- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
- Konu Sahibi Minikkk001
-
aynen kac gbı yapcaksın tetikde bekleyelım bızde burda gercı bnm yedı yırmı dort acık pc hep onlıne
Ayy kizlar ya valla bilemiorum ki muhtemelen sabah yaparim heralde cok su ictim bugun nedense ondan etkilemesin sonucu diye zaten 9 da uyuyorum beklemek istemiorum test icin :)
bende eve gıdıp temızlık yapacagımda saatı geldıgınde bakarım dıye dusundum
hımm valla senı umutlandrmak ıstemıorm koş test yap hemen catlıcam merakdaann belirtilerrnn cok güzellCnm benim gogusler feci ya dokununca cok aciyo bide bole ilk defa o kahverengi yerinde kucuk kucuk sivilce gibi seyler cikmis biraz once farkettim
hımm valla senı umutlandrmak ıstemıorm koş test yap hemen catlıcam merakdaann belirtilerrnn cok güzell
Cnm benim gogusler feci ya dokununca cok aciyo bide bole ilk defa o kahverengi yerinde kucuk kucuk sivilce gibi seyler cikmis biraz once farkettim
aynenn hemen yapar inş güzel haberleri alırızzzzBende bakarım meraktan canım :) ayy valla bende catlayacagım gercekten belırtıler super ınsallah bugun test yapar ve pozıtıfı gorur :)
evet bızde ıkı kullndık ama 3 te var görmüştm burdaHerkese merhaba.bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya basladim gunde 3 tane iciyorum ama genelde herkes 2 iciyormus sanirim.var mi benim gibi 3 tane kullanan
Bakiyorum genelde 2 kullaniyor herkes 3 olunca acaba dedim cok mu fazla verdi bnm dr.birde ben 5. Gunu kullanmaya basladim 10.gunu bitecek dr a ne zaman gitmek gerekiyor?bittigi gibi mi bi kac gun sonra mi?sormayi unutmusum druma yanlis bisi de yapmak istemiyorum.evet bızde ıkı kullndık ama 3 te var görmüştm burda
Yok cnm yaklasik bi haftadir var ama bugunlerde azdi iyiceCanım gögüs agrıların gunun gectıkten sonramı basladı
Yok cnm yaklasik bi haftadir var ama bugunlerde azdi iyice
Bende bakarım meraktan canım :) ayy valla bende catlayacagım gercekten belırtıler super ınsallah bugun test yapar ve pozıtıfı gorur :)
Yaaa kizlar beni de heyecanlandirdiniz ama hic olumlu dusunemiyorum yaa sanki hep kist olmus da ondan bu belirtiler agrilar gibi gelio belki de cok agri yasamadigim icindir igneden sonra sanki yumurtalar catlamadi gibi gelioaynenn hemen yapar inş güzel haberleri alırızzzz
yok kızz catlamıştr hadı yap testii ne zmn ypcaksınYaaa kizlar beni de heyecanlandirdiniz ama hic olumlu dusunemiyorum yaa sanki hep kist olmus da ondan bu belirtiler agrilar gibi gelio belki de cok agri yasamadigim icindir igneden sonra sanki yumurtalar catlamadi gibi gelio
Yok cnm daha esim gelmedi ki testi o getircek o da en erken 8 de evde oluyo siz beni beklemeyin simdilik soyle bi iki saat sonra bakarak olun buraya :)Anladım canim sen hala test yapmadinmi kiz :)
valla beklemeyın yok burdayım saat 8 de kocişin gelsın yemegınızı falan yıyın ortalagı toplama falan saat 9 gbi test i yapYok cnm daha esim gelmedi ki testi o getircek o da en erken 8 de evde oluyo siz beni beklemeyin simdilik soyle bi iki saat sonra bakarak olun buraya :)
Bana o kadar mi sure veriosunuz yaa :) cnm zaten o saatlerde yaparim tavuk gibi erkenden uyuyom cunku sabah erkenci oldugum icinvalla beklemeyın yok burdayım saat 8 de kocişin gelsın yemegınızı falan yıyın ortalagı toplama falan saat 9 gbi test i yap
Anladım canim sen hala test yapmadinmi kiz :)
Ya varbya negatif cikarsa siz benden de cok uzuleceksiniz ha kendinize gelin:) ornek alin biraz beni :) bakin negatif de ciksa pozitif de ciksa aglicaksiniz ama benimle burda tmm mi :)valla beklemeyın yok burdayım saat 8 de kocişin gelsın yemegınızı falan yıyın ortalagı toplama falan saat 9 gbi test i yap
aayyoll asıl örnek benım takma sennn daha gecen cuma gunu gördük hep beraberr serefsız doktorum ultrasondan baktı hemde test ısteynce umutlandrdı burda hepımızı biliosunn bosverrrr bak bn yenı doktor buldum müthişim vallaa sendede bak negatf cıkarsa önmzdeki maçlara bakıcaz aslndaa bebek tutmadı yapamadık diye bişey yok allah nasıp etmedı daha zamanı degıl diye bişey var bunu anlarsak eger mutluyuz demektr ne olursaYa varbya negatif cikarsa siz benden de cok uzuleceksiniz ha kendinize gelin:) ornek alin biraz beni :) bakin negatif de ciksa pozitif de ciksa aglicaksiniz ama benimle burda tmm mi :)
tamamm anlasstıkkkkYa varbya negatif cikarsa siz benden de cok uzuleceksiniz ha kendinize gelin:) ornek alin biraz beni :) bakin negatif de ciksa pozitif de ciksa aglicaksiniz ama benimle burda tmm mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?