- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
bnm fsh yuksektı ya hazır adetımın 3.günü doktora gtmısken bırde fsh baktırayım dedım o kadar kür uyguladm işe yaramısmı dıye merak ettım doktorr randevum geldı işte testı yaptrdım sonuc cıkmadı doktorm sen test mı yaptrdın dedı evet dedım nıye yaptrdın ben ıstemısmıydım dedı hayır ben kendım yaptrdım merak ettm de böyle iki iş oluo o sonucada bakmam lazm nıye yaptrdın bi fayda etmezmıss fsh ye baktrmam anca moral bozarmıs böyle gerızekalı gerızekalı konustu bende bıraktmm doktoruSevındım canın senın adına her dr a guven olmuyor canım ıyı yapmıssın dr u degıstırerek
bnm fsh yuksektı ya hazır adetımın 3.günü doktora gtmısken bırde fsh baktırayım dedım o kadar kür uyguladm işe yaramısmı dıye merak ettım doktorr randevum geldı işte testı yaptrdım sonuc cıkmadı doktorm sen test mı yaptrdın dedı evet dedım nıye yaptrdın ben ıstemısmıydım dedı hayır ben kendım yaptrdım merak ettm de böyle iki iş oluo o sonucada bakmam lazm nıye yaptrdın bi fayda etmezmıss fsh ye baktrmam anca moral bozarmıs böyle gerızekalı gerızekalı konustu bende bıraktmm doktoru
aynenn hemde baya trıp attı yanı gerızekalı sankı babasının hayrınaa bedvaya kontrol edıyo özel hastane dedık bı tonda param gttı o kadına bı arkadasmn komsusu götrdu bu doktora benı pahalıydı muayene ucretı 160 tl ama kesın net herseyı ve terapi gbi konusuo senle böle üzülnce hadı kalk gıdelım dedı zaten ılk ben doktor arayısındaykende sölemstı bana en son oraya gıderm olmadı dedim dünde dedı ben yüze yakın kişi götrdüm onaa muhtesem biri dedi basımdan ne gecıosa anlattım konuskan meraklıda bi kadın o önceki doktorun yaptgna şaşırdı gebelik testi yapmıstı hatırlarsanız bnm o gun cok psikolojm bozuldu size belli etmedm ama cok aglamıstmm ssinirdenn doktor yuzundenBaya trip atmış drun sanaÇok iyi yapmışssın valla dr u degıstırerek hadı ugurlu gelır ınsallah bur dr da bu ay mutlu haberler erıırsın
aynenn hemde baya trıp attı yanı gerızekalı sankı babasının hayrınaa bedvaya kontrol edıyo özel hastane dedık bı tonda param gttı o kadına bı arkadasmn komsusu götrdu bu doktora benı pahalıydı muayene ucretı 160 tl ama kesın net herseyı ve terapi gbi konusuo senle böle üzülnce hadı kalk gıdelım dedı zaten ılk ben doktor arayısındaykende sölemstı bana en son oraya gıderm olmadı dedim dünde dedı ben yüze yakın kişi götrdüm onaa muhtesem biri dedi basımdan ne gecıosa anlattım konuskan meraklıda bi kadın o önceki doktorun yaptgna şaşırdı gebelik testi yapmıstı hatırlarsanız bnm o gun cok psikolojm bozuldu size belli etmedm ama cok aglamıstmm ssinirdenn doktor yuzunden
ee sizde ne var ne yok elisa ve zeynep son durum nedır
evet ya sorun cıksa bılee bu doktorun konusması yeter uuc farklı sekılde muayene ettı rahmın dedı tertemız kist vs hiç bişey yok dedı esımın sonuclarınıda begendı sendede hersey normal yasına göre fsh bıraz fazla ama dedı o kadar aman aman bısey degıl bana kalsa sana ben ilaçda vermem dedı ama telaş edıosan bakarız dedı hsg cekılmeden olmaz dedı belkı kapalı blkı yapısıklık var dedı hem o işlem esnasnda acılır dedı ilk 6 ay gbelık şansıda yuksk dedı böle guzel guzel konustu klinikde ev gbi sıcacık güleryüzz muhtesemdi ayakarm yere basmıodu doktordan cıkıncaEvet canım dr çok önemlı moral vermelı hastasına onun kendınce sorunları varmıs demekkı keske en bastan bu dr a gıtseymıssın ınsan uzulur tabı destek moral bekler
hadı bakalım inşaallahh birimizden birinden iyi haber cıksınnn bu arada esıme çakşırkökü suyu aldm arı sütü polen gınseng propolis bal karımı aldm ikimizde kür uyguluyoruzzBen iki gündür ateş ölçümü yapıyorum iki gündürde 36.8 çıkıyor inşalalh böyle yükselerek devam eder cumartesi en geç pazar adet olmam lazım
evet ya sorun cıksa bılee bu doktorun konusması yeter uuc farklı sekılde muayene ettı rahmın dedı tertemız kist vs hiç bişey yok dedı esımın sonuclarınıda begendı sendede hersey normal yasına göre fsh bıraz fazla ama dedı o kadar aman aman bısey degıl bana kalsa sana ben ilaçda vermem dedı ama telaş edıosan bakarız dedı hsg cekılmeden olmaz dedı belkı kapalı blkı yapısıklık var dedı hem o işlem esnasnda acılır dedı ilk 6 ay gbelık şansıda yuksk dedı böle guzel guzel konustu klinikde ev gbi sıcacık güleryüzz muhtesemdi ayakarm yere basmıodu doktordan cıkınca
hadı bakalım inşaallahh birimizden birinden iyi haber cıksınnn bu arada esıme çakşırkökü suyu aldm arı sütü polen gınseng propolis bal karımı aldm ikimizde kür uyguluyoruzz
inşşş canım bu doktor sayesnde bnm de umudum arttı yanı her an hersey olabılır dıyorum artıkkk ınss bebıslerımıze kavusurzBenım dr umda aynen böyle yaptu canım tek tek kontrol ettı esının degerlerı duzelmıs bana kalsa sıfırda 6 ay boyle deneyın derım dedı ben ıstemedım o zaman once fılm cekelım sonrada tedavıye baslyalaım dedım fılm cekıldıkten sonra ilk uc ay hamıle kalma sansı cok yuksek dedı ınsallah benım bebıslerım gelmıstır onumuzdekı ayda sızden guzel haberler alırız
aynenn cnm ınsallah bu arada meryem ana otu dıkenlı toz karısım aldm sabah aksam sadece ben karıstrp yıyorrmm cok faydasnı gören olmuss aktarım tavsıye ettıAmin canım inşallah ooo süper bakıma almışssın şifa olsun faydası olsunda bebiş gelsin inşallah
aynenn cnm ınsallah bu arada meryem ana otu dıkenlı toz karısım aldm sabah aksam sadece ben karıstrp yıyorrmm cok faydasnı gören olmuss aktarım tavsıye ettı
aaammiinn canım inşaallahh bu ayy sıkı bir küre soktum eşimle kendımı proteın agırlıklı yemekler yapıcam her gun meyve yemeye özen gösterıoruzz doktoruma dedım hayıt suyu arı sütü fln kullanıyorum dedı dogal olan herseyı kullanabılırsın sakıncası yok dedı kullan devam et dedıHıı duymustum o otu ben hıc kullanmadım canım hadı ınsallah tum emeklerının karsılıgını alırsın
aaammiinn canım inşaallahh bu ayy sıkı bir küre soktum eşimle kendımı proteın agırlıklı yemekler yapıcam her gun meyve yemeye özen gösterıoruzz doktoruma dedım hayıt suyu arı sütü fln kullanıyorum dedı dogal olan herseyı kullanabılırsın sakıncası yok dedı kullan devam et dedı
Cnm ben daha adet olmadim bekliorum test de yapamiorum korkuyorum yaa normalde ignenin 15. Gunu olmam lazimdi bugun 20. Gunu daha gelen giden yok cuma gunu gidecem doktora o zamana kadar adet olmazsam tabi hem tahlil yapar kist mi var bebis mi var anlarizee sizde ne var ne yok elisa ve zeynep son durum nedır
aksamları esıme sıcak suya dut pekmezı ve kecıboynuzu pekkmezı karıstrp içiriomm bend eiçeyim barrim bi o eksıktı oda tam olsunnn aynenn bu kadar callısmalara geşmezse poposunaa vıururummfaydası olur canım her aksma ballı süt için keçiboynuzu özu veya pekmezi için sende için kaliteli yum oluşturuyormus bu özene çalışmaya gelmezse ayıp :)
aayy canım yaa test yapsana sennn korkmaa bak ben neler yasadım o gun daha gunum gecmeden serefsız test yaptı umutlandrdı benı ama senın gecıkme var en azndan doktor test yapmadan sen yap baskası söleynce daha agır oluo emın olCnm ben daha adet olmadim bekliorum test de yapamiorum korkuyorum yaa normalde ignenin 15. Gunu olmam lazimdi bugun 20. Gunu daha gelen giden yok cuma gunu gidecem doktora o zamana kadar adet olmazsam tabi hem tahlil yapar kist mi var bebis mi var anlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?