- 30 Eylül 2015
- 359
- 244
- 33
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.441
Cnm yarin bi kan testi yaptir istersen idrar testi cok gecmedikten sonra cikmio zatenbenim çatlatma iğnemin 13. günü
testler hep negatif. hala beklemedeyim bakalım
Ben de ilk defa kullandım iğne de olmadım zaten doktor hiç öyle bişey demedi testlerle takip ediyorum ovulasyonu su an kasık bel ağrım ve akintim mevcut ama testlerden anlayamadım 16 sında koyu 17 siliklesti 18 tekrar koyulasti bugün 19 siliklesmeye başladı kafam karıştıbende kasımda klomen kullandımm. adetime 9 gün kaldı. çatlatma iğnesi de olmadım. Bu defa istemesemde bütün belirtileri yaşıyorum. bu 9 gün nasıl geçecek bilmiyorum.......
Benimde 9. Günüm progesteron değerine baktirdiniz mi kaç çıktı ?benim çatlatma iğnemin 13. günü hala beklemedeyim test yapmadim daha
Baktirmadim duymadimdaBenimde 9. Günüm progesteron değerine baktirdiniz mi kaç çıktı ?
Doktorum daha öncede yapmıştı. 21. Gün progesteron değeri më yumurtanın catlamis catlamadigi ni anlıyor. Tabi ultrasyonla da bakıp emin oluyor.Baktirmadim duymadimda
Benim dr demedi 5gun klomen kullandim 4 yumurtam vardi igne vurdu adettini bekle dedi sadeceDoktoruold öncede yapmıştı. 21. Gün progesteron değeri më yumurtanın catlamis catlamadigi ni anlıyor. Tabi ultrasyonla da bakıp emin oluyor.
Bence doktoruna değiştir. .. Çünkü iğneden sonra takibini yapmak zorunda tekrar çağırıp catla yı p catlamadigi na bakması lazım allah korusun kist e dönüştürme bilir iğne. Benim 21. Günde yine çağırdı kan tahlili istedi hem muayene etti catlamis dedi. Artık adet gununu bekliyce z dediBenim dr demedi 5gun klomen kullandim 4 yumurtam vardi igne vurdu adettini bekle dedi sadece
Anlıyorum seni ben van da yaşıyorum gittiğim doktordan çok memnunum ondan başkası na asla gitmem. Güven önemli. Doktor bana 3 den fazla yumurtan geliş se idi iğne yi yapma zdım dedi. İki yumurtam vardı. Geçen hafta baktı bugun de çatlama sına bakti. 4 yum. Fazla takip etmesi lazımdı. Eğer çok şiddetli agrin olursa git hemen baksin allah korusun kist e dönüşmesin biriBu dr yeni basladim 1 yildir 5 . dr
İnsallah olmaz simdilik cok sıkınti yokAnlıyorum seni ben van da yaşıyorum gittiğim doktordan çok memnunum ondan başkası na asla gitmem. Güven önemli. Doktor bana 3 den fazla yumurtan geliş se idi iğne yi yapma zdım dedi. İki yumurtam vardı. Geçen hafta baktı bugun de çatlama sına bakti. 4 yum. Fazla takip etmesi lazımdı. Eğer çok şiddetli agrin olursa git hemen baksin allah korusun kist e dönüşmesin biri
İnsallah canım tez zamanda sonuç alirsinİnsallah olmaz simdilik cok sıkınti yok
Ben de ilk defa kullandım iğne de olmadım zaten doktor hiç öyle bişey demedi testlerle takip ediyorum ovulasyonu su an kasık bel ağrım ve akintim mevcut ama testlerden anlayamadım 16 sında koyu 17 siliklesti 18 tekrar koyulasti bugün 19 siliklesmeye başladı kafam karıştı
İnşallah canım nasibimizde vardır inşallah gerçekten testler içinden çıkılır gibi değil zaten lh yüksekliği var sınıra yakın test yanıltıyo diyorum artık kendime gün aşırı ilişki olabildiğince uymaya çalışıyorum ama işlerim yoğun evin işi bide grip bu ay beni bayağı düşürdüovülasyon testi ile kafayı yediğim günleri bi ben bilirim birde Allah. hergün hergün test yapmaktan artık kendimi hamile gibi hissetmekten okadar yorulmuştum ki. Her ay 200 lira test parası veriyordum . belkide daha fazla. Ama bu klomene başladım. en son gittiğimde 18mm di 2 güne başlar çatlamaya dedi. değerlendirin dedi ilk ay iğne yapmayalım dedi. Testi de bıraktım. herşeyi akışına bıraktım. sıkma canını tatlım. Verecek olan Allah.. Dua dan başka bişey gelmez
haddıı cnm yaa ınsallahhh haberdar et bızı mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?