- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.261
Cnm sikinti yapma tek de olsan farketmez benim esim vardi yanimda ama olmasa da olurdu yani hic korkulacak bisey yok unutma rahat girersen ayni rahatlikta da cikarsin hic kendini kasma tmm miaılesıylee yemege gıdıcektı sankı öyle bıseyler demıstı dün yanlıs hatrlamıosam salı doktora gıdıcem dedı ınşş hamıledır odaa sonra peşinizden ben gelırım bu arada hsg cekılecegm yarn sabah 10 bucukta tek basıma gtcem annem gelıcektı ama kardesımm le ilgili bi iş cıktı gelemıo maalesef
tamamm canımm denıcemmm ya normaldede ben tek gıdıcektım takmıyodum pek arkadası tek gtme sakın fln yaptı ondn panik oldmCnm sikinti yapma tek de olsan farketmez benim esim vardi yanimda ama olmasa da olurdu yani hic korkulacak bisey yok unutma rahat girersen ayni rahatlikta da cikarsin hic kendini kasma tmm mi
aayy valla böyle dıyınce banada bır ates basıyor heyecandan hadı hayırlısı ıns aadet olmazsınzeynep-ahmet brnh kizlar iyi aksamlar geldim annemlerden bughn adet gunumdu olmadim atesimde yuksek devam ediyor arada gogsum sizluyor kasillarim sancilaniyor baska birseyim yok beklemedeyim
aayy valla böyle dıyınce banada bır ates basıyor heyecandan hadı hayırlısı ıns aadet olmazsın
salı gunude doktora gıdcektın dımıAyy insallah bebisim gelmistir benimledir canim ya bende heyecanlaniyor merak ediyorum bakalim yarinki atesin kac cikacak
salı gunude doktora gıdcektın dımı
dediğim gbi eger salı gunune kadar adet olmazsan inş de olmazsın ılk önce kendın yap testı yaa yıkımı cok agırr oluo inanDr gel test yapalim dedi ama sali gunu yaparmiyim bilmiyorum canim dahaa ona karar veremedim :)
dediğim gbi eger salı gunune kadar adet olmazsan inş de olmazsın ılk önce kendın yap testı yaa yıkımı cok agırr oluo inan
aynenn cnm progestann falan kullanmısmıydın bu ayİnsallah canim bendr oyle düşünüyorum olmazsam once kendim cift cizgiyi gormeyelim
Hayir canim kullanmadimaynenn cnm progestann falan kullanmısmıydın bu ay
hımmmmm hadı bakalım yarın aksama kadar bekle aksam test yap ıstersnHayir canim kullanmadim
hımmmmm hadı bakalım yarın aksama kadar bekle aksam test yap ıstersn
aynenn cnm nasıl ıstersenn artıkk sabahda ölç kaclarda olması lazzmmıss atesın bnmde beyaz akıntılar basladı hemen yogun yogun daha adetım bıtelı iki gün olduYarin sabahki atesimide merak ediyorum aksam eve gelirken test alacagim olmazsam sali sabahi yapacagim
aynenn cnm nasıl ıstersenn artıkk sabahda ölç kaclarda olması lazzmmıss atesın bnmde beyaz akıntılar basladı hemen yogun yogun daha adetım bıtelı iki gün oldu
8.günüm cnm 2,3 gun fln oldu bıtelıBugun 36.8 cikti boyle devam etmesi veya yukselmesi lazim canim adetinin kacinci gunu bugun
8.günüm cnm 2,3 gun fln oldu bıtelı
yapamıyoruz canım 20 günü gectı hala adam kudurdduu beklıo tetıkte yarın hsg varyaYumlar olusmaya baslamistir yarinda dahil calismalara baslayin bence gun asiri canim
yapamıyoruz canım 20 günü gectı hala adam kudurdduu beklıo tetıkte yarın hsg varya
tabı olmaması lazmmıss zaten ben gecen ay bat a 15 gün kala bırakmıstım ılıskıyı ee regl dönemı gırdı bugunude sayarsak tam 23 gundur ilşki yok hsg yarın cekılcek bakalımm kimisi 1 hafta ilşki yok dıyomus burda okumustumhsgden once olmasinmi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?