Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Herkese merhaba.bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya basladim gunde 3 tane iciyorum ama genelde herkes 2 iciyormus sanirim.var mi benim gibi 3 tane kullanan

evet bızde ıkı kullndık ama 3 te var görmüştm burda
Bakiyorum genelde 2 kullaniyor herkes 3 olunca acaba dedim cok mu fazla verdi bnm dr.birde ben 5. Gunu kullanmaya basladim 10.gunu bitecek dr a ne zaman gitmek gerekiyor?bittigi gibi mi bi kac gun sonra mi?sormayi unutmusum druma yanlis bisi de yapmak istemiyorum.

Bende bakarım meraktan canım :) ayy valla bende catlayacagım gercekten belırtıler super ınsallah bugun test yapar ve pozıtıfı gorur :)

aynenn hemen yapar inş güzel haberleri alırızzzz
Yaaa kizlar beni de heyecanlandirdiniz ama hic olumlu dusunemiyorum yaa sanki hep kist olmus da ondan bu belirtiler agrilar gibi gelio belki de cok agri yasamadigim icindir igneden sonra sanki yumurtalar catlamadi gibi gelio

Yaaa kizlar beni de heyecanlandirdiniz ama hic olumlu dusunemiyorum yaa sanki hep kist olmus da ondan bu belirtiler agrilar gibi gelio belki de cok agri yasamadigim icindir igneden sonra sanki yumurtalar catlamadi gibi gelio
yok kızz catlamıştr hadı yap testii ne zmn ypcaksın

Yok cnm daha esim gelmedi ki testi o getircek o da en erken 8 de evde oluyo siz beni beklemeyin simdilik soyle bi iki saat sonra bakarak olun buraya :)
valla beklemeyın yok burdayım saat 8 de kocişin gelsın yemegınızı falan yıyın ortalagı toplama falan saat 9 gbi test i yap

valla beklemeyın yok burdayım saat 8 de kocişin gelsın yemegınızı falan yıyın ortalagı toplama falan saat 9 gbi test i yap
Bana o kadar mi sure veriosunuz yaa :) cnm zaten o saatlerde yaparim tavuk gibi erkenden uyuyom cunku sabah erkenci oldugum icin

Anladım canim sen hala test yapmadinmi kiz :)

Ya varbya negatif cikarsa siz benden de cok uzuleceksiniz ha kendinize gelin:) ornek alin biraz beni :) bakin negatif de ciksa pozitif de ciksa aglicaksiniz ama benimle burda tmm mi :)

Ya varbya negatif cikarsa siz benden de cok uzuleceksiniz ha kendinize gelin:) ornek alin biraz beni :) bakin negatif de ciksa pozitif de ciksa aglicaksiniz ama benimle burda tmm mi :)
aayyoll asıl örnek benım takma sennn daha gecen cuma gunu gördük hep beraberr serefsız doktorum ultrasondan baktı hemde test ısteynce umutlandrdı burda hepımızı biliosunn bosverrrr bak bn yenı doktor buldum müthişim vallaa sendede bak negatf cıkarsa önmzdeki maçlara bakıcaz aslndaa bebek tutmadı yapamadık diye bişey yok allah nasıp etmedı daha zamanı degıl diye bişey var bunu anlarsak eger mutluyuz demektr ne olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…