Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
aksamları esıme sıcak suya dut pekmezı ve kecıboynuzu pekkmezı karıstrp içiriomm bend eiçeyim barrim bi o eksıktı oda tam olsunnn aynenn bu kadar callısmalara geşmezse poposunaa vıururumm gelınce

afiyet olsun canım vur annesi vur

Ne bilim cnm ya galiba umutlu gezmek hosuma gidio ama boyle yaparak esimi umutlandiriorum belki de bosu bosuna

en azından evde test yap canım hadı bızım hatrımız ıcın bugun yap barı

aynen eşini umnutlndrma derımm
Haklisiniz kizlar ama evde test yapmak istemiorum iki gun daha beklicem cuma doktordan randevu alcam o zaman belli olur tabi o gune kadar esime adet olcam galiba diye hazirlicam en kotusune

Kızlar ben kasım 27 de klomeni bitirdim bu ay yumurta takibi veya catlatma iğnesi gibi bişey dememisti doktor farklı doktorla devam edicem ama suan yumurtlama donemim olabilir sanırım adet tarihim 19 kasimdi ateş ölçümü yaptım her sabah 36.1 çıkarken bu sabah 36.7 çıktı

Tabi bir de bu arada fena grip oldum üç gündür ateşin bununla etkisi var midir bilmiyorum herşey karışmış da olabilir nasip diyorum

Haklisiniz kizlar ama evde test yapmak istemiorum iki gun daha beklicem cuma doktordan randevu alcam o zaman belli olur tabi o gune kadar esime adet olcam galiba diye hazirlicam en kotusune

Tamam o zaman daha test yap demeyeecgım canım içinden geldği gibi davran bekleriz cumayı :)

canm evde test yapman daha ıyı neden dersen hastaneede yaptrncı o ıkı saat bekleyıs ayrıca doktorun sana hayır gbe degılsın dmesı daha yıkıcı asıl ondan korkmalısın yanı ama yınede sen bılırsn

Tamam o zaman daha test yap demeyeecgım canım içinden geldği gibi davran bekleriz cumayı :)

Esimden test istedim sabah yaparim testi evt haklisin cnm daha kotu olabilir doktordan ogrenmek en azindan evde sevinirim yada uzulurum cunku hastanede esimin ve doktorun onunde ne yapacagimi bilemem aglamak istesem aglayamam bile suan varya cok kotuyum aglama krizleri gelio bu cocuk gelmeden stres beni bitircek heralde

Hani hamile kalanlar hissediomus ya ogrenmeden hamile olduklarini bende oyle bi his yok belirtiler de ayni diger aylar gibi sadece bicak saplanmasi gibi anlik agrilarim hic olmamisti daha once sadece o beni umutlandiriyo

Allah korusun öyle deme belkide geldi annesi güzel düşünelim heyecanla merakla bekliyorum sonucunu iyi yapmışssın test isteyerek

Hani hamile kalanlar hissediomus ya ogrenmeden hamile olduklarini bende oyle bi his yok belirtiler de ayni diger aylar gibi sadece bicak saplanmasi gibi anlik agrilarim hic olmamisti daha once sadece o beni umutlandiriyo

canım herkeste farklı olr bılemezsınkı nasıl olacagını bak o agrın gercekten umut verıcı hadı güzel haberler alalım senden bence esın sabahı beklemez aksamdan yaptırır sana testı

kendnii kötü hissetme o kadar yapcak bısey yok allahhh neyı nasıp ettyse yasycaz ınan varyaa hamıle olmadgmı evde ogrenseydım hıc uzulmezdım sadece hayal kırıklıgına ugrardım o gun daha adett gunum gecmeden hem ultrasondan bakıp hemde test ıstemesı benı o kadar umutlandrmıstı ki o iki saat asl gecttıı bılmıoormm sonuc elıme gectıgı halde negatıfı gördugum halde kapıda doktorunn sonucu beklemek ayrıca onun sölemesı cok kötü bnm için büyük bir yıkım oldu ben senın yerınde olsaydım esımdende ıstemezdm gebelık testını gıder kendım alır yapardm adam cunku ahmet selim diyo umutlanmıs bırde ben gecen ay gebelık beklendtısı nın olmadgnı eşime sölemştmm olursa sürpriz olsun dıye o yuzden toparlanmam kolay oldu cunku tek basıma daha rahatm

ben gecen gun boyumun ölçüsünü aldım asla bırdaha belırtı aramam sızde aramayın derım cunku benım ates basmalarım vardı akıntılarm vardı sırt bel agrılarm sık idrar gögüs şişikliği herseyy ama ne oldugunu hep bırlıkte gördükk

Dogru soyluyosun cnm da eczaneler cok uzak bana esimin is yerinin hemen yaninda var ondan istedim cok fazla belirtim var soyle boyle oluyo diye hic demiorum soruyo hep agrin var mi belirtin var mi diye yok hic biseyiim diorum ama yine de cok umutlandi bu ay adetim gecince

canım herkeste farklı olr bılemezsınkı nasıl olacagını bak o agrın gercekten umut verıcı hadı güzel haberler alalım senden bence esın sabahı beklemez aksamdan yaptırır sana testı
Bana da oyle geliyor ama ben onu kandiririm sabah yapilmasi gerekiomus diye

yyaa inşaallah hamılesındırrr bak gercekden cok samimi sölüorum ama olduya zamanı gelmeııstır bırdaha öle yapma söleme akısına bıraktıgını sölee yaa bızz kadın olarak bunun yıkımını yasıyoruz ama özzellikle baskasına en önemlisi hamıle olmadgnı eşine söylemek daha agır suclu hıssedıosn kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…