Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kızlar transferim öğlen oldu ama benim rahmimde sızlama ve kasıkta batma var her iki tarafta neden olur mu psikolojik mi acaba tecrübeliler bi söylesin :)
Benim ilk hamileliğimde ilişkiden sonra batma hissetmiştim ve o ay hamile kalmıştım.inşallah sendede öyledir güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar transferim öğlen oldu ama benim rahmimde sızlama ve kasıkta batma var her iki tarafta neden olur mu psikolojik mi acaba tecrübeliler bi söylesin :)
Günaydın canım, hayırlısı olsun. Belirtilere çok taklıma ilk günden. Keyfini çımar bebeğin artık seninle , onu düşün mutlu ol.

Merhaba, dün transferimin 8. günüydü dayanamadım evde idrar testi yaptım cok net iki çizgiyi gördüm çok şükür:) Dün akşam kan verdim sonucum 70,27 çıktı çok mutluyum. İnşallah herkes cok güzel sonuçlar alır.

Kizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Coooooooooook sevindim kizlar allah hepimizinkini tamamina erdirsin insallah.. L Londoner_ deger super 2embriyo muydu? Ikinizide tebrik ederim... şükür sayimiz gün gün artiyor

Ah kızlar napsam olmuyor bu bulantılarla başım dertte zor yetişiyorum vallahi lavaboya.

Kizlar tebrik ederim ben hala test yapiyorum sanirim cift cizgilerin tadini cikariyorum. Yarin test gunum ve vakit hic gecmiyor. Insallah ikizlerim vardir insallah

Ah kızlar napsam olmuyor bu bulantılarla başım dertte zor yetişiyorum vallahi lavaboya.
Canım benim doktorum günde 3 kez istifra edersem ilaç vermek durumunda kalıcam demişti sende çok sıkıntı çekiyorsan sor olmadı belki rahatlatıcak bebeğe zararı olmayan bir şey verir.

Dr a bir sor canim rahtlatacak bisey verir belki? Bende hala cok az var bulanti aceba yolunda gitmeyen bisey mi var bende?? Korkmaya basladim

Kizlar tebrik ederim ben hala test yapiyorum sanirim cift cizgilerin tadini cikariyorum. Yarin test gunum ve vakit hic gecmiyor. Insallah ikizlerim vardir insallah
Ne güzell yarinda guzel haberini bekliyoruz insallah

Çok teşekkür ederim herkese :) İnşallah devamı güzel bir şekilde gelir. Herkese nasip olsun güzel haberler alalım. Yarın doktorum cagırdı tekrar yapacagız kan testini umarım değerim yükselir :)

Canim senin transfer hangi gündü? Benim 9 kasimdi benimde henuz cok bi bulantim yokkk. Sabah su icersem ve ogleye doğru biraz karisiyor midem
Benimde 13kasimdi. Henuz hic bulantim yok sadece uyku hali var. Benim ikinci denememdede 8+5e kadar bulantim olmamisti cünki bebegim gelisememis ve kalp atisi baslayamamis,kürtajla sonuclandi yani bulanti olsa bi deeertt olmasa bi dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…