Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Daha cok yeniymis tum tahliller yapildimi insallah cok bekletmez bebisin
Rahim filmi dışında hersey yapıldı. Doktorum çok iyi hamile kalırsın dedi hemen ama olmadı. Belkide ben günlerini kaciriyordum bu ay çatlatma iğnesinden çok umutliyim

zeynep-ahmet cnm nasılsınn bebiş nasıll
Bebis iyi simdilik cnm da ben hasta olcam galiba bogazim agrimaya basladi ins gribe cevirmez benim normalde hep oyle olur da. Ilac icemedigim icin balli sut iciyorum gril olmayim diye de ilik su bal limon karisimi yapiorum birdan okumustum onu da ise yariyor gibi umarim tam hasta olmadan atlatabilrim

iki gündür bnm de bogazlarım agrıo cnm kuru havada oluo o gece şişio bademciğim gün içersnde sıcak cay falan içiorm gecio ertesı gece yıne baslıo dikkat et cnm sende

Rahim filmi dışında hersey yapıldı. Doktorum çok iyi hamile kalırsın dedi hemen ama olmadı. Belkide ben günlerini kaciriyordum bu ay çatlatma iğnesinden çok umutliyim

İnsallah vesile olurda gelir bebisin esin test yaptirdimi bendede hersey normal rahim filmi cekildim cok sukur oda temiz cikti esimin degerleri dsuktu tedavi gordu duzeldi cok sukur simdide ilk defa klomen kullandim meraktayim bakalim ne olacak :)

İnsallah vesile olurda gelir bebisin esin test yaptirdimi bendede hersey normal rahim filmi cekildim cok sukur oda temiz cikti esimin degerleri dsuktu tedavi gordu duzeldi cok sukur simdide ilk defa klomen kullandim meraktayim bakalim ne olacak :)
ÇOK merak ediyorum canım benim inşallah bebisin seninledir bana çok büyük ümit olur. Esimde test yaptırdı normal çıktı. Ama 4. Ayımız olmadı ilk ay oldu ama tutunamadı adetim gectik den iki gün sonra ben 4 gün parça attım ilk gün bildiğin et parçasıydı. Test felan yapıldı beta degerim çok dusukde olsa cikti

İnsallah gelmistir bebisim belkide bebislrim :) yarin az cok belli olur Rabbim hayirli saglikli gebelikler nasip etsin canim insallah bebisim gelmistorde sanada umut oluruz esinin degerlerinin güzel olmasi sansini arttiri

İnsallah gelmistir bebisim belkide bebislrim :) yarin az cok belli olur Rabbim hayirli saglikli gebelikler nasip etsin canim insallah bebisim gelmistorde sanada umut oluruz esinin degerlerinin güzel olmasi sansini arttiri
Senin de mi iki yumurtan var benim 2 yumurtam vardı 18 ve 22 mm sağda ikisi de

Slm kizlar bende bu ay klomeni ikinci defa kullandim yalniz benim yumurtam bit gunde gelisio hic yokken bi anda 20mm oluyo by ayda yoktu iki gun sonra doktora gittigimde yumurta catladiginda Olan sivi var yumurtan gelisip catlamis olabilir dedi Boyle bi durumla karsilasaniniz varmi

Elisa napti acaba ya merak ettim bugun bat gunuydu normalde
aılesıylee yemege gıdıcektı sankı öyle bıseyler demıstı dün yanlıs hatrlamıosam salı doktora gıdıcem dedı ınşş hamıledır odaa sonra peşinizden ben gelırım bu arada hsg cekılecegm yarn sabah 10 bucukta tek basıma gtcem annem gelıcektı ama kardesımm le ilgili bi iş cıktı gelemıo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…