- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Minikkk001
-
İnsllh cnmhımmm bekle cnm o zaman madem negatf olursada üzülmee birdahakı aya bak
iinşş bebişin tutmustur senınde benmdeeİnsllh cnm
İnsllh senin kaçıncı gununiinşş bebişin tutmustur senınde benmdee
bnm bat a 3 gun var o gunde ztnnn doktr kontrolum var gecıkmeyı pek beklemek zorunda kalmıcamm ögrencem ne var ne yokkİnsllh senin kaçıncı gunun
belirtilerin fln var mı. Bnm adet olucakmışım gibi aşırı sancım varbnm bat a 3 gun var o gunde ztnnn doktr kontrolum var gecıkmeyı pek beklemek zorunda kalmıcamm ögrencem ne var ne yokk
gecen ay bende adet olmadan 10 gun önce basladı o agrı kasklarm agrıdı her an adet olckmsm gbı agrm vardı ama tam gununde adet oldum bu ayy hiç agrım yok bombosum gögüsslerm şişti ama o adet öncesi normalde şişer bende gaz hali var oda olur sık idrar olur hep olur yanı akıntı olmazdı sadece oda ilaçlarn etkisinden en çokk o yuzden pek belirtileri anlayamıyorumm anca adetımın gecıkmesı lazmbelirtilerin fln var mı. Bnm adet olucakmışım gibi aşırı sancım var
anladım. İnşllh ikimizinde olur. Gunlerimizde yakınmışgecen ay bende adet olmadan 10 gun önce basladı o agrı kasklarm agrıdı her an adet olckmsm gbı agrm vardı ama tam gununde adet oldum bu ayy hiç agrım yok bombosum gögüsslerm şişti ama o adet öncesi normalde şişer bende gaz hali var oda olur sık idrar olur hep olur yanı akıntı olmazdı sadece oda ilaçlarn etkisinden en çokk o yuzden pek belirtileri anlayamıyorumm anca adetımın gecıkmesı lazm
Alla alla gunde bi tane verdi benimki ama sizin doktorlar imi uc tane vermis bende bunu anlayamadim bata 3 gun var benim de tahmini. Tahmini diorum cunku adetlerim cok duzenli degil normalde sadece klomen catlatma ignesi kullandigim ay igneden tam 15 gun sonra oluyorum eger yumurta catlamissa. Yaa kizlar bir de soyle bi sorun oluyo bende son 3 gundur yataktan zor kalkiorum kalkincada yuruyemiyorum bas donmesi mide bulantisindan acaba progestandan ve insulin ilacindan oluo dicem de be. Onlari iceli 10 gun oluyo simdi mi basladi yan etkileriCnm kullanırken de adet olan var. Benim ilaç otuz tanesi günde üç tane içiyorum on güne bitti
Batın ne zaman cnmAlla alla gunde bi tane verdi benimki ama sizin doktorlar imi uc tane vermis bende bunu anlayamadim bata 3 gun var benim de tahmini. Tahmini diorum cunku adetlerim cok duzenli degil normalde sadece klomen catlatma ignesi kullandigim ay igneden tam 15 gun sonra oluyorum eger yumurta catlamissa. Yaa kizlar bir de soyle bi sorun oluyo bende son 3 gundur yataktan zor kalkiorum kalkincada yuruyemiyorum bas donmesi mide bulantisindan acaba progestandan ve insulin ilacindan oluo dicem de be. Onlari iceli 10 gun oluyo simdi mi basladi yan etkileri
Hmm test yap bence cnmGenelde28 engec 30. Ama geçen ay klomen kullanınca 26 da oldum.. Bugün 29. Gunum
günaydın herkesebugün 3. gün klomende iki gün daha var sonra bitiyor bu arada hiçbişey demedi doktor kontrolüm bir ay sonra sadece beklicek miyim bu arayı bu acemiye bilgi verecek var mı
ya ama bana bir ay sonra gel dedi yumurta takibine başlıcaz o zaman dediGünaydın klomen bittikten 2 gün sonra kontrole gıdılır 3 gun yanı yum buyumusmu buyumemısmı ona bakılıp catlatma ıgnesı verır benımde bu ay ılk kullanmam bızde oyle oldu
Arkadaşlar progestanla duphaston aynı mı acaba doktorum bana da klomen tedavisinden sonra başlattı Bebek olursa tutunmasını sağlar olmazsa da adet görmeni dedi duphastone biteli 7. Günüm hala adet olmadım
ya ama bana bir ay sonra gel dedi yumurta takibine başlıcaz o zaman dedi
Günaydın, doktorun bu ay akışına bırakıp gebelik olacak mı ditye denemek istiyor gibi , sen günlerini boş bırakma ilişki günlerini hesapla o zamanlar ilişkiye gir canım.günaydın herkesebugün 3. gün klomende iki gün daha var sonra bitiyor bu arada hiçbişey demedi doktor kontrolüm bir ay sonra sadece beklicek miyim bu arayı bu acemiye bilgi verecek var mı
ben de acaba bi hafta mı demek istedi diye düşündüm niye bana böyle dedi acaba diye ama senin dediğin olabilir ilk ay öyle bi deneme yapıp bakacak sanırım hayırlısı hakkımızdaGünaydın, doktorun bu ay akışına bırakıp gebelik olacak mı ditye denemek istiyor gibi , sen günlerini boş bırakma ilişki günlerini hesapla o zamanlar ilişkiye gir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?