- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Minikkk001
-
bn bu ay 5 adet klomen kullandım.geçn ayda kullanmıştım 26. Gunmde adet olmştum. Bugun 29. Gunum daha bişy yok. Acaba umutlanmalı mıyımValla cnm bn klomen kullandım ama progestan da kullandım klomen yumurta geliştirici yumurtanin geliştiriyor
Adetleri kaç günde bir oluyobn bu ay 5 adet klomen kullandım.geçn ayda kullanmıştım 26. Gunmde adet olmştum. Bugun 29. Gunum daha bişy yok. Acaba umutlanmalı mıyım
hıımmm innşş vardırr pekı sende akıntı varmıydı bende cok seffaf akıntı var bat a 3 gun kaldı su gbı devamlı akıntımmBebek varsa Rahmi kali ladtiriyo bebeğin tutulmasını sağlıyo eğer gebelik yoksa adet olmayı sagliyo
Bende akinti azdi cnm adet sancısı gibi sanci oluyordu bu sefer oldum heralde diyordum bişey yoktu bide göğüs ağrım vardihıımmm innşş vardırr pekı sende akıntı varmıydı bende cok seffaf akıntı var bat a 3 gun kaldı su gbı devamlı akıntımm
gecenn ay cnm de 1 hafta boyunca tam adet olcakmsm gbı agrım vardı klomendede ılk ayımdı bılmıodum hiçbişeyyii gebelık olusmadı ama bu ayy yumurtamm buyuyunce ve catlayınca oldu dahada hiç olmadı gögüslerm normalde bat öncesi şişer acıo suan ama su sekılde dokununca normalde bi rahatsızlık vermıo su gbı akıntım var suan iç çamasırım ıslak devamlı progestanndanmı acabaBende akinti azdi cnm adet sancısı gibi sanci oluyordu bu sefer oldum heralde diyordum bişey yoktu bide göğüs ağrım vardi
rengi nasldı akıntının ?Bende akinti azdi cnm adet sancısı gibi sanci oluyordu bu sefer oldum heralde diyordum bişey yoktu bide göğüs ağrım vardi
Anladım cnm bir bilgim yok o konuda akıntım beyaz krem gibi çok azdı peceteyle silince geliyordurengi nasldı akıntının ?
hımm anladımm cnmmm bnki daha cok ıslaklık gbii peceteyle sildgm zaman bi parlaklık var bakalım neymıs cuma ögrencemAnladım cnm bir bilgim yok o konuda akıntım beyaz krem gibi çok azdı peceteyle silince geliyordu
Genelde28 engec 30. Ama geçen ay klomen kullanınca 26 da oldum.. Bugün 29. GunumAdetleri kaç günde bir oluyo
aynı dıye okumustum burdan bırındeeeArkadaşlar progestanla duphaston aynı mı acaba doktorum bana da klomen tedavisinden sonra başlattı Bebek olursa tutunmasını sağlar olmazsa da adet görmeni dedi duphastone biteli 7. Günüm hala adet olmadım
Tamam teşekkür ederim benimde göğüslerim acıyo çok sulu beyaz bir akıntım varaynı dıye okumustum burdan bırındeee
aaa aynısı bendede var bende progestan kullanıorm gögüslerm dokununca acıo akıntım su gbi seffaf iç çamaşırımı ıslatmıs gbı bnm bat a 3 gun varTamam teşekkür ederim benimde göğüslerim acıyo çok sulu beyaz bir akıntım var
klomenn duzenszlık yapıomus kımısınde ama normaldede cok duzenlıyse reglın test yaptrSlm kızlar.bndebu ay klomen kullandım. Bugün 29.günüm ve hala adet olmadim
Bnde klomenn günü gününe adet getirdiğini duydum. Hatta geçen ayda 26 da geldi.. Hiç umudum olmasa da insanın aklına acaba geliyoklomenn duzenszlık yapıomus kımısınde ama normaldede cok duzenlıyse reglın test yaptr
testt yaptr cnm en ıyısıı bekleme derımmBnde klomenn günü gününe adet getirdiğini duydum. Hatta geçen ayda 26 da geldi.. Hiç umudum olmasa da insanın aklına acaba geliyo
Hayatta yaptiramam. Bi tane daha negatife gücüm yok.. Yarinda olmazsam biraz daha umudum artar galibatestt yaptr cnm en ıyısıı bekleme derımm
hımmm bekle cnm o zaman madem negatf olursada üzülmee birdahakı aya bakHayatta yaptiramam. Bi tane daha negatife gücüm yok.. Yarinda olmazsam biraz daha umudum artar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?