Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
haddıı cnm yaa ınsallahhh haberdar et bızı mutlaka

Bende senı merak edıyorum ıcımden gecırdım nerde kaldı bu kız dıye guzel haberle gel canım keseyı gor pıtpıtları duy
Canlarim keseyi gorduk fakat pit pitlari duyamadik daha duyulmaz ustten dedi alttan da bakmak istemiorum dedi 2 hafta sonraya gun verdi atabilirsem ilk fotosunu atim mercimegin :)

Canlarim keseyi gorduk fakat pit pitlari duyamadik daha duyulmaz ustten dedi alttan da bakmak istemiorum dedi 2 hafta sonraya gun verdi atabilirsem ilk fotosunu atim mercimegin :)

Oyy kuzum benım masallah sıze masallah nasıl sevındım duygulandım anltamam beklerız annesı sabırla kac gunlukmus canım

Oyy kuzum benım masallah sıze masallah nasıl sevındım duygulandım anltamam beklerız annesı sabırla kac gunlukmus canım
Cnm ya sormayi unuttum desem inanir misin :) zaten mallastim konusamadim esim sordu hersey yolunda gidiyor mu diye evt dedi doktor

Yok cnm ya bisey yazmio hic bi yerinde bu arada sen ne zaman gideceksin kese gormeye bi de kan tahlili yaptirdin mi bugun

Canm bugun gıttım saglık ocagına hem kan tahlılı hem ıdrar tahlılı verdım demıre sekere falan bırseylere bakıyorlarmıs kayır actırdım gebe oldugumu soyledım sımdı sabırsızlıkla sonucu beklıyorum sonuc ogrenır ogrenmez dr u arayacagım ne zaman gıdecegımı soyleyecek

Aaaa ben daha kayit actirmadim saglik ocaginda yaa gerekli di mi asi falan yapiliomus heralde 5. Ayda takip ediolarmis

Allh korusun canım sen kontrol altında tut bırsey olmaz Allah'ın ıznıyle
Ya cnm ne kadar stresliymis bu is ya bu gece dogru duzgun uyuyamadim ruyamda hep bebek gordum acaba keseyi gorucez mi gormicez mi diye cok stres yaptim simdi de kalp atisi duyacak miyiz diye strese basladim :) 2 hafta sonraya gun verdi sence gec degil mi ya galiba benim doktor garantici biraz

Aynen canım bende suan degerım arttımı onun stresındeyım :) benımde dun bıraz agrım vardı o yuzden erkenden yattım vucudum dınlensın dıye bılmıyorumkı canım tam olarak ne zaman duyuluyor

Ben de bu ay ilk defa klomene başlıcam. 19 aydir bi kimyasal gebelik haric hic gebelik olmadi. 1 asilama1 yaptirmistim. bizimki sebepsiz infertilite. klomenle hemen hamile kalan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…