Canim ara vermeyi düşünüyorum.Elimde 2 kutu gonal f var bir kere daha deneyebilirim aslinda ama icimden gelmiyor nedense cok umutlanmistim herhalde dun gece de aglayarak uyandim bebek tutunmamis dedim malum olmus demek ki az once adet oldum nasip diyorum daha yeni evliyim yasimiz genc kafam karmakarisikİnşAllah seninde bizimde bi gün ANNE diye seslenenimiz olur canım asla bırakma tedaviyi tedbir bizden taktir ALLAH tan..
Hemen umidini kaybetme canm bnm İnşAllah olur rabbim illaki bi güne yazmıştır.doktorun eğer devam edelim derse devam et kuzum çünkü vücut alıştı şuan ikincide daha çabuk tepki verebilir bide böyle düşün.ben 3 senedir uğraşıyorum aşılama evresine bile yeni gelebildim düşün yani ki bu günleri ne dualarla istedim olmazsada allahtan olursada allahtan hersey onun elinde emrinde..bizim gelinimizin 4. asilamada tuttu şimdi ikizleri var dünya tatlısı pes etmemeyi en çok onda gördüm ben.Canim ara vermeyi düşünüyorum.Elimde 2 kutu gonal f var bir kere daha deneyebilirim aslinda ama icimden gelmiyor nedense cok umutlanmistim herhalde dun gece de aglayarak uyandim bebek tutunmamis dedim malum olmus demek ki az once adet oldum nasip diyorum daha yeni evliyim yasimiz genc kafam karmakarisik
merhabalar bende aşılama tedavisi görüyorum daha yapılmadı aşılamam iğnelerimi vuruyorum.. tek yumurta ikizimiydi gelininizin merak ettim..Hemen umidini kaybetme canm bnm İnşAllah olur rabbim illaki bi güne yazmıştır.doktorun eğer devam edelim derse devam et kuzum çünkü vücut alıştı şuan ikincide daha çabuk tepki verebilir bide böyle düşün.ben 3 senedir uğraşıyorum aşılama evresine bile yeni gelebildim düşün yani ki bu günleri ne dualarla istedim olmazsada allahtan olursada allahtan hersey onun elinde emrinde..bizim gelinimizin 4. asilamada tuttu şimdi ikizleri var dünya tatlısı pes etmemeyi en çok onda gördüm ben.
Hayir canım çift yumurta ikizi 4 gün arayla tutmuş hemdemerhabalar bende aşılama tedavisi görüyorum daha yapılmadı aşılamam iğnelerimi vuruyorum.. tek yumurta ikizimiydi gelininizin merak ettim..
ne kadar güzelHayir canım çift yumurta ikizi 4 gün arayla tutmuş hemde
İkiside erkek 2 yaşlarına girdiler geçen ayne kadar güzelpeki cinsiyetleri neydi
hay maşallah.. unutulur tabi hele onlar bi gelsin bizim kucaklarımıza..İkiside erkek 2 yaşlarına girdiler geçen ayinanilmaz zor şartlarda oldu onlar tam 9 ay hastanede yattı ama şimdi sorsan unuttu o günleri
İnan ki kendim sonuç almış gibi üzüldüm sana. Ama şunu unutma canım biz insan oğlu bi nebzede olsa biraz nanköruz buna bende dahil cunki aslında bundada vardır bi hayir demek yerine ağlıyoruz zorluyoruz hatta bazen Allaha isyan ediyoruz. Şöyle birşey ki bu dünyaya imtihana geldik ve demekki bizim imtihan şeklimiz de buymuş. Rabbim sevdiği kullarına dert verirmis acı çektirirmis bakalım kulum bana isyan ediyormu diye . Bak her şeyde bir hayır her hayır da da bir şer vardır bize görünen şer de Allah katında hayırlıdır bilemeyiz sen gönlünü rahat tut Allah o kadar büyük ki Rabbim senin hiç ummadığın bi anda anne yapar seni sen yeter ki istemesini bil bol bol dua etMerhaba arkadaşlar ben adet oldum malesef tutmadi Allahim sizin yuzunuzu guldursun inşallah
Gerçekten öyle herşey istemekte dua etmekte iman etmekteRabbim ol dedikten sonra ne durabilir önünde...herşey onun elinde emrinde..
Allah hayirlisini nasip etsin cnm guzel haberlerini bekliyoruz canim :)Kızlar teste gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur...
Âmin canım İnşAllah.. kanı verdim 2 saate çıkacak dediler.. Çok değişik bi durumdayım yaa ağlamakla gülmek arası birşey buuuAllah hayirlisini nasip etsin cnm guzel haberlerini bekliyoruz canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?