- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.321
Caniiiiiiimmm ne guzel bir haber buuuu cok sevindim ya sabah sabah iyi geldi valla haberin ins degerin de iyi cikar cnm ya cok mutlu oldum gercekten ama ben bekliyodum senden :) ins
Cok sevindim Canim Allah sag Salim kucağına almayı nasip etsin:)tesekkur ederım canım darsı sızlere ıgneden sonra 36 saat ertesı gunu ve sonra gunasırı oldu bırde ıgneden bırgun onceyı degerlendırmıstık canm
Caniiiiiiimmm ne guzel bir haber buuuu cok sevindim ya sabah sabah iyi geldi valla haberin ins degerin de iyi cikar cnm ya cok mutlu oldum gercekten ama ben bekliyodum senden :) insbrnh da mutlu haberi verir en yakin zamanda
Iki gun sonra bi daha baktir cnm en az yuzde 66 artmasi gerekio ne zaman gitmeyi dusunuosun doktora ?Kızlar kand degerım 130.6 cıktı
Cok sevindim Canim Allah sag Salim kucağına almayı nasip etsin:)
Bizlerde dua et canim
Iki gun sonra bi daha baktir cnm en az yuzde 66 artmasi gerekio ne zaman gitmeyi dusunuosun doktora ?
Hadi ins kuzum senin de takvimini bekliyoruz buraya :)dr um sonucu ogren ara dedı tekrar arayacagım sımdı dr a o ayarlayacak canım
Hadi ins kuzum senin de takvimini bekliyoruz buraya :)
Masallah cnm Rabbim korusun bebislerimizi bizimde carsamba randevumuz var teyzesi bakalim gosterecek mi benim mercimegim kendini :)eklıyorum sımdı canım :)
Masallah cnm Rabbim korusun bebislerimizi bizimde carsamba randevumuz var teyzesi bakalim gosterecek mi benim mercimegim kendini :)
ayy canıım kendim hamile kalmış kadar sevindim. Hayırla kucağına da al inşAllahCok Tesekkur ederim canim darisi sana kandada bir kesinlessinde o zaman rahatlayacagim
ay inşallah canım ikimiz de mutlu haberler veririzHadi inşallah pesinizdende ben gelirim cnm yaaa emara gidiorm ben de geldiler aldılar smdi
Ins cnm cok dua ediorum sizler icin de nasil gecti hsg korkulacak kadar oldu mu canain cok yandi mizeynep-ahmet elisa__ kizlar cktm hsgden bakiyorm yine buralar senlik olmus simdlik sorn yok kizlar jinekolohuma gidiyorm bakicak duruma gore dua edin bana ya bende hamile kalayim
ayy canıım kendim hamile kalmış kadar sevindim. Hayırla kucağına da al inşAllah
sen iğneyi ne zaman vurdurmuştun?
benim 12. günüm hala beklemedeyim
ay inşallah canım ikimiz de mutlu haberler veririz
zeynep-ahmet elisa__ kizlar cktm hsgden bakiyorm yine buralar senlik olmus simdlik sorn yok kizlar jinekolohuma gidiyorm bakicak duruma gore dua edin bana ya bende hamile kalayim
Cnm tam aciktir o sadece kastigin icin yarisi tikali cikmis benceKızlar doktordân cktm sağ tüp tamamen açık sol tüp de yarıya kadar açık spazm dan anlaşılmamış tıkanıklık varsada açılmıştır dedi doktor dgilsede ztn diğer tuup açık dedi yarindan itibaren iliski verdi
Kızlar doktordân cktm sağ tüp tamamen açık sol tüp de yarıya kadar açık spazm dan anlaşılmamış tıkanıklık varsada açılmıştır dedi doktor dgilsede ztn diğer tuup açık dedi yarindan itibaren iliski verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?