Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Valla cnm bn klomen kullandım ama progestan da kullandım klomen yumurta geliştirici yumurtanin geliştiriyor
bn bu ay 5 adet klomen kullandım.geçn ayda kullanmıştım 26. Gunmde adet olmştum. Bugun 29. Gunum daha bişy yok. Acaba umutlanmalı mıyım

Bebek varsa Rahmi kali ladtiriyo bebeğin tutulmasını sağlıyo eğer gebelik yoksa adet olmayı sagliyo

Bebek varsa Rahmi kali ladtiriyo bebeğin tutulmasını sağlıyo eğer gebelik yoksa adet olmayı sagliyo
hıımmm innşş vardırr pekı sende akıntı varmıydı bende cok seffaf akıntı var bat a 3 gun kaldı su gbı devamlı akıntımm

hıımmm innşş vardırr pekı sende akıntı varmıydı bende cok seffaf akıntı var bat a 3 gun kaldı su gbı devamlı akıntımm
Bende akinti azdi cnm adet sancısı gibi sanci oluyordu bu sefer oldum heralde diyordum bişey yoktu bide göğüs ağrım vardi

Bende akinti azdi cnm adet sancısı gibi sanci oluyordu bu sefer oldum heralde diyordum bişey yoktu bide göğüs ağrım vardi
gecenn ay cnm de 1 hafta boyunca tam adet olcakmsm gbı agrım vardı klomendede ılk ayımdı bılmıodum hiçbişeyyii gebelık olusmadı ama bu ayy yumurtamm buyuyunce ve catlayınca oldu dahada hiç olmadı gögüslerm normalde bat öncesi şişer acıo suan ama su sekılde dokununca normalde bi rahatsızlık vermıo su gbı akıntım var suan iç çamasırım ıslak devamlı progestanndanmı acaba

Anladım cnm bir bilgim yok o konuda akıntım beyaz krem gibi çok azdı peceteyle silince geliyordu
hımm anladımm cnmmm bnki daha cok ıslaklık gbii peceteyle sildgm zaman bi parlaklık var bakalım neymıs cuma ögrencem

Arkadaşlar progestanla duphaston aynı mı acaba doktorum bana da klomen tedavisinden sonra başlattı Bebek olursa tutunmasını sağlar olmazsa da adet görmeni dedi duphastone biteli 7. Günüm hala adet olmadım

Arkadaşlar progestanla duphaston aynı mı acaba doktorum bana da klomen tedavisinden sonra başlattı Bebek olursa tutunmasını sağlar olmazsa da adet görmeni dedi duphastone biteli 7. Günüm hala adet olmadım
aynı dıye okumustum burdan bırındeee

Tamam teşekkür ederim benimde göğüslerim acıyo çok sulu beyaz bir akıntım var
aaa aynısı bendede var bende progestan kullanıorm gögüslerm dokununca acıo akıntım su gbi seffaf iç çamaşırımı ıslatmıs gbı bnm bat a 3 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…