- 30 Eylül 2015
- 359
- 244
- 33
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.541
Cnm ignenin boyle etkileri var asiri kasik agrisi bel agrisi yapior ama adet tarihine kadar gecmezse bu şikayetler gebelik dusunebilirsin ben adete bir hafta kala baslayan bicak saplanmasi tarzindaki agrilardan umutlanmistim hala da devam edio bu agri anlik agrilar ama uzun surmuyoKızlar ordamısınız.pazartesi çatlatma iğnesi oldum.dünden beridir de progestan kullanyorum. 2 3gündür bayağı kasıklarm ağrıyor.sancı yapıyor.belim falan çok ağrıyor.yaşayanınız var mı benzer bişey?
Ne biliyim endişenedm kist falan mı yaptı acaba diye.demin de adet olmuş gibi hissettim.bi baktım deli gibi akıntı gelmiş.kasıkdaki sancı ve batma da sürekli var.nyse bir süre bekleyip olmadı haftaya doktora giderimCnm ignenin boyle etkileri var asiri kasik agrisi bel agrisi yapior ama adet tarihine kadar gecmezse bu şikayetler gebelik dusunebilirsin ben adete bir hafta kala baslayan bicak saplanmasi tarzindaki agrilardan umutlanmistim hala da devam edio bu agri anlik agrilar ama uzun surmuyo
Cnm daha bi hafta bile olmamis igne olali acele etme belli olmaz ki daha haftaya en az 14 gun gecmesi lazim ignenin ustunden yani doktora gitsen bile o da ayni seyi soylicekNe biliyim endişenedm kist falan mı yaptı acaba diye.demin de adet olmuş gibi hissettim.bi baktım deli gibi akıntı gelmiş.kasıkdaki sancı ve batma da sürekli var.nyse bir süre bekleyip olmadı haftaya doktora giderim(
Cnm ben malum erkenden uyuyorum yone uyumusum 8 den sonra :)
aallah allah ya nerdenn acaba inşaallah gelırr bugun biyeremi gitti acaba ınternetımı yok yoksa
Ins oyledir cnm ya kotu bisey olmasin da sesi cikmasin razıyızaallah allah ya nerdenn acaba inşaallah gelırr bugun biyeremi gitti acaba ınternetımı yok yoksa
aynenn cnm umut edelımde ıyı olsunnIns oyledir cnm ya kotu bisey olmasin da sesi cikmasin razıyız
Kac cikti cnm carsamba gunu yaptirdigin tahlilin sonucu canini sikma cnm simdiden baska sikayetlerin var mi kasik agrisi lekelenme gibiBenim canim sıkkın biraz o yuzden pek giremedim degerim artiyor ama ikiye katlayarak artmiyor ne olacak bilmiyorum iyi dusunmek istiyorum korkuyorum pazartesi tekrar kan verecegim
cok merak ettık cnm senı yazeynep-ahmet nasilsin canim
kötü düşünme cnım yaaBenim canim sıkkın biraz o yuzden pek giremedim degerim artiyor ama ikiye katlayarak artmiyor ne olacak bilmiyorum iyi dusunmek istiyorum korkuyorum pazartesi tekrar kan verecegim
Baska hic sikayetim yok canim 220 cikti carsamba cumada 347Kac cikti cnm carsamba gunu yaptirdigin tahlilin sonucu canini sikma cnm simdiden baska sikayetlerin var mi kasik agrisi lekelenme gibi
cok merak ettık cnm senı ya
İyi dusunmeye calisiyorum canim sagol dusundugun icjnkötü düşünme cnım yaa
nee demk cnm olurmu hıc bnce degerın yukselıcek bak görrİyi dusunmeye calisiyorum canim sagol dusundugun icjn
Cnm hic sikma canini sonradan acilanlari cok gordum ben burda canini skip bebisi uzme hem illa iki kat artmasina gerek yokmus en az yuzde 60 artmasi gerekiomusİyi dusunmeye calisiyorum canim sagol dusundugun icjn
nee demk cnm olurmu hıc bnce degerın yukselıcek bak görr
Kizlar cok sagolun insallah oyle olacak hersey güzel olacak evet canim boyle olanlarda varmis insallah pazartrsi guzel sonuc alacagimCnm hic sikma canini sonradan acilanlari cok gordum ben burda canini skip bebisi uzme hem illa iki kat artmasina gerek yokmus en az yuzde 60 artmasi gerekiomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?