- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
- Konu Sahibi Minikkk001
-
aksamları esıme sıcak suya dut pekmezı ve kecıboynuzu pekkmezı karıstrp içiriomm bend eiçeyim barrim bi o eksıktı oda tam olsunnn aynenn bu kadar callısmalara geşmezse poposunaa vıururummgelınce
Ne bilim cnm ya galiba umutlu gezmek hosuma gidio ama boyle yaparak esimi umutlandiriorum belki de bosu bosunaaayy canım yaa test yapsana sennn korkmaa bak ben neler yasadım o gun daha gunum gecmeden serefsız test yaptı umutlandrdı benı ama senın gecıkme var en azndan doktor test yapmadan sen yap baskası söleynce daha agır oluo emın ol
Ne bilim cnm ya galiba umutlu gezmek hosuma gidio ama boyle yaparak esimi umutlandiriorum belki de bosu bosuna
aynen eşini umnutlndrma derımmNe bilim cnm ya galiba umutlu gezmek hosuma gidio ama boyle yaparak esimi umutlandiriorum belki de bosu bosuna
en azından evde test yap canım hadı bızım hatrımız ıcın bugun yap barı
Haklisiniz kizlar ama evde test yapmak istemiorum iki gun daha beklicem cuma doktordan randevu alcam o zaman belli olur tabi o gune kadar esime adet olcam galiba diye hazirlicam en kotusuneaynen eşini umnutlndrma derımm
Haklisiniz kizlar ama evde test yapmak istemiorum iki gun daha beklicem cuma doktordan randevu alcam o zaman belli olur tabi o gune kadar esime adet olcam galiba diye hazirlicam en kotusune
canm evde test yapman daha ıyı neden dersen hastaneede yaptrncı o ıkı saat bekleyıs ayrıca doktorun sana hayır gbe degılsın dmesı daha yıkıcı asıl ondan korkmalısın yanı ama yınede sen bılırsnHaklisiniz kizlar ama evde test yapmak istemiorum iki gun daha beklicem cuma doktordan randevu alcam o zaman belli olur tabi o gune kadar esime adet olcam galiba diye hazirlicam en kotusune
Tamam o zaman daha test yap demeyeecgım canım içinden geldği gibi davran bekleriz cumayı :)
Esimden test istedim sabah yaparim testi evt haklisin cnm daha kotu olabilir doktordan ogrenmek en azindan evde sevinirim yada uzulurum cunku hastanede esimin ve doktorun onunde ne yapacagimi bilemem aglamak istesem aglayamam bilecanm evde test yapman daha ıyı neden dersen hastaneede yaptrncı o ıkı saat bekleyıs ayrıca doktorun sana hayır gbe degılsın dmesı daha yıkıcı asıl ondan korkmalısın yanı ama yınede sen bılırsn
Esimden test istedim sabah yaparim testi evt haklisin cnm daha kotu olabilir doktordan ogrenmek en azindan evde sevinirim yada uzulurum cunku hastanede esimin ve doktorun onunde ne yapacagimi bilemem aglamak istesem aglayamam bilesuan varya cok kotuyum aglama krizleri gelio bu cocuk gelmeden stres beni bitircek heralde
Hani hamile kalanlar hissediomus ya ogrenmeden hamile olduklarini bende oyle bi his yok belirtiler de ayni diger aylar gibi sadece bicak saplanmasi gibi anlik agrilarim hic olmamisti daha once sadece o beni umutlandiriyo
kendnii kötü hissetme o kadar yapcak bısey yok allahhh neyı nasıp ettyse yasycaz ınan varyaa hamıle olmadgmı evde ogrenseydım hıc uzulmezdım sadece hayal kırıklıgına ugrardım o gun daha adett gunum gecmeden hem ultrasondan bakıp hemde test ıstemesı benı o kadar umutlandrmıstı ki o iki saat asl gecttıı bılmıoormm sonuc elıme gectıgı halde negatıfı gördugum halde kapıda doktorunn sonucu beklemek ayrıca onun sölemesı cok kötü bnm için büyük bir yıkım oldu ben senın yerınde olsaydım esımdende ıstemezdm gebelık testını gıder kendım alır yapardm adam cunku ahmet selim diyo umutlanmıs bırde ben gecen ay gebelık beklendtısı nın olmadgnı eşime sölemştmm olursa sürpriz olsun dıye o yuzden toparlanmam kolay oldu cunku tek basıma daha rahatmEsimden test istedim sabah yaparim testi evt haklisin cnm daha kotu olabilir doktordan ogrenmek en azindan evde sevinirim yada uzulurum cunku hastanede esimin ve doktorun onunde ne yapacagimi bilemem aglamak istesem aglayamam bilesuan varya cok kotuyum aglama krizleri gelio bu cocuk gelmeden stres beni bitircek heralde
Dogru soyluyosun cnm da eczaneler cok uzak bana esimin is yerinin hemen yaninda var ondan istedim cok fazla belirtim var soyle boyle oluyo diye hic demiorum soruyo hep agrin var mi belirtin var mi diye yok hic biseyiim diorum ama yine de cok umutlandi bu ay adetim gecincekendnii kötü hissetme o kadar yapcak bısey yok allahhh neyı nasıp ettyse yasycaz ınan varyaa hamıle olmadgmı evde ogrenseydım hıc uzulmezdım sadece hayal kırıklıgına ugrardım o gun daha adett gunum gecmeden hem ultrasondan bakıp hemde test ıstemesı benı o kadar umutlandrmıstı ki o iki saat asl gecttıı bılmıoormm sonuc elıme gectıgı halde negatıfı gördugum halde kapıda doktorunn sonucu beklemek ayrıca onun sölemesı cok kötü bnm için büyük bir yıkım oldu ben senın yerınde olsaydım esımdende ıstemezdm gebelık testını gıder kendım alır yapardm adam cunku ahmet selim diyo umutlanmıs bırde ben gecen ay gebelık beklendtısı nın olmadgnı eşime sölemştmm olursa sürpriz olsun dıye o yuzden toparlanmam kolay oldu cunku tek basıma daha rahatm
Bana da oyle geliyor ama ben onu kandiririm sabah yapilmasi gerekiomus diyecanım herkeste farklı olr bılemezsınkı nasıl olacagını bak o agrın gercekten umut verıcı hadı güzel haberler alalım senden bence esın sabahı beklemez aksamdan yaptırır sana testı
yyaa inşaallah hamılesındırrr bak gercekden cok samimi sölüorum ama olduya zamanı gelmeııstır bırdaha öle yapma söleme akısına bıraktıgını sölee yaa bızz kadın olarak bunun yıkımını yasıyoruz ama özzellikle baskasına en önemlisi hamıle olmadgnı eşine söylemek daha agır suclu hıssedıosn kendınıDogru soyluyosun cnm da eczaneler cok uzak bana esimin is yerinin hemen yaninda var ondan istedim cok fazla belirtim var soyle boyle oluyo diye hic demiorum soruyo hep agrin var mi belirtin var mi diye yok hic biseyiim diorum ama yine de cok umutlandi bu ay adetim gecince
adetın gecıktıgı için illaa sabah ilk idrarla yapmana gerek yok ayrıca gece içerde biriken bir sıvı nedenıyle ilk idrarda yanlıss sonucc cıkabılıooBana da oyle geliyor ama ben onu kandiririm sabah yapilmasi gerekiomus diye
Aa gercekten mi yaa bak ben bunu bilmiodum o zaman aksam yapim ben onuadetın gecıktıgı için illaa sabah ilk idrarla yapmana gerek yok ayrıca gece içerde biriken bir sıvı nedenıyle ilk idrarda yanlıss sonucc cıkabılıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?