Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Ya aslinda yapilacak biseyimin olmadiginin farkindayim ama evham iste... kismeti varsa bu dünyada ne olursa olsun gelir kucağıma:) yoksa zaten yapacak bisey yokkk...

Günaydın kızlar Bnde 17 kasımda transfer oldum ben cok şükür hamileyim 4+3 benim doktorum son adet tarihini baz alarak hesap yap dedi yarin doktora gidecem acaba siz keseyi kaçınca haftada gördünüz

Herkese hayırlı olsun şimdiden :) benim transferim 11 kasımda yapıldı. Sonuçlarım ilkinde 67.69 ikinci 176.3 kalp atışı için 7 aralık ta gel dedi. Umarım hepimiz kalp atışlarını duyarız

Allah askina bunun acisini geciren birsey yok mu bugun 8. Gunum ve bitik durumdayim. Yatamiyorum oturamiyorum beze oldu her biri ve kaşıniyor surekli. 3. Aya kadar hergun 2 ampul mj vurukcaksin. Bende 2 ampul vuruluyorum
Bende vuruluyorum gunde 1 ampul ama uzun zamandır kullanıyorum yer kalmadı bezelerden. En son hemşireler kolonyayı buzluğa koyup onunla pansuman yapmamı sölediler. Çok iyi geldi. Alkol donmadığı için tabiki plastik şişede olsun mutlaka. Soğuk pansuman çok iyi geliyor.pamuğu alkolle ıslatıp ovmalısın.ama iğneden hemen sonra olmasın ben baya sonra yapıyorum. Geçmiş olsun umarım iyi gelir.

Günaydın kızlar Bnde 17 kasımda transfer oldum ben cok şükür hamileyim 4+3 benim doktorum son adet tarihini baz alarak hesap yap dedi yarin doktora gidecem acaba siz keseyi kaçınca haftada gördünüz
Gözün aydın. Aramıza hoşgeldin benim doktorum da son adet tarihine göre hesaplanıyor demişti. Ben tam 6 haftalıkken gördüm. Sat A göre 6+3olmam lazımdı ama ultrason 6+0ölçtü.

Kizlar Allahima çok sukur hamileyyiiiiiimnmmmm sonucu aldim 633.7 yaziyor yaa rabbim cok sukur. Isteyen herkesin olsun insallah. Simdi pazar gunki sonucu bekliyorum sabirsiika insallah saglikla buyur kuzularim. Larim diyorun cunku 2 tane konmustu sizce ikiz olma ihtimali nedir nolur fikir verin 10. Gunumdu 5. Gun embriyolari.

Canım hayırlı uğurlu olsun çok güzel bi haber inş darısı başıma olsun... belirti gördün mü hiç :)

Herkese hayırlı olsun şimdiden :) benim transferim 11 kasımda yapıldı. Sonuçlarım ilkinde 67.69 ikinci 176.3 kalp atışı için 7 aralık ta gel dedi. Umarım hepimiz kalp atışlarını duyarız
Hayirli ugurlu olsun benimde 9 kasim transfer-6 aralik kontrollll insallah guzel haberler aliriz...

Maasallah hayirli olsun ikiz olma ihtimali yüksek gibi duruyor....

Kizlaaaar hosgeldiniz aramizaaaa....

Gözün aydın. Değerin çok güzel ikiz olabilir gerçekten. Tebrik ederim.

Hayırlı olsun canım kesin ikiz bence :)

Kizlar utana çekine bisey sormam lazim size... özel temizliginizi nasil yapiyorsunuz? Daha net sormak gerekirse ağda bize zarar verir ki aceba su aşamada?

Canimmm bence ikiizz Benimde 2adet 5.gun embriyosuydu 10.gun degerim 582 cikti ve iki tane kese gördük tabi birde önemli olan degerlerinin iki katindan fazla artmasi

Ya insallah canim cok istiyorun ikiz olsun
Bencede ikiz cok guzel ama benim ikiz oldugunu ogrendikten sonra nasil üstesinden gelirim diye dusunmeye basladim ikiz topiklerini okuyorum gebelik surecide,dogum sonrasi bebislere bakmakta biraz zorluyomus Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin,yardimcimiz olsun

Selam arkadaşlar
Elinde tedaviden ilaci kalan ve lazım olmayıp verebilecek olan varmı
Gonalf ye ihtiyacım var

Kizlarrr gebelik haftanizi nasil hesapladiniz??
Benim SAT: 23 ekim
Transfer tarihim: 13 kasim
Sat'a göre 5+5 oluyorum ama tüp bebekte transfer günü 2haftalik sayilip üstüne eklenir diye okudum ona gorede 4+5 oluyorum. Hangisi dogru? kafamda deli sorularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…