34. Günmüş canımCanim kalp atisi baslamis dendiginde transferinin kacinci gunuydu
Ya aslinda yapilacak biseyimin olmadiginin farkindayim ama evham iste... kismeti varsa bu dünyada ne olursa olsun gelir kucağıma:) yoksa zaten yapacak bisey yokkk...Canımbenim geçen hamileliğim 9 haftaya kadar sürdü ve herşey gayet yokundaydı ve bulantım da yokdu onçin lütfen böle şeyler düşünüp moralini bozma. Belkide cinsiyete göre yada mevsimine göre değişiyordur şu bulanma işi:)
Bende vuruluyorum gunde 1 ampul ama uzun zamandır kullanıyorum yer kalmadı bezelerden. En son hemşireler kolonyayı buzluğa koyup onunla pansuman yapmamı sölediler. Çok iyi geldi. Alkol donmadığı için tabiki plastik şişede olsun mutlaka. Soğuk pansuman çok iyi geliyor.pamuğu alkolle ıslatıp ovmalısın.ama iğneden hemen sonra olmasın ben baya sonra yapıyorum. Geçmiş olsun umarım iyi gelir.Allah askina bunun acisini geciren birsey yok mu bugun 8. Gunum ve bitik durumdayim. Yatamiyorum oturamiyorum beze oldu her biri ve kaşıniyor surekli. 3. Aya kadar hergun 2 ampul mj vurukcaksin. Bende 2 ampul vuruluyorum
Gözün aydın. Aramıza hoşgeldinGünaydın kızlar Bnde 17 kasımda transfer oldum ben cok şükür hamileyim 4+3 benim doktorum son adet tarihini baz alarak hesap yap dedi yarin doktora gidecem acaba siz keseyi kaçınca haftada gördünüz
Hoş buldum canmGözün aydın. Aramıza hoşgeldinbenim doktorum da son adet tarihine göre hesaplanıyor demişti. Ben tam 6 haftalıkken gördüm. Sat A göre 6+3olmam lazımdı ama ultrason 6+0ölçtü.
Ya insallah canim cok istiyorun ikiz olsunİkiz olma ihtimali yüksek canm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım hayırlı uğurlu olsun çok güzel bi haber inş darısı başıma olsun... belirti gördün mü hiç :)Kizlar Allahima çok sukur hamileyyiiiiiimnmmmmsonucu aldim 633.7 yaziyor yaa rabbim cok sukur. Isteyen herkesin olsun insallah. Simdi pazar gunki sonucu bekliyorum sabirsiika insallah saglikla buyur kuzularim. Larim diyorun cunku 2 tane konmustu sizce ikiz olma ihtimali nedir nolur fikir verin 10. Gunumdu 5. Gun embriyolari.
Günaydın kızlar Bnde 17 kasımda transfer oldum ben cok şükür hamileyim 4+3 benim doktorum son adet tarihini baz alarak hesap yap dedi yarin doktora gidecem acaba siz keseyi kaçınca haftada gördünüz
Hayirli ugurlu olsunHerkese hayırlı olsun şimdiden :) benim transferim 11 kasımda yapıldı. Sonuçlarım ilkinde 67.69 ikinci 176.3 kalp atışı için 7 aralık ta gel dedi. Umarım hepimiz kalp atışlarını duyarız
Maasallah hayirli olsun ikiz olma ihtimali yüksek gibi duruyor....Kizlar Allahima çok sukur hamileyyiiiiiimnmmmmsonucu aldim 633.7 yaziyor yaa rabbim cok sukur. Isteyen herkesin olsun insallah. Simdi pazar gunki sonucu bekliyorum sabirsiika insallah saglikla buyur kuzularim. Larim diyorun cunku 2 tane konmustu sizce ikiz olma ihtimali nedir nolur fikir verin 10. Gunumdu 5. Gun embriyolari.
Gözün aydın. Değerin çok güzel ikiz olabilir gerçekten. Tebrik ederim.Kizlar Allahima çok sukur hamileyyiiiiiimnmmmmsonucu aldim 633.7 yaziyor yaa rabbim cok sukur. Isteyen herkesin olsun insallah. Simdi pazar gunki sonucu bekliyorum sabirsiika insallah saglikla buyur kuzularim. Larim diyorun cunku 2 tane konmustu sizce ikiz olma ihtimali nedir nolur fikir verin 10. Gunumdu 5. Gun embriyolari.
Hayırlı olsun canım kesin ikiz bence :)Kizlar Allahima çok sukur hamileyyiiiiiimnmmmmsonucu aldim 633.7 yaziyor yaa rabbim cok sukur. Isteyen herkesin olsun insallah. Simdi pazar gunki sonucu bekliyorum sabirsiika insallah saglikla buyur kuzularim. Larim diyorun cunku 2 tane konmustu sizce ikiz olma ihtimali nedir nolur fikir verin 10. Gunumdu 5. Gun embriyolari.
Canimmm bence ikiizzKizlar Allahima çok sukur hamileyyiiiiiimnmmmmsonucu aldim 633.7 yaziyor yaa rabbim cok sukur. Isteyen herkesin olsun insallah. Simdi pazar gunki sonucu bekliyorum sabirsiika insallah saglikla buyur kuzularim. Larim diyorun cunku 2 tane konmustu sizce ikiz olma ihtimali nedir nolur fikir verin 10. Gunumdu 5. Gun embriyolari.
Bencede ikiz cok guzel ama benim ikiz oldugunu ogrendikten sonra nasil üstesinden gelirim diye dusunmeye basladimYa insallah canim cok istiyorun ikiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?