Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Evet bugunlerde topik sessiz canim senin bildigin gebelikte yenmeyecek seyler var mi zararli? Dikkat edelim benim bilmedigim cok sey varmis o dikatimi cekti ondan soruyorum sizee
Canım klasik şeyleri biliyorum ben. Sakatat, salam , sucuk, çiğ yumurta , mayonez, maydanoz, bakla, az pişmiş et , salamura, şarküteri, civası yüksek balıklar özellikle kabuklular, pastörize edilmeöiş peynir süt falan . Aklıma gelenler. Daha aklıma gelirse yazarım. Benim bilmediğim biley varsa sende yaz da öprenelim cnm.

Kizlar mrb bende yeni katiliyorum araniza yardimci olursaniz sevinirim bu ayin 24 unde transferim gerceklesti. 8 yumurta toplandi 5 i dollendi ve 2 transferim yapildi. 4 gun oldu yapilali ama hicbir belirti yok bende henuz. Malum gobekten igneler fitiller falan yipratti sadece ignelerin verdigi acilar var. Korkuyorum olmadimi acaba 4. Gunde belirti alan arkadaslar varmi aranizda

Bu arada olumlu sonuc alan arkadaslarida tebrik ediyorum kucaginizada alirsiniz insallah bebeisleri saglicakla

Hayırlısı canım, belirti çok arama bu günlerde ilerleyen günlerde belki biraz kadık ve bel ağrın olur.

Insan agrilarim olsun dayanamayim diye dua edermi. Ediyorum resmen. Hayirlisi hepimiz hakkinda. Tesekkur ederim bu arada birazda olsa ferahladim canim

Hayırlısı olsun ıkımızede canımıniçi allahım yüzümüzü güldürsün artık beraber bu yolda yürücez bılgı vercex bırbırımızs işallahhhh:)

hadi bismallah deyip başladınız çok güzel olacak herşey umarım hep beraber hamiş kalırız beraber doğururuz

Hadi hayırlısı olsun canım, dualarım seninle.

Dualarimiz seninle canim hayirli haberlerle gel insallah

Maasallah maasallah maasallah :) bence harika bir haber allah tamamina erdirsin canim cok sevindim adina

Bu arada olumlu sonuc alan arkadaslarida tebrik ediyorum kucaginizada alirsiniz insallah bebeisleri saglicakla
Ins canlar yarın kandil inş herşey gönlümüzce olsun kandil günü transfer olacak ben de heyecanliyim .... hayırlı olsun arkadaşım inş darısı başıma olsun

Arkdaslar hepiniz adina cok sevindim insallh banada tekrar nasip eder bi evlat hangi tup bebek merkezine gttiniz banada dermisin ben bi kez yaptrdim tuttu amabebegimi kaybettim simdi tekrar dusunuyorum bilgi verirseniz hamgi merkeze gittiginizi memnunmusunuz cok sevinirim

Günaydın canım bebeğini niye kaybettin?

Gunaydin gunaydin kizlar nasil gidiyor benim cok bulantim var
Günaydın cnm, bende dün gece pek iyi uyıyamadım zaten 2-3 saate bir wcye kalkıyorum, uuuyamadık sonra sıkıntı bastı midem bulandı sürekli kabus gibiydi. Sabah fitil koyduktan sonra bir saat yatıyorum sonra kalkıp kahvaltı yapıyorum. Bu sabah yanıma grissinide aldım midemin asitlenmesine fırsat vermedim. Biraz iyi geldi bulantıya. Kahvaltımıda yaptım yenile tetikte oturup bekliyorum şu an. Genelde kahvaltı sonrası başlıyor benim. Suyuda çok içemiyorum sabahları midemi bulandırıyor.

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun . Bu güzel günde inşallah tüm dualarımız kabul olur. Sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Test için hastaneye gitmiştim doktor gelmişken bakalım dedi korkarak uzandım ama şükür kalp atışları başlamış 

guzel cok sevindim canm seninki tranfsfer n3 zaman yapildi ve kac kese gorundu

guzel cok sevindim canm seninki tranfsfer n3 zaman yapildi ve kac kese gorundu
Sağolasın. Transfer 26ekimdi canım. Tek kese var bende 2 kontrolde de öyle göründü. Mesajda test demişim kan değeri değil İlk üç ay yapılması gereken tetkikler varmış bir sürü onları kastetmiştim

Allah tamamına erdirsin canım, bu mübarek günde tüm dualarımız kabul görsün inşallah.

Merhaba kizlar kandilimiz mübarek olsun:) benim asiri derecede mide bulantim yok ya? Sadece sabah su icersem bi fena oluyorum... endiselenmelimiyim aceba? Sadece yogun bel agrim var

Aralik gelmek bilmedi birtürlü dr la bir görüşüp guzel şeyler duysakkk ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…