Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
aynenn aksam yap fazla sıvı tüketme bugun yınede evet bana hep öle dedıler vede dogru okumustum bır cok yerdede
Simdi biraz bakindim da hep sabah ilk idrarla yapilmasi tavsiye edilir yazio ve uygulayanlar da hep oyle dio

Simdi biraz bakindim da hep sabah ilk idrarla yapilmasi tavsiye edilir yazio ve uygulayanlar da hep oyle dio
yined sen bılısın ilk idrarda gece boyunca içerde biriken sıvı yanıltıcı sonuc verebılıomuss cok ta yanılan olmuss ıstersen ıkı tane alsın eşin birini aksam yap birini sabah adetin gecıktıgı için aksam cıkıcaktr sonucc sabah aksam farketmez

Birazdan isyan etmeye baslicaksiniz benim yuzumden eees yaparsan yap yapmazsan yapma be diceksiniz :) bakim bakalim aksamki ruh halime

Yok canım olurmu hiç öyle şey anlıyorum seni ama bence eşin iki tane alsın hem aksam yap hem sabah şimdi aksam yaparsın pozitifi görürsün inanamazsın ardından birtane daha yaparısn :) benim arkadasımın 3 gun gecıkmıstı cıktı

Bi tane yeter ya en azindan cikmazsa kan tahliline unudum kalsin :)

Birazdan isyan etmeye baslicaksiniz benim yuzumden eees yaparsan yap yapmazsan yapma be diceksiniz :) bakim bakalim aksamki ruh halime
yokk cnm yap valla bende cok merak edıorummm siz ne güzel bana o gun destek oldunuz an be an yasadık aynı anda butun heycanı saolun sıraz sizde smdıı bakalım yıne hep beraber görcez

aynenn

Hadı bakalım sen yapta bız bır taneyede razıyız :)
Yaa kizlar cok sagolun bana destek oldugunuz icin bi tek size icimi dokebiliorum rahatliorum sizlerle konusunca Allah sizinde gonlunuzdeki muradinizi versin ins tez zamanda inanin o kadar stresliyim ve sikintiliyim ki anlatamam gurbetteyim zaten kimsem yok iyi ki sizler varsiniz ...

Canım benim birbirimize destek olmak için burdayız sende çok sağol amin canım hepimiz peşpeşe güzel haberleri verelim Allah'ın izniyle

aayy canım bnm kıyamamm ne demek her zaman burdayız biz merak etmee senn

aynnn cnm inşallah hepimizz güzel haberler verelim şenlik olsun buralarr
Ins cnm ya guzel haberler veririz birbirimize ins bu arada sana bisey sorcam hani sen de progestan kullandin ya ondan soruyorum goguslerinde cok agri oldu mu senin de her yeri agrio ama ozellikle uclari cok fena mumkun degil yatamiorum ustune

Ins cnm ya guzel haberler veririz birbirimize ins bu arada sana bisey sorcam hani sen de progestan kullandin ya ondan soruyorum goguslerinde cok agri oldu mu senin de her yeri agrio ama ozellikle uclari cok fena mumkun degil yatamiorum ustune
bnm gögüslerimde agrı oldu ama senın dedıgın kadar ucları acıcak sekılde degıl fazla rahatsız etmedı benı bdün gttm doktorr progestanın 3 gun gecıktırdgını söyledi bende iki gün gecıkme oldu senın üç günü gectı zaten aksam bı test yap rahım duvarı ıncelınce atıomus onu progestan kullandk dan snra gebelık olusmazsa ben pıhtı seklınde attım onu doktor pıhtı geldımı dedı geldı dedım hangı gün geldıgıne kadar sordu maasallah cok ıyı doktr

Canım kaç gibi yapacaksın testi

Canım kaç gibi yapacaksın testi

aynen kac gbı yapcaksın tetikde bekleyelım bızde burda gercı bnm yedı yırmı dort acık pc hep onlıne
Ayy kizlar ya valla bilemiorum ki muhtemelen sabah yaparim heralde cok su ictim bugun nedense ondan etkilemesin sonucu diye zaten 9 da uyuyorum beklemek istemiorum test icin :)

Cnm benim gogusler feci ya dokununca cok aciyo bide bole ilk defa o kahverengi yerinde kucuk kucuk sivilce gibi seyler cikmis biraz once farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…