Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
onu pek sorun olarak görmüolar cnm pcos olup hamıle kalan cok ınsallah sende kalırsn
Amın inşallah Can'ım ya yumurtam oluşmuyor bi türlü cok dirençli dedi klomene cevap vermiyor ama acele etmicez dedi 30gğnde yumurtaya büyüyen hastalarım var dedi

Canım adetin 28 günde bir ise
Canim adetin 28 günde bir oluyorsa 12. 14. 16. 18. Günleri başlayın. Ama eger 30 32 günde bir oluyorsun 13. 15. 17. 19. 21. Başlayın. Gerçekten erken yapmak çok sıkıyor. Bide kesinlikle arayı 4 gün uzatmayin sipermlerin hareketi yavasliyor

evet cnm bnmde 30ile 31 günde bir oluormm adett gecen ay erken basladık eski doktrm salaktı bıraz onun yuzunden ilşkiden bıkmıstıkk hattaa ara verdık bayadır bu ayy ınsallah adam gbi ilşki olck

Senin ne sıkıntın var Can'ım rabbim şifa versin kaçıncı günde kaç mm'di yumoşlar
iki aydır klomen kullandım ılk ay gec buyume olmustu en son 11mm di yumurtamm 3 gun snra yok oldu birden gecen ayda adetımın 13.günü iki tane 12mm lik yumurtam vardı 16.günümde artık ne kadar büyüdü bilemioruz ama kendılıgınden catladı gebelık olusmadı bu ay doktorumu degıstrdım yarın hsg cekılecegım tüplere bakılcak bnm smdılık fsh sıkıntım var 9,75 di 3 ay öncee bu gecen hafta adetın 3.günü tekrar ölçtürdüm 8,57 ye düşmüş cok şükür baska sıkıntım yok smdlık tekk hsgde kaldık suan

Ne güzel klomene cevap aşabiliyorsun benim klomene hiç cevap vermiyor yarın gidicem yine

Ne güzel klomene cevap aşabiliyorsun benim klomene hiç cevap vermiyor yarın gidicem yine
evet cok şükür ilk ayy bnmdee bır kere buyume oldu 11 ken durdu bal tarcın karısıtıormm sabahları ac karnına yumurta buyume zamanları faydası oluo tavsıye ederm sımdı yumurta kalıtesını arttırmak iiçin arı sütlü bal karısımı kullanıorm inş faydasını görrürüm

evet cnm bnmde 30ile 31 günde bir oluormm adett gecen ay erken basladık eski doktrm salaktı bıraz onun yuzunden ilşkiden bıkmıstıkk hattaa ara verdık bayadır bu ayy ınsallah adam gbi ilşki olck
Bende aynen 30 yada 31 günde olurum. Takvimim diye bir program var onu yükle çok kişi tavsiye etti bana.

Bana bu ay doktorum esinle birlikte bol bol havuç ve incir yiyin dedi. Biz ceviz fındık pekmez de yedik.

Hadi inşallah pesinizdende ben gelirim cnm yaaa emara gidiorm ben de geldiler aldılar smdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…