- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Çikar tabii silik bile olsa yap yap
Bence kan testing ver ustune olanlar olabiliyomusDün akşam yaptım canım silik çizgi çıktı ama bu sabah regli oldum
Bence kan testing ver ustune olanlar olabiliyomus
Neyse canm olsn Allah büyük
Çatlatma ignesinden 14 gün sonra belli oluyomus cnm gebelikKizlar ii aksamlar beninde catlatma ignemin 8.gunu bugun ve kkasiklarim cok agriyo belime sanci vuruyo sizce normalmidir
Yani kasik agrilarim filan gebelikten dolayi olabilirmi cnm yada igneden solayi hepinizde olumu merak ettimÇatlatma ignesinden 14 gün sonra belli oluyomus cnm gebelik
Yani kasik agrilarim filan gebelikten dolayi olabilirmi cnm yada igneden solayi hepinizde olumu merak ettim
Olabilir canım test yap venceYani kasik agrilarim filan gebelikten dolayi olabilirmi cnm yada igneden solayi hepinizde olumu merak ettim
Ben iğne olmadım daha yeni başladım erken dedi drYani kasik agrilarim filan gebelikten dolayi olabilirmi cnm yada igneden solayi hepinizde olumu merak ettim
yok cnm ılac verdıkden sonra kendısı cagırıo genelde ama sen yınede bır sorAminn siz yumurta takibimi yapıyorsunuz kaçıncı aydasınız yaa benim dpktorum neden hiç takip falan yapmıyor benimmi istemem gerekiyor acaba
klomende ıkıncı aya gectık bakalım kısmet fsh sıkıntım var azcık yuksek 9,75 hayıt içiorum düşer inş bu ay sıkı bı çalışmmayla gebe kalırımKizlarrr naptiniz ne durumdasınız
inşaallah yarın doktora gıdıcem sabah bakalım nazlı yumurtam buyumusmuInsallah canm hadi guzel haberler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?