Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
şunun şurasnda kac gun kaldıki ögrencezz hemen hemen aynı anda inşş bebeişin yerlesmısdır cumaya gün saymaya basladmm

şunun şurasnda kac gun kaldıki ögrencezz hemen hemen aynı anda inşş bebeişin yerlesmısdır cumaya gün saymaya basladmm
Ins cnm ben ne zaman ogrenirim bilemiorum ben haftaya pazartesiyi falan beklerin tabi adet olmazsam

Ins cnm ben ne zaman ogrenirim bilemiorum ben haftaya pazartesiyi falan beklerin tabi adet olmazsam
benm pek beklemeye fırsatım kalmıcakk gbı progestanı bitir gel demişti persembe aksam o ılac bıtıo cumada kontrole gtcem cumada zaten bat

Merhaba kızlar :) dün itibarıyla ben de klomen kullanmaya başladım

Benimde pazartesi bat ama bugün ateş basması mide bulantısı göğsümün ağrıması epey bir ümitlendirdi acaba kan testi yaptırsam mı diyorum yaaa çok aklıma takılıyor.
mide bulanttısı 4 hafta sonra baslıo ates basması banada oluo ama adet olacak kişilerdede oluo yanı hamılelık belırtısıylee adet bellirtisi cok benzıo anlayamıosun yanı ıstersen kanda baktırırsınn

benm pek beklemeye fırsatım kalmıcakk gbı progestanı bitir gel demişti persembe aksam o ılac bıtıo cumada kontrole gtcem cumada zaten bat
inş hayırlı haberlerle dönersin cnm doktordan merakla bekliyoruz sonucunu :)

Benimde pazartesi bat ama bugün ateş basması mide bulantısı göğsümün ağrıması epey bir ümitlendirdi acaba kan testi yaptırsam mı diyorum yaaa çok aklıma takılıyor.
cnm bence acele etme kanda bile bazen gününden önce çıkmayabilio belki vardır yok yere canını sıkma bence sabret pazartesiyi bekle .benim de belirtiler başladı ama büyük bi ihtimal progestan ve çatlatma iğnesi yapıor yalnız son iki gündür değişik bi ağrı giriyo tam kasığımın ortasında böyle saniyelik bıçak saplama acısı gibi bişey girio ve sık sık oluyo bu saniyelik acılar her ay belirti yaşıorum ilaçlar yzünden ama böyle bi ağrıyı ilk defa görüorum

Cnm bn progestan kullandım ilaç hamilelik olmazsa adet öldürüyordu Dr ilaç bittikten sonra 3 gün bekle dördüncü gün test yap dedi ve çıktı rabbim şükürler olsun bebeğim bnmle perşembe günü muayeneye gidicez kese için inş degerim yükselir keseye görürüz ve guzel bir hamilelik geçirir m dua edin bna

Cnm bende progestan kullaniorum ama gunde bi kez ic dedi doktor ve bana su kadar kullan bitir demedi ki zaten bi tane icmeyle bitmez peki simdi ben bu progestani ne zaman birakacam adet olabilir miyim progestan icerken yoksa birakmam mi lazim adet gormek icin

Cnm kullanırken de adet olan var. Benim ilaç otuz tanesi günde üç tane içiyorum on güne bitti

Valla cnm bn klomen kullandım ama progestan da kullandım klomen yumurta geliştirici yumurtanin geliştiriyor
pprogestanı ne için vermıstı doktr sana suan bende kullanıorm 30 adet gunde ıkı tane 3 gunluk ılacım var suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…