- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
yok canım saat vermıolar zaten ama ben genellıkle sabah gıdıorm mesela yarın gıdıcem 9 bucukda hastanede olurum en azından erkenden işimi halletıgım için kafam rahat oluyokızlar bişey sorcam size yumurta takibine sabah mı gidilmeli yoksa günün herhangi bi saati olabilir mi doktor bana salı günü dedi ama sabah dedi mi onu hatırlamıyorum
anladım cnm ya dersim var benim sabah arada bi ders boşluğum var ama yetişebilir miyim bilemiyorum bu yüzden öğleden sonraya kalsa sorun olur mu diye sormuştum.yok canım saat vermıolar zaten ama ben genellıkle sabah gıdıorm mesela yarın gıdıcem 9 bucukda hastanede olurum en azından erkenden işimi halletıgım için kafam rahat oluyo
yok sorun olmazz olsaydı zaten söylerlerdı ben ıkı aydır devamlı gıdıorm haftada 2 gun klomen kullanınca hıc demıo sabah ogle veya aksam farketmıo cunkuanladım cnm ya dersim var benim sabah arada bi ders boşluğum var ama yetişebilir miyim bilemiyorum bu yüzden öğleden sonraya kalsa sorun olur mu diye sormuştum.
ilacın etkısındendır yumurtalar da gelısme oluyosa ondan olur klomendede oluo bende gecen ay cok fazla oldu hatta bu ay bakalımSelam, puregon kullanıp ağrısı olanlar var mı? Bugün 3.günüm ilaçta ama kasıklarımda bşr gerginlik ve ağrı var
naptın cnm gittin mi takibe ?anladım cnm ya dersim var benim sabah arada bi ders boşluğum var ama yetişebilir miyim bilemiyorum bu yüzden öğleden sonraya kalsa sorun olur mu diye sormuştum.
evet cnm gttmm sabah doktorum ıkı tane buyuyen yumurtan var dedı 12 mm olmus azda olsa büyümüş çok şükür gün aşırı ilşki dedı yıne pazartesı ınsaallh bırdaha gıdıcemnaptın cnm gittin mi takibe ?
anladım cnm hadi bakim inş ya ikisi de büyür inş :) bende yarın sabah gidecem takibe bakalım bende durumlar nasıl sol tarafımda arasıra batma oluo yumurta geliştiği için olabilir mi acaba ya inş öyledir soldan gelsin istiyorum zaten sağ tüp tıkalı yaevet cnm gttmm sabah doktorum ıkı tane buyuyen yumurtan var dedı 12 mm olmus azda olsa büyümüş çok şükür gün aşırı ilşki dedı yıne pazartesı ınsaallh bırdaha gıdıcem
İnsallah güzel haberlerle gelirsinBenimde puregon iğnede bugün 7.günüm bugün doktora kontrole gideceğim. Umarım kaliteli yumoşlar vardır.
yok cnm ya normal geç değil zaten o zamanlarda gelişio yumurta iki güne bir gitmek gerekiyo diye bişey yok cnm belki çağırdıgı gn yumurtan gelişmiş olcak ve catlatma iğnesi vercek. bak mesela ben ayın 4 ünde başadım klomene ayın 10 unda çağırdı bakalım diye gittim 1 tane gelişmekte olan yumurtan var dedi iki gün sonra gel dedi bugün gittim ikinci bi yumurta daha gelişmiş yarın da iğnemi vurulacam inş. yani erkenden gidip bi de iki güne bir hastanelerde sürünmeye gerek yok doktorlar bilio sen güven doktorunamerhaba bende 10 kasımda başladım klomene günde 2 tane 18ine çağırdı dr sizcede geç değilmi gün aşırı gitmek gerekmiyormu??
yok cnm ya normal geç değil zaten o zamanlarda gelişio yumurta iki güne bir gitmek gerekiyo diye bişey yok cnm belki çağırdıgı gn yumurtan gelişmiş olcak ve catlatma iğnesi vercek. bak mesela ben ayın 4 ünde başadım klomene ayın 10 unda çağırdı bakalım diye gittim 1 tane gelişmekte olan yumurtan var dedi iki gün sonra gel dedi bugün gittim ikinci bi yumurta daha gelişmiş yarın da iğnemi vurulacam inş. yani erkenden gidip bi de iki güne bir hastanelerde sürünmeye gerek yok doktorlar bilio sen güven doktoruna
cnm beni 6 gün sonra çağırdı ama 8. gün de sonuca vardım senin doktor seni erken çağırıp yormak istemiyo seni heralde :)tesekkür ederim canım cvbn için yanlış yazmışım 2 günden kastım mesela seni 6 gün sonra çağırmış klomenin başlamandan beni 8 gün sonrya çağırdı ondan dedim yoksa hastaneye çok gitmek istemiyorum stres oluyorum zaten
est. cnm sen sıkıntı yapma doktoruna güven takibe üşenio doktorlar her gidişimize ücret ödeseydik emin ol dediğin gibi gün aşırı çağırırlardı :)dr lara çağırıp takip etmek zor geliyor diye düşnüyorum bakalım 8.gun hemen iğnemi yapacak çatlıcakmı diye bekleyecekmi merak ediyorum zamanını aldım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?