- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.221
cammlar vazolarr sürahileri incii ve altın taşlarla süslüormm aynaları falan kafam dagılıo cok iyi oluo ne zamandr gidemiodum anca gidebildimmm
varyaa harıkaa oluoooEvet canim kafa dagitmaya cok iyi ugras eline saglik eminim güzel oluyordur
Cnm ama benim testimde o kadar cabuk cikti ki ikinci cizgi ve de iki cizgide ayni koyuluktaydi yani ben 4 gun once yapsaydim onda da cikarmis azcik silik de olsa yani bence yarin yap yaaaaa bi test cikarsa seviniriz ama cikmazsa uzulmeyiz idrar tahlilinde hemen cikmaz diye :)Benim bat adet takvimim yarini gosteriyor canim ben ignede sonrako gunden saymaya basliyorjm 15 gun bitti bugun o zaman bende 4 gun sonra yaparim ksmet olursa
Cnm ama benim testimde o kadar cabuk cikti ki ikinci cizgi ve de iki cizgide ayni koyuluktaydi yani ben 4 gun once yapsaydim onda da cikarmis azcik silik de olsa yani bence yarin yap yaaaaa bi test cikarsa seviniriz ama cikmazsa uzulmeyiz idrar tahlilinde hemen cikmaz diye :)
Ben olsam hemen test yaptirir dim. Hem progestonuna da baktir dusukse ilaç versin doktor. Bana 13. 14. Günü test yaptir dedi doktorumCanim hamileysemde suan bilmiyorum :) bugunlerde olmam lazim en gec yarin bilmiyorumki canim anlarlami ama erke degilmi daha
Ben olsam hemen test yaptirir dim. Hem progestonuna da baktir dusukse ilaç versin doktor. Bana 13. 14. Günü test yaptir dedi doktorum
ÇOK iyi anlıyorum seni aslında ne kadar dir deniyorsun uz klomen kaçıncı kullanısinBende dr umu aradim 14 gunumde sen nornal adet gununu bekle sali gunune kadar olmazsan gel test yapalim dedi bende artik ngatif gormek istemiyorum o yizden beklemek istiyorum
ÇOK iyi anlıyorum seni aslında ne kadar dir deniyorsun uz klomen kaçıncı kullanısin
en iyiisii cnm bekleeBende dr umu aradim 14 gunumde sen nornal adet gununu bekle sali gunune kadar olmazsan gel test yapalim dedi bende artik ngatif gormek istemiyorum o yizden beklemek istiyorum
Bencede canim ya hayal kirikligi yasamak istemiyirumen iyiisii cnm beklee
aynenn cnm en iyisii ama adet günün gecerse iilk sen test yap doktoru beklmeBencede canim ya hayal kirikligi yasamak istemiyirum
aynenn cnm en iyisii ama adet günün gecerse iilk sen test yap doktoru beklme
Benim de ilk klomen kullanısim 4. Denememiz bu
Kızlar 2kutu klomen içtim ama adetimin 15.günü be hala yumurtalarımda hiç bi gelişme yok sonradan büyüme şansı bar mı acaba başına böle bişey gelen bar mı yardımmmm edin lütfen
tabi gittiKlomen bittikten sonra dr agittinmi yumurtalara bakmasi icin dongun kac
İnternetim de bi sıkıntı var adet günüme 1hafta var pazartesi tekrar kontrolüm var ama bilmiyorum daha buyur muYumurtam hiç hiç gelişmedi tabi git
tabi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?