Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Kizlar ii aksamlar beninde catlatma ignemin 8.gunu bugun ve kkasiklarim cok agriyo belime sanci vuruyo sizce normalmidir

Bugün başladım klomene günde 1tane 5gün icicem 5gun sonrada kontrole gidicem sizler naptinizz durumlar neee kızlar

Yani kasik agrilarim filan gebelikten dolayi olabilirmi cnm yada igneden solayi hepinizde olumu merak ettim

Günaydın, 5 defa çatlatma iğnesi vuruldum, her seferinde adet günüme kadar kasık ağrısı oldu ve de karnımda şişkinlik varmış gibi hissediyordum. Doktorum normal demişti.

mrb arkadaşlar benim de klomende 2. ayım 3 gündür içiyorum sabah akşam bir tane . geçen ay rahim filmi çektirdim ilk klomen deneyiminden sonra maalesef sağ tüpüm tıkalı çıktı zaten tahmin etmiştim çünkü bir yıl önce dış gebelik geçirmiştim. bu ay yine başlayalım dedik klomene adetin üçüncü günü hormon tahlillerim yapıldı fsh 8.49 prolaktin 15 estradiol 36 cıktı sizce nasıl değerler bir de benim durumumda olan var mı yani tek tüpü açık olur klomen kullanan ?

merhaba arkadaslar bende gecen ay klomen kullandm olmadı bu ay yıne kullandım yenı bıtırdım yumurtta takıbım yapılıyor

Aminn siz yumurta takibimi yapıyorsunuz kaçıncı aydasınız yaa benim dpktorum neden hiç takip falan yapmıyor benimmi istemem gerekiyor acaba
yok cnm ılac verdıkden sonra kendısı cagırıo genelde ama sen yınede bır sor

kızlar bişey sorcam size yumurta takibine sabah mı gidilmeli yoksa günün herhangi bi saati olabilir mi doktor bana salı günü dedi ama sabah dedi mi onu hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…