Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
belirtilerin fln var mı. Bnm adet olucakmışım gibi aşırı sancım var
gecen ay bende adet olmadan 10 gun önce basladı o agrı kasklarm agrıdı her an adet olckmsm gbı agrm vardı ama tam gununde adet oldum bu ayy hiç agrım yok bombosum gögüsslerm şişti ama o adet öncesi normalde şişer bende gaz hali var oda olur sık idrar olur hep olur yanı akıntı olmazdı sadece oda ilaçlarn etkisinden en çokk o yuzden pek belirtileri anlayamıyorumm anca adetımın gecıkmesı lazm

anladım. İnşllh ikimizinde olur. Gunlerimizde yakınmış

Şimdi benim dediğim gibi hap biteli 7. Günüm. Üç yumurtam oluşmuştu farklı boyutlarda acaba hangisinin çatlamasına göre adet tarihim belli olur bilemedim ben kızlar bu ay klomeni ilk denemem bir önceki batımı hesaba katamıyorum çünkü ilk yumurta çatlamam erken oldu 11. Gün yani bugün 28. Günüm. Sabah test yaptım tek çizgi gördüm ama hala adet olmadım kan vermeye de cesaret edemiyorum adetlerim hep düzenliydi öyle bekliyorum bakalım

Cnm kullanırken de adet olan var. Benim ilaç otuz tanesi günde üç tane içiyorum on güne bitti
Alla alla gunde bi tane verdi benimki ama sizin doktorlar imi uc tane vermis bende bunu anlayamadim bata 3 gun var benim de tahmini. Tahmini diorum cunku adetlerim cok duzenli degil normalde sadece klomen catlatma ignesi kullandigim ay igneden tam 15 gun sonra oluyorum eger yumurta catlamissa. Yaa kizlar bir de soyle bi sorun oluyo bende son 3 gundur yataktan zor kalkiorum kalkincada yuruyemiyorum bas donmesi mide bulantisindan acaba progestandan ve insulin ilacindan oluo dicem de be. Onlari iceli 10 gun oluyo simdi mi basladi yan etkileri

Batın ne zaman cnm

günaydın herkese bugün 3. gün klomende iki gün daha var sonra bitiyor bu arada hiçbişey demedi doktor kontrolüm bir ay sonra sadece beklicek miyim bu arayı bu acemiye bilgi verecek var mı

günaydın herkese bugün 3. gün klomende iki gün daha var sonra bitiyor bu arada hiçbişey demedi doktor kontrolüm bir ay sonra sadece beklicek miyim bu arayı bu acemiye bilgi verecek var mı

Günaydın klomen bittikten 2 gün sonra kontrole gıdılır 3 gun yanı yum buyumusmu buyumemısmı ona bakılıp catlatma ıgnesı verır benımde bu ay ılk kullanmam bızde oyle oldu

Günaydın klomen bittikten 2 gün sonra kontrole gıdılır 3 gun yanı yum buyumusmu buyumemısmı ona bakılıp catlatma ıgnesı verır benımde bu ay ılk kullanmam bızde oyle oldu
ya ama bana bir ay sonra gel dedi yumurta takibine başlıcaz o zaman dedi

Arkadaşlar progestanla duphaston aynı mı acaba doktorum bana da klomen tedavisinden sonra başlattı Bebek olursa tutunmasını sağlar olmazsa da adet görmeni dedi duphastone biteli 7. Günüm hala adet olmadım

Evet progestan ile aynıymış. Ama ilaç bittikten 3 gün içinde adet olman gerekio ddi bana doktorum olmazsan test yaptır dedi. Test yaptırdınız mı?

Günaydın, doktorun bu ay akışına bırakıp gebelik olacak mı ditye denemek istiyor gibi , sen günlerini boş bırakma ilişki günlerini hesapla o zamanlar ilişkiye gir canım.

Günaydın, doktorun bu ay akışına bırakıp gebelik olacak mı ditye denemek istiyor gibi , sen günlerini boş bırakma ilişki günlerini hesapla o zamanlar ilişkiye gir canım.
ben de acaba bi hafta mı demek istedi diye düşündüm niye bana böyle dedi acaba diye ama senin dediğin olabilir ilk ay öyle bi deneme yapıp bakacak sanırım hayırlısı hakkımızda

merhaba dert ortaklarım :) ben pcos hastasıyım bu ay klomenle aşılama olacaktım ben daha oncede klomen kullandım ama klomene cevap alamamaıstım doktorumu değiştim tekrar klomenden başlamak istedi farklı bı yol ızlıcez sabırlı olcaz dedi ve başladım dün kontrolum vardı akşamları ıkı tane aynı anda içiyordum dün gittim ilacım bitmişti ama hiç yumurtam gelişmemeişti cuma gunune kadar kullanma cuma tekrar başla dedi acele etmıcez dedı böyle olup sonradan yumurtası gelişen var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…