- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.481
Cnm nasil bir agrin oluyo bi de tam olarak nerde oluo yani kasiginin neresindeAynen canım bende suan degerım arttımı onun stresındeyım :) benımde dun bıraz agrım vardı o yuzden erkenden yattım vucudum dınlensın dıye bılmıyorumkı canım tam olarak ne zaman duyuluyor
Ben varim cnm ama bende pco var yumurta gelisip catlayamiodu ikinci klomen ayinda hamile kaldim cok sukur tabi catlatma ignesi de kullandimBen de bu ay ilk defa klomene başlıcam. 19 aydir bi kimyasal gebelik haric hic gebelik olmadi. 1 asilama1 yaptirmistim. bizimki sebepsiz infertilite. klomenle hemen hamile kalan var mi?
Cnm nasil bir agrin oluyo bi de tam olarak nerde oluo yani kasiginin neresinde
Ben de bu ay ilk defa klomene başlıcam. 19 aydir bi kimyasal gebelik haric hic gebelik olmadi. 1 asilama1 yaptirmistim. bizimki sebepsiz infertilite. klomenle hemen hamile kalan var mi?
Benimde bugun cok oldu ya benim tam vajinanın üst kismi agri yapio cnm bi doluluk var bide sık sık tuvalete gidiyorumgenelde sol kasıgımda canım sankı orayı bırsey cekıyor gıbı kasılıyor ama bugun olmadı dun yogundu
napım cnm bende aynı dün allahnz ıznıyle basladk ilşkiye bakalım neler olcakbrnh cnm sende durumlar nedur nasil gidiyor calismalar :)
Hayirlisi olsun kuzum ins sen de bu ay guzel haberi vericeksin bize inaniyorumnapım cnm bende aynı dün allahnz ıznıyle basladk ilşkiye bakalım neler olcak
Ben varim cnm ama bende pco var yumurta gelisip catlayamiodu ikinci klomen ayinda hamile kaldim cok sukur tabi catlatma ignesi de kullandim
hadi insallah darısı başıma :) sizde saglikla kucağınıza alırsınız inşallah bebisleriniziBende ilk kullanmamda hamıle kaldım
inşaallah cnm yaa bakalım neler olcak nedense bu ay pek içime his dogmuo dua edınHayirlisi olsun kuzum ins sen de bu ay guzel haberi vericeksin bize inaniyorum
Sagol cnm ins en kisa zamanda darisi basina :)hadi insallah darısı başıma :) sizde saglikla kucağınıza alırsınız inşallah bebislerinizi
Benimde bugun cok oldu ya benim tam vajinanın üst kismi agri yapio cnm bi doluluk var bide sık sık tuvalete gidiyorum
Cnm hislere bakarsan ben hic hissetmiodum hatirlasana sizin ve esimin zoruyla yapmistim testi ve o gunu hic unutamiorum aglayarak banyoya gittjm o testi yapmaya yani cnm hisler yalan olacaklara bak sen ins olacak pozitif ol ya :)inşaallah cnm yaa bakalım neler olcak nedense bu ay pek içime his dogmuo dua edın
Ins oyledir cnm ya korkutuyo beni ya bisey olcak diye korkuorumBebısler buyuyor ıyıce yerlesıyor rahımgenıslıyor ondan canım
Ins oyledir cnm ya korkutuyo beni ya bisey olcak diye korkuorumsoyle agrim olmasa da hamilelik sevincimi yasasam bi yaa
kocanda dua etsn kızz bol duaaa lazmm banaaa önce allaha sonra dualara sıgınırımmCnm hislere bakarsan ben hic hissetmiodum hatirlasana sizin ve esimin zoruyla yapmistim testi ve o gunu hic unutamiorum aglayarak banyoya gittjm o testi yapmaya yani cnm hisler yalan olacaklara bak sen ins olacak pozitif ol ya :)
Cnm aslinda belirtilerimiz olmasi icin erken ama benim hafiften basladi gibi bugun ogrencinin biri sigara boregi gibi bisey uzatti aldım megerse sigara böreği degilmis icinde cokokrem varmis kruvasan yapmaya calismislar. nasil isirdim bi mide bulantisi geldi sanirim sekerli seylerden tiksiniyorum ve hic sekerli bisey canim istemioAgrılar hep olacak canım bende belırtım yok dıye endılenıyorum kotu dusunme hersey yolunda olacak Allah'ın ıznıyle dr da oyle demıs
Soyledim cnm edior Allahin izniyle olacak ins rahat ol sen :) bizimki bugun dioki doktora ya ben ikiz hissetmistim tek mi simdi bu diye doktor guldu belli olmaz belki oyledir simdi gorunmez olsa da bi sonraki geldiginizde varsa ikincisi ortaya cikar dedi :)kocanda dua etsn kızz bol duaaa lazmm banaaa önce allaha sonra dualara sıgınırımm
Cnm aslinda belirtilerimiz olmasi icin erken ama benim hafiften basladi gibi bugun ogrencinin biri sigara boregi gibi bisey uzatti aldım megerse sigara böreği degilmis icinde cokokrem varmis kruvasan yapmaya calismislar. nasil isirdim bi mide bulantisi geldi sanirim sekerli seylerden tiksiniyorum ve hic sekerli bisey canim istemio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?