- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.281
tabı olmaması lazmmıss zaten ben gecen ay bat a 15 gün kala bırakmıstım ılıskıyı ee regl dönemı gırdı bugunude sayarsak tam 23 gundur ilşki yok hsg yarın cekılcek bakalımm kimisi 1 hafta ilşki yok dıyomus burda okumustum
neden ilşki yok diyolarr acaba tam tersi ilşki daha iyi değilmiHim Anladım canim benim dr um. Bir hafta iliski yok ve ayakta banyo demisti bizde 6 gun iliski olmustu amanette genelde 48 saat yaziyor dr lar garantiye almak istiyor faliba
neden ilşki yok diyolarr acaba tam tersi ilşki daha iyi değilmi
Ateş ölçmek işe yarıyor mu gerçekten ? Ne zamandan itibaren ölçmek gerekiyorBugun 36.8 cikti boyle devam etmesi veya yukselmesi lazim canim adetinin kacinci gunu bugun
Ateş ölçmek işe yarıyor mu gerçekten ? Ne zamandan itibaren ölçmek gerekiyor
Canim rabbim çabalarını boşa cikarmasin. Yumurtalık da tembellik var demişti doktor bu klomen işe yarar mı ki ?Ben ilk defa ates olctum yuksek giderse gebelik duserse adet olacaksin demek oluyormus adet gunun veya birkac gun oncesinde dusuyormus atea olcerek yumuda belirliyorlar ama onu bilmiyorum ben 6 gundur olcuyorum bugun adet gunumdu
Canim rabbim çabalarını boşa cikarmasin. Yumurtalık da tembellik var demişti doktor bu klomen işe yarar mı ki ?
iinşşallah cnm hsg sonrası ıkı tane ılac verıolarmıss bırı esıne bırı de bana kullanıomussun onuRahim aciliyor islem goruyor o zamanlar daha hassas oluyor enfeksiyon kapmamasi icin canim insallah yum donemin denk gelirde hsg vesile olurda bebisin gelir
3küsürfsh degern kaçç
iinşşallah cnm hsg sonrası ıkı tane ılac verıolarmıss bırı esıne bırı de bana kullanıomussun onu
bnmle aynı yerde emar cektıren arkads var öyle yapmıslar bnde ondn duydumBen ve esim hic ilac kullanmaadik dr birset vermedi ilk defa senddn duydum canim
hımmm yüksekde degılmıss hatta bayada düşükk bi sorun yoktr3küsür
elisa__ bnm çözemedıgım bır mevzuu var dıyellım ovulasyon tarıhım 16 aralık bu ay bastan baslayıp gün aşırı 16 ya kadarmı ilşki lazım yoksa 16 ve sonrasındamı ?
bnmle aynı yerde emar cektıren arkads var öyle yapmıslar bnde ondn duydum
hımm anladmm cnm ıkı ay yumı takvımı yaptrdım bunu çözemedım doktorun ilgisizliği yüzündenn paso adet bitiminden snra gün aşırı ilşki diyip durmustu salak sıkıldık gecen ay hemen bıraktık ilşkiyi bu ay sıkı bı calısma yaparızz artkCanim takvimdr ovulasyon gununde iki gun once basla ovulasyon gununu ve sonrasi birkac gunu degerlendirin oncesinde yum catlamak uzere icerde sprem olsun sonrasindada yum yasadigig surece denk gelir yada gec catlar onuda kacirmamis olursun
Pcos hastasıyımhımmm yüksekde degılmıss hatta bayada düşükk bi sorun yoktr
Lh değerim yüksek 11Pcos hastasıyım
onu pek sorun olarak görmüolar cnm pcos olup hamıle kalan cok ınsallah sende kalırsnPcos hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?