Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
zeynep-ahmet brnh burda her zaman beraber gülüp ağlıyoruz sen merak etme :) bu arada kistin gögüz agrısı yaptıgını ben ılk defa duydum bahane arama kendını kandırma bosuna o gobuse belkıde bebıs geldı sana merhaba demek ıcın sabırsızlanıyor :) bende eve geldım sımdı temızlık yapacaktım ama hıc halım yok sadece oturma odasını supurup banyo yapıp uzanmak ıstıyorum

tamamm anlasstıkkkk aglarız ama mutluluktannnn
Ayyy ins cnm ya sevinc gozyaslarimiz olur. Bu arada suanda agrim cogaldi baya hem kasigim hem de belim daha dogrusu su kuyruk sokumu dedikleri yer varya orasi kopcak resmen akintiyi soylemiom bile o kadar cok ki hayrolsun valla ya hamile cikmazsam cok ayip olacak o kadar hamile gibiyim yani suan :)

Cnm yapma zaten ya sende dikkat et kendine hem aksam aksam temizlik mi olur kiz ben iki kere aksam temizlik yapmaya kalktim birinde esimin hediyesi saatimizi kirdim birinde de vileda kovasindako butun suyu yere doktum:) o gun bugundur aksam yapmam var bisey cunku

Valla beslenmem dışında başka birşeye dikkat etmiyorum canım her aksam folıc trıo ıcıyorum ballı sut ıcıyorum kecıboynuzu ozu yıyorum suan bende öyle pek belırtı yok canım sendeki gibi o yüzden o moda giremiyorum :) benim arkadasım belirti arama olmuyor demişti senin belirtilerin çoguda gunun gectıkten sonra cıktı galıba
zaten hıc enerjımde yok canım yapmayacgaım temızlık oturma odasını supurdum yeetr :)

ballı sütü aksam bende yapayım barrree ılık sütlemi yaptın

hahahaa bende gunduzden yaparrm adet olmadan önce yürüyüşüm bile degişiodu acaba hamılemıyım dıye ay onu tasımam ay bunu tasımamm sunu kaldıramam yapıodum adet liyken haldır huldur bi girişiyiorum eve rahat rahat indirip kaldırıorm heryerii kocanında gelmesıne az kaldı kızz saatlerı sayıyorm bende

dikkat et cnm yormaa kndını evın pisliği bitmez valla allah snı ınandrsn iki kişi yasıyoruz evde her gun temızle yıne pislenio yine aynı nasl oluo anlamadm en son akısınaa bırakcn

dikkat et cnm yormaa kndını evın pisliği bitmez valla allah snı ınandrsn iki kişi yasıyoruz evde her gun temızle yıne pislenio yine aynı nasl oluo anlamadm en son akısınaa bırakcn

edrım canım yok aman aman hiç bitmiyor temizlik hele çalışılınca evle ilgilensen kendinle ilgilenmiyorsun kendinle ilgilensen ev kalıyor bir arip çelişki :)

bende önceden agır bırse yapacagım zaman aklıma gelıoyordu ya vara ya bırsey olursa dıye ama bıraktım gıttı artık takmıyorum canım

edrım canım yok aman aman hiç bitmiyor temizlik hele çalışılınca evle ilgilensen kendinle ilgilenmiyorsun kendinle ilgilensen ev kalıyor bir arip çelişki :)
aynenn dogruu ben 3 ay öncesıne kadar calısıodum aynı anda iki işi beceremedım acıkcası ya ev ya iş becerenleride tebrık edıyorum

Cikti demeyelim de adetim gectikten sonra daha da artti belirtiler ama dogru soylemis arkadasin eminim beninkiler de hep ilaclardan boyle saf saf kandiriom kendimi iste ve de eminim ilk defa hic bi belirtimin olmadigi ay hamile kalcam

bende önceden agır bırse yapacagım zaman aklıma gelıoyordu ya vara ya bırsey olursa dıye ama bıraktım gıttı artık takmıyorum canım
adet oldum hayıt içtim düzenli agrım azaldı önceden yatak dösek yaıodm esım korkuodu adet günlerm yaklasnca cok agreıf ve nazlı oluodm bagrıp cagrıodm yatıodm kök söktürüodm esıme ee halıyle temızlık yapamıyodum sımdı bebek beklentısındeyızz de elektrık süüpürgesını bıle kalldrmamaya calısıodm adet oldum yaa hafifde geciriyorum eve bi giriştim hıncımıı aldım resmen

Ayy cnm ya saat mi sayiyon bakim sen:) kiz cok heveslendirdim ya kendimi de sizi de ins guzel haber verebilirim

Cikti demeyelim de adetim gectikten sonra daha da artti belirtiler ama dogru soylemis arkadasin eminim beninkiler de hep ilaclardan boyle saf saf kandiriom kendimi iste ve de eminim ilk defa hic bi belirtimin olmadigi ay hamile kalcam
kız yap su testı catladık kocan gelmedımı daha belırtıler olaılır olmayabılırr takmaa bossverrrr canım

aynenn dogruu ben 3 ay öncesıne kadar calısıodum aynı anda iki işi beceremedım acıkcası ya ev ya iş becerenleride tebrık edıyorum

zor canım ikisi bir arada bende elimden geldiğince becermeye çalışıuorum :)

Cnm bu arada sormayi unuttum fsh kac cikti son tahlilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…