Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kızlar bide benim doktorum Eti kızartarak yeme dedi fırınla yada haşlama tarzı yap dedi

Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazamadım. Bulantılar çok fena şu bir hafta çok yordu beni. Sanki ağrılarımda arttı belimde kasıklarımda. Gündüz bütün gün uyuyorum gece de koyun sayıyorum sizde durumlar nasıl? Zorlanıyor musunuz?

Bulantılar bende de var cnm iki gündür çıkarıyorumda sabahları kahvaltıdan sonra. Önerebileceğin bişeyler varmı?

Kizlar dun test yaptirmistim 7. Gunumdu 0.00 cikmis.o nasil deger oyle ya.hic hamile degilim.
Canım keşke gününü bekleseydin, kaçıncı gün embriyosuydu senin? 12. Gün tekrar yaptır mutlaka, kana daha karışmamıştır belkide.

Bulantılar bende de var cnm iki gündür çıkarıyorumda sabahları kahvaltıdan sonra. Önerebileceğin bişeyler varmı?
Aynı benimde bir şeyler yedikten sonra başlıyor. Kolonya biraz rahatlıyor beni ama doktorum çok kullanma dedi. Çubuk kraker ile leblebi de iyi geldi

Kizlaaar benim sabahtan beri camurumsu akintim var. Hemsireyi aradim istirahat dedi ve progestan igneye devam dedi. Cok yok ama peceteye geliyor az miktarda. Yinede korktum 7. Gunum. Tutunma lekelenmesi olabilir mi sizce ? Hemsire oyle birsey olabilir dedi

Canım benim on gündür devam ediyor, tedirgin olma, yat devamlı hiçbişey yapma. Tutunmada olabilir ilaçlarda yapabilir.

Peki coraspirin ve clexan igneye devam ediyormusun canim ?
Evet canım ediyorum, onları kesme gibi bir şansım olamaz benim zaten çünkü bağışıklıkla ilgili sorunum var o ilaçlardır ki bebeği yaşatır. Doktorum bazı küşülerde clexane iğnenin kanamaya neden olabileceğinide söylemişti. Sen doktorunla konuş o ne derse odur. İçin rahat olsun ama kahverengi lekeler önemsizdir çoğunlukla.

Kızlarr 13 kasımda dondurulmuş iki adet embriyo transferim olmuştu,dün 14.gün bhcg değerim 3840 çıkınca vajinal ultrasonla bakıldı, 2 adet minicik keseler gördük doktorum ikiside gelişirmi bilmem ama şimdilik ikiz görünüyor dedi,zor olur diye düşünüyorum ama 5 yıllık bekleyişin ardından şükrediyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun canım. Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Yarın transferim var :)
Dualarimiz seninle canim hayirli haberlerle gel insallah

Maasallah maasallah maasallah :) bence harika bir haber allah tamamina erdirsin canim cok sevindim adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…