- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.461
haddıı cnm yaa ınsallahhh haberdar et bızı mutlaka
Canlarim keseyi gorduk fakat pit pitlari duyamadik daha duyulmaz ustten dedi alttan da bakmak istemiorum dedi 2 hafta sonraya gun verdi atabilirsem ilk fotosunu atim mercimegin :)Bende senı merak edıyorum ıcımden gecırdım nerde kaldı bu kız dıye guzel haberle gel canım keseyı gor pıtpıtları duy
hadı bakalım cnm gözün aydınCanlarim keseyi gorduk fakat pit pitlari duyamadik daha duyulmaz ustten dedi alttan da bakmak istemiorum dedi 2 hafta sonraya gun verdi atabilirsem ilk fotosunu atim mercimegin :)
Canlarim keseyi gorduk fakat pit pitlari duyamadik daha duyulmaz ustten dedi alttan da bakmak istemiorum dedi 2 hafta sonraya gun verdi atabilirsem ilk fotosunu atim mercimegin :)
Cnm ya sormayi unuttum desem inanir misin :) zaten mallastim konusamadim esim sordu hersey yolunda gidiyor mu diye evt dedi doktorOyy kuzum benım masallah sıze masallah nasıl sevındım duygulandım anltamam beklerız annesı sabırla kac gunlukmus canım
Cnm ya sormayi unuttum desem inanir misin :) zaten mallastim konusamadim esim sordu hersey yolunda gidiyor mu diye evt dedi doktor
Yok cnm ya bisey yazmio hic bi yerinde bu arada sen ne zaman gideceksin kese gormeye bi de kan tahlili yaptirdin mi bugunHeyecandan heyecanda canım :) ultrason kagıdında yazıyordur dıye dusunuyorum canım ıncele bır :)
Yok cnm ya bisey yazmio hic bi yerinde bu arada sen ne zaman gideceksin kese gormeye bi de kan tahlili yaptirdin mi bugun
Aaaa ben daha kayit actirmadim saglik ocaginda yaa gerekli di mi asi falan yapiliomus heralde 5. Ayda takip ediolarmisCanm bugun gıttım saglık ocagına hem kan tahlılı hem ıdrar tahlılı verdım demıre sekere falan bırseylere bakıyorlarmıs kayır actırdım gebe oldugumu soyledım sımdı sabırsızlıkla sonucu beklıyorum sonuc ogrenır ogrenmez dr u arayacagım ne zaman gıdecegımı soyleyecek
Aaaa ben daha kayit actirmadim saglik ocaginda yaa gerekli di mi asi falan yapiliomus heralde 5. Ayda takip ediolarmis
Tmm cnm gideyim cuma gunu hem tiroide de baktirayimEvet canım gereklı ben actırdım 17. haftada asımız var senı arayacagım dedı ıhmal etme canım
Tmm cnm gideyim cuma gunu hem tiroide de baktirayim
Evt cnm hipotiroid var bende onun icin cok dikkat etmem lazim yukselmemesi icinTriod de sıkıntımı var normalde canım
Evt cnm hipotiroid var bende onun icin cok dikkat etmem lazim yukselmemesi icin
Evt cnm bilio cuma gunu bakitttim olmasi gerektigi degerlerdeydi ama cok sik kontrol ettirmem lazim Allah korussun bebekte zeka geriligine kadar gidebiliomus sonuclariEvet canım cok dıkkat etmen lazım dr na soyledınmı
Evt cnm bilio cuma gunu bakitttim olmasi gerektigi degerlerdeydi ama cok sik kontrol ettirmem lazim Allah korussun bebekte zeka geriligine kadar gidebiliomus sonuclari
Ya cnm ne kadar stresliymis bu is ya bu gece dogru duzgun uyuyamadim ruyamda hep bebek gordum acaba keseyi gorucez mi gormicez mi diye cok stres yaptim simdi de kalp atisi duyacak miyiz diye strese basladim :) 2 hafta sonraya gun verdi sence gec degil mi ya galiba benim doktor garantici birazAllh korusun canım sen kontrol altında tut bırsey olmaz Allah'ın ıznıyle
Ya cnm ne kadar stresliymis bu is ya bu gece dogru duzgun uyuyamadim ruyamda hep bebek gordum acaba keseyi gorucez mi gormicez mi diye cok stres yaptim simdi de kalp atisi duyacak miyiz diye strese basladim :) 2 hafta sonraya gun verdi sence gec degil mi ya galiba benim doktor garantici biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?