Cnm daha iyi olmasın bulantın. Benüm daha önceki hamileliğimde de yoktu. Şümdiki de sabahları oluyor bayağı, sürekli grisini yiyorum bastırsın diye.Merhaba kizlar kandilimiz mübarek olsun:) benim asiri derecede mide bulantim yok ya? Sadece sabah su icersem bi fena oluyorum... endiselenmelimiyim aceba? Sadece yogun bel agrim var
Hayırlısı olsun canım, umarım bu defa güzel haberler alırsın.Herkese merhaba, bana ayın 25 inde iki adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi. Heyecanla sonucu bekliyorum. Bu benim 3. Transferim diğerleri ne yazıkki olumsuz sonuçlandı tutunmadılar bana. Inşaallah ben de iyi haberi alır ve sizinle hamilelik günlerimi paylaşırım.
Canim benim 10.gun 582 idi 14.gün 3840 a cikmisti.2kese görüldü.insallah hayirlisiyla ikiside gelisir. Senin 2embriyomu transferin oldu kacinci günündesinKizlar 10 gun kac olmasi gerek ikizlik icin
Canim kacinci haftada basladi,ben 5.haftadayim henüz bulantim yok.ama olacak diye cok korkuyorumGunaydin gunaydin kizlar nasil gidiyor benim cok bulantim var
Canim senin transfer hangi gündü? Benim 9 kasimdi benimde henuz cok bi bulantim yokkk. Sabah su icersem ve ogleye doğru biraz karisiyor midemCanim kacinci haftada basladi,ben 5.haftadayim henüz bulantim yok.ama olacak diye cok korkuyorum
Canim benim ilk denemem ... bir kizim var 5 yaşında (normal yolla istedigimiz ilk ayda oldu kizim) bu yavru baya ugrastirdi 2yildir ariyoruz. Insallah artik oldu saglicakla devam ederse... yasim 31 :)Kızlar merhaba yazdıklarınızı tek tek okudum .Sanki ben hamileymişim gibi sevindim pozitifi görenlere.Rabbim tamamına erdirsin darısı bana inşallah.Pozitifi görenler yaşlar kaçtı sorun neydi kaçıncı deneme paylaşırsanız sevinirim
Darisi basina insallahhhKızlar merhaba yazdıklarınızı tek tek okudum .Sanki ben hamileymişim gibi sevindim pozitifi görenlere.Rabbim tamamına erdirsin darısı bana inşallah.Pozitifi görenler yaşlar kaçtı sorun neydi kaçıncı deneme paylaşırsanız sevinirim
Allah tamamına erdirsin.Benim de ilk denemem okucak 32 yaşındayım.Ben malesef henüz anneliği tadamadım.Darısı başımaCanim benim ilk denemem ... bir kizim var 5 yaşında (normal yolla istedigimiz ilk ayda oldu kizim) bu yavru baya ugrastirdi 2yildir ariyoruz. Insallah artik oldu saglicakla devam ederse... yasim 31 :)
Tedavidemisim cnm?Allah tamamına erdirsin.Benim de ilk denemem okucak 32 yaşındayım.Ben malesef henüz anneliği tadamadım.Darısı başıma
Tedavidemisim cnm?
Regl olmayı bekliyorum ikinci günü gidicem başlıycaz inşallah.Doktorum iki tane vitamin verdi şu an onları kullanıyorum.Onun dışında şimdilik bişey yok
Allah en kisa zamanda sanada nasip eder insallah canim hayırlısıyla:))Regl olmayı bekliyorum ikinci günü gidicem başlıycaz inşallah.Doktorum iki tane vitamin verdi şu an onları kullanıyorum.Onun dışında şimdilik bişey yok
İnşallah canım içini ferah tutAralik gelmek bilmedi birtürlüdr la bir görüşüp guzel şeyler duysakkk ahhh
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alır bizimle paylaşırsın.Herkese merhaba, bana ayın 25 inde iki adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi. Heyecanla sonucu bekliyorum. Bu benim 3. Transferim diğerleri ne yazıkki olumsuz sonuçlandı tutunmadılar bana. Inşaallah ben de iyi haberi alır ve sizinle hamilelik günlerimi paylaşırım.
Amin canım sağolasın. Sende en kısa zamanda emeklerinin, sabrının karşılığını alır, pozitifi görürsün inşallah. Ben 27 yaşındayım yumurta rezervim düşüktü. Eşimde bir problem yoktu. İlk denememdi oldu şükürler olsun. Darısı başına.Kızlar merhaba yazdıklarınızı tek tek okudum .Sanki ben hamileymişim gibi sevindim pozitifi görenlere.Rabbim tamamına erdirsin darısı bana inşallah.Pozitifi görenler yaşlar kaçtı sorun neydi kaçıncı deneme paylaşırsanız sevinirim
Amin canım sağolasın. Sende en kısa zamanda emeklerinin, sabrının karşılığını alır, pozitifi görürsün inşallah. Ben 27 yaşındayım yumurta rezervim düşüktü. Eşimde bir problem yoktu. İlk denememdi oldu şükürler olsun. Darısı başına.
Allah kucağına aldığın günleride göstersin canım.Amin rabbim kucağımızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?