Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
selam arkadaşlar. bende klomen kullandım. çatlatma iğnesi oldum dün. doktor 36 saat snra ilişki dedi. ama öncesi ve sonrası için birşey demedi. biz yine de dün akşam da ilişkiye girdik. bugün ve yarın da gireriz. biraz akıntım oldu bugün. belim de ağrıyor. uykum falan geliyor. herhalde bu çatlatma iğnesinin etkileri galiba. demek ki yumurta çatlıyor şuan diye düşünüyorum. ini olumlu sonuçlar alırız. doktor perşembe gel bakacam dedi. neye bakacak anlamadım gerçi. bide perşembe başlamam için kapsül verdi. progestan mı neydi öyle bişeydi.

bu arada ben de 1 tane yumurta oldu. o da 18mm 19mm falan iken çatlatma iğnesi vuruldum. ben de yumurta tembelliği varmış.

bende kasımda klomen kullandımm. adetime 9 gün kaldı. çatlatma iğnesi de olmadım. Bu defa istemesemde bütün belirtileri yaşıyorum. bu 9 gün nasıl geçecek bilmiyorum.......
Ben de ilk defa kullandım iğne de olmadım zaten doktor hiç öyle bişey demedi testlerle takip ediyorum ovulasyonu su an kasık bel ağrım ve akintim mevcut ama testlerden anlayamadım 16 sında koyu 17 siliklesti 18 tekrar koyulasti bugün 19 siliklesmeye başladı kafam karıştı

Benim dr demedi 5gun klomen kullandim 4 yumurtam vardi igne vurdu adettini bekle dedi sadece
Bence doktoruna değiştir. .. Çünkü iğneden sonra takibini yapmak zorunda tekrar çağırıp catla yı p catlamadigi na bakması lazım allah korusun kist e dönüştürme bilir iğne. Benim 21. Günde yine çağırdı kan tahlili istedi hem muayene etti catlamis dedi. Artık adet gununu bekliyce z dedi

Bu dr yeni basladim 1 yildir 5 . dr
Anlıyorum seni ben van da yaşıyorum gittiğim doktordan çok memnunum ondan başkası na asla gitmem. Güven önemli. Doktor bana 3 den fazla yumurtan geliş se idi iğne yi yapma zdım dedi. İki yumurtam vardı. Geçen hafta baktı bugun de çatlama sına bakti. 4 yum. Fazla takip etmesi lazımdı. Eğer çok şiddetli agrin olursa git hemen baksin allah korusun kist e dönüşmesin biri

İnsallah olmaz simdilik cok sıkınti yok

ovülasyon testi ile kafayı yediğim günleri bi ben bilirim birde Allah. hergün hergün test yapmaktan artık kendimi hamile gibi hissetmekten okadar yorulmuştum ki. Her ay 200 lira test parası veriyordum . belkide daha fazla. Ama bu klomene başladım. en son gittiğimde 18mm di 2 güne başlar çatlamaya dedi. değerlendirin dedi ilk ay iğne yapmayalım dedi. Testi de bıraktım. herşeyi akışına bıraktım. sıkma canını tatlım. Verecek olan Allah.. Dua dan başka bişey gelmez

İnşallah canım nasibimizde vardır inşallah gerçekten testler içinden çıkılır gibi değil zaten lh yüksekliği var sınıra yakın test yanıltıyo diyorum artık kendime gün aşırı ilişki olabildiğince uymaya çalışıyorum ama işlerim yoğun evin işi bide grip bu ay beni bayağı düşürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…