Benim ilk hamileliğimde ilişkiden sonra batma hissetmiştim ve o ay hamile kalmıştım.inşallah sendede öyledir güzel haberlerini bekliyorumKızlar transferim öğlen oldu ama benim rahmimde sızlama ve kasıkta batma var her iki tarafta neden olur mu psikolojik mi acaba tecrübeliler bi söylesin :)
Inş canımBenim ilk hamileliğimde ilişkiden sonra batma hissetmiştim ve o ay hamile kalmıştım.inşallah sendede öyledir güzel haberlerini bekliyorum
Günaydın canım, hayırlısı olsun. Belirtilere çok taklıma ilk günden. Keyfini çımar bebeğin artık seninle , onu düşün mutlu ol.Kızlar transferim öğlen oldu ama benim rahmimde sızlama ve kasıkta batma var her iki tarafta neden olur mu psikolojik mi acaba tecrübeliler bi söylesin :)
Hadi hayırlısı canım, güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar bugun 12. Gunum ve az once kan verdim 1 saate cikar dediler cok heyecanliyim
Gözün aydın çok sevindim, darısı da bekleyenlerin başına.Merhaba, dün transferimin 8. günüydü dayanamadım evde idrar testi yaptım cok net iki çizgiyi gördüm çok şükür:) Dün akşam kan verdim sonucum 70,27 çıktı çok mutluyum. İnşallah herkes cok güzel sonuçlar alır.
Merhaba, dün transferimin 8. günüydü dayanamadım evde idrar testi yaptım cok net iki çizgiyi gördüm çok şükür:) Dün akşam kan verdim sonucum 70,27 çıktı çok mutluyum. İnşallah herkes cok güzel sonuçlar alır.
Coooooooooook sevindim kizlar allah hepimizinkini tamamina erdirsin insallah.. L Londoner_ deger super 2embriyo muydu? Ikinizide tebrik ederim... şükür sayimiz gün gün artiyorKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Süper allah hayırlı etsin. Değerin çok iyi.Kizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Canım ikizler yolda sanırm:)Kizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Canım benim doktorum günde 3 kez istifra edersem ilaç vermek durumunda kalıcam demişti sende çok sıkıntı çekiyorsan sor olmadı belki rahatlatıcak bebeğe zararı olmayan bir şey verir.Ah kızlar napsam olmuyor bu bulantılarla başım derttezor yetişiyorum vallahi lavaboya.
Dr a bir sor canim rahtlatacak bisey verir belki? Bende hala cok az var bulanti aceba yolunda gitmeyen bisey mi var bende?? Korkmaya basladimAh kızlar napsam olmuyor bu bulantılarla başım derttezor yetişiyorum vallahi lavaboya.
Ne güzell yarinda guzel haberini bekliyoruz insallahKizlar tebrik ederim ben hala test yapiyorum sanirim cift cizgilerin tadini cikariyorum. Yarin test gunum ve vakit hic gecmiyor. Insallah ikizlerim vardir insallah
Benimde 13kasimdi. Henuz hic bulantim yok sadece uyku hali var. Benim ikinci denememdede 8+5e kadar bulantim olmamisti cünki bebegim gelisememis ve kalp atisi baslayamamis,kürtajla sonuclandiCanim senin transfer hangi gündü? Benim 9 kasimdi benimde henuz cok bi bulantim yokkk. Sabah su icersem ve ogleye doğru biraz karisiyor midem
Canim benim 10.gün degerim 582 idi, kontrolde iki kese görüldü seninde ikiz olabilirmi aceppKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?