunun şurasnda kac gun kaldıki ögrencezz hemen hemen aynı anda inşş bebeişin yerlesmısdır cumaya gün saymaya basladmmKizlar gunaydin bat a 4 gunum var tahmini az once yarim saat suren sag kasigimda bir sizlama oldu aslinda tam tarif edemiyorum sanki bole bicak batiriyolar gibi bi histi surekli degildi saniyelik girip cikiodu. Ama benim gelisen yumurtalar soldaydi sunu sormak istiyorum solda dollenen yumurta rahmin sagina yerlesebilir mi ? Acikcasi cok umitlendim bi anda daha once hic bole bi agri olmamisti
Ins cnm ben ne zaman ogrenirim bilemiorum ben haftaya pazartesiyi falan beklerin tabi adet olmazsamşunun şurasnda kac gun kaldıki ögrencezz hemen hemen aynı anda inşş bebeişin yerlesmısdır cumaya gün saymaya basladmm
benm pek beklemeye fırsatım kalmıcakk gbı progestanı bitir gel demişti persembe aksam o ılac bıtıo cumada kontrole gtcem cumada zaten batIns cnm ben ne zaman ogrenirim bilemiorum ben haftaya pazartesiyi falan beklerin tabi adet olmazsam
Ins cnm ben ne zaman ogrenirim bilemiorum ben haftaya pazartesiyi falan beklerin tabi adet olmazsam
mide bulanttısı 4 hafta sonra baslıo ates basması banada oluo ama adet olacak kişilerdede oluo yanı hamılelık belırtısıylee adet bellirtisi cok benzıo anlayamıosun yanı ıstersen kanda baktırırsınnBenimde pazartesi bat ama bugün ateş basması mide bulantısı göğsümün ağrıması epey bir ümitlendirdi acaba kan testi yaptırsam mı diyorum yaaa çok aklıma takılıyor.
saol cnm ınsallahYeni gelen arkadaslarm sizlerde hosgeldinizz ugurlu bi ay olur Insallah hepimiz icinnnn
inş hayırlı haberlerle dönersin cnm doktordan merakla bekliyoruz sonucunu :)benm pek beklemeye fırsatım kalmıcakk gbı progestanı bitir gel demişti persembe aksam o ılac bıtıo cumada kontrole gtcem cumada zaten bat
cnm bence acele etme kanda bile bazen gününden önce çıkmayabilio belki vardır yok yere canını sıkma bence sabret pazartesiyi bekle .benim de belirtiler başladı ama büyük bi ihtimal progestan ve çatlatma iğnesi yapıor yalnız son iki gündür değişik bi ağrı giriyo tam kasığımın ortasında böyle saniyelik bıçak saplama acısı gibi bişey girio ve sık sık oluyo bu saniyelik acılar her ay belirti yaşıorum ilaçlar yzünden ama böyle bi ağrıyı ilk defa görüorumBenimde pazartesi bat ama bugün ateş basması mide bulantısı göğsümün ağrıması epey bir ümitlendirdi acaba kan testi yaptırsam mı diyorum yaaa çok aklıma takılıyor.
Bende merakla bekliyorminş hayırlı haberlerle dönersin cnm doktordan merakla bekliyoruz sonucunu :)
Cnm bn progestan kullandım ilaç hamilelik olmazsa adet öldürüyordu Dr ilaç bittikten sonra 3 gün bekle dördüncü gün test yap dedi ve çıktı rabbim şükürler olsun bebeğim bnmle perşembe günü muayeneye gidicez kese için inş degerim yükselir keseye görürüz ve guzel bir hamilelik geçirir m dua edin bnaCnm cok sevindim hayirli olsun bebisin bat im 21 ve normalde duzensiz adetim demissin peki 21 i olman gerektigini neye gore hesapladin benim de normaolde pek duzensizdir adetlerimde ayin 13 unde catlatma ignesi oldum 15 gun sonra adet olunuo die biliorum bende buna gore bat im 28 i diorum ama yanlis mi diorum acaba
Amin canım çok sagol sende hayırlı haberleri alırsın ins☺Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, benimde progestan cuma günü bitecek pazar günü de test yapayım diyorum bakalım bu ay ümitliyim inşallah biri tutmuştur.
Teaekkur ederim Batum 21 kasımda canım ben 22 sinde yaptırdımTebrik ediyoruuum batınıza daha varken tahlil yaptırdınız tahminim, ne kadar vardı adet olmanıza değeriniz güzel çıkmış darısı başımıza inşallah.
Cnm bende progestan kullaniorum ama gunde bi kez ic dedi doktor ve bana su kadar kullan bitir demedi ki zaten bi tane icmeyle bitmez peki simdi ben bu progestani ne zaman birakacam adet olabilir miyim progestan icerken yoksa birakmam mi lazim adet gormek icinCnm bn progestan kullandım ilaç hamilelik olmazsa adet öldürüyordu Dr ilaç bittikten sonra 3 gün bekle dördüncü gün test yap dedi ve çıktı rabbim şükürler olsun bebeğim bnmle perşembe günü muayeneye gidicez kese için inş degerim yükselir keseye görürüz ve guzel bir hamilelik geçirir m dua edin bna
Cnm kullanırken de adet olan var. Benim ilaç otuz tanesi günde üç tane içiyorum on güne bittiCnm bende progestan kullaniorum ama gunde bi kez ic dedi doktor ve bana su kadar kullan bitir demedi ki zaten bi tane icmeyle bitmez peki simdi ben bu progestani ne zaman birakacam adet olabilir miyim progestan icerken yoksa birakmam mi lazim adet gormek icin
siz klomenle gebe kaldınız sanırım. Lutfen sorumu cevaplandırın.klomenle adet gunu gunune mi gelio normaldeCnm kullanırken de adet olan var. Benim ilaç otuz tanesi günde üç tane içiyorum on güne bitti
Valla cnm bn klomen kullandım ama progestan da kullandım klomen yumurta geliştirici yumurtanin geliştiriyorsiz klomenle gebe kaldınız sanırım. Lutfen sorumu cevaplandırın.klomenle adet gunu gunune mi gelio normalde
pprogestanı ne için vermıstı doktr sana suan bende kullanıorm 30 adet gunde ıkı tane 3 gunluk ılacım var suanValla cnm bn klomen kullandım ama progestan da kullandım klomen yumurta geliştirici yumurtanin geliştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?