- 13 Kasım 2016
- 186
- 69
- 98
Evet canım o da zor ben normal yolla kimyasal geçirmiştim çok zor öylesideonun şansına olmuş ama normalde çok erken aslında dr lar en erken 11. gün kanda belli olur diyorlar ama ben dayanamayıp 9. gün erken gebelik testinde pozitif görünce gidip kanda baktırmıştım.Erken baktırmak da iyi değil aslında bu defa değerlerin artmasını bekliyorsun sürekli 2 günde 1 kan veriyorsun.
Hepsi bir arad olacak canım6 haftayı doldurduk. Umarım herşey yolunda gider.Yarın kese mi göreceksiniz canm
Korkma insallah hersey yolunda gidecek dualarimiz seninle :) benimde 8ine idi kontrol 6sina alinda hakkimizda hayirlisi bakalim... carsambayi iple cekiyorum seninde hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar saatler yaklaştıkça içimde bir korku başladı. Yarın ultrasonda kötü bişey olrsa diyeçok korkuyorum.
15 ekim adet transfer 2 kasim diyaebskir bahcecide yaptirdiminşallah canım Allah sağlıklı sıhatli kucağımıza alak nasip eder, benimde dikkatimi çektibenim son adet tarihim 13 ekim bursa acıbadem de yaptırdım sen ?
inşallah vardır bebeğin seninledir canım belirtilerin benziyor hamileliğe ama istersen 9. gün yani yarın erken gebelik testi alıp yapabilirsin.
Hadi insallah guzel haberler alda aramiza katilkacinci denemen? Benim 5.gun embriyosu 8.gün kanda pozitifi görmüstüm sonucu yaz bize
Hosgeldin aramiza ins tutunmustur berabar kucagmza aliriz
Canım hayırlı uğurlu olsun çok güzel bi haber inş darısı başıma olsun... belirti gördün mü hiç :)
Hayirli ugurlu olsunbenimde 9 kasim transfer-6 aralik kontrollll insallah guzel haberler aliriz...
Maasallah hayirli olsun ikiz olma ihtimali yüksek gibi duruyor....
Kizlaaaar hosgeldiniz aramizaaaa....
Gözün aydın. Değerin çok güzel ikiz olabilir gerçekten. Tebrik ederim.
Hayırlı olsun canım kesin ikiz bence :)
Canimmm bence ikiizzBenimde 2adet 5.gun embriyosuydu 10.gun degerim 582 cikti ve iki tane kese gördük tabi birde önemli olan degerlerinin iki katindan fazla artmasi
Kizlar hepinize tesekkur ederim. Insallah saglikli dihhatli kucagimiza almakta nasip olur. Simdi ikiz heyecani sardi beni tabii insallah diyorum hep Allah buyuk.. o ne derse o artik.. basimin uzerinde yeri var verdigi herseyin ama cok iztiyorim ikiz olsun.. pazar gunki degerimi merakla bekliyorum. Birde kac gun sonra tekrar gitmeliyim kese icin en erken ? Kizimda 4+5 haftalikken kese gorunmustu. 6+5 haftalikken kalp atisini duymustuk cokk sukur.Bencede ikiz cok guzel ama benim ikiz oldugunu ogrendikten sonra nasil üstesinden gelirim diye dusunmeye basladimikiz topiklerini okuyorum gebelik surecide,dogum sonrasi bebislere bakmakta biraz zorluyomus Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin,yardimcimiz olsun
Canim transferden hemen sonraki kasik agrisi yumurta toplamadan dolayi olabiliyor ama sonraki gunlerdeki gebelik belirtisi sayilabiliyorKızlar ben de bişey soracağım. Transferden sonra 3 4 gün kasık ağrısı yaşadım sonra geçmişti şimdi geri geldi. Bi de su gibi akıntı oluyo devamlı çamaşır değişiyorum. Böyle olan hiç oldu mu?
Transferin 9. Günü bugün. Teste son 3 gün kaldı. Evet jeli kullanıyorum. İnsan beklemekten bunalınca her belirtiyi bişeye yormaya çalışıyo. Erken test yapmıyorum çünkü negatif çıkarsa çok üzülürüm en azından gününü bekleyim net olsun olumlusu da olumsuzu da diyorum. Çünkü en zoru bekleyip bekleyip negatifi görmek. Tabi herşeyin hayırlısı... senin ilk denemen mi hangi şehirde yaptırdın?Canim transferden hemen sonraki kasik agrisi yumurta toplamadan dolayi olabiliyor ama sonraki gunlerdeki gebelik belirtisi sayilabiliyorcrinone jel kullaniyosan su gibi akinti ondan kaynaklaniyor bendede var,camasir yetistiremeyince cözümü günlük pedde buldum transferinin kacinci gunundesin
Transferin 9. Günü bugün. Teste son 3 gün kaldı. Evet jeli kullanıyorum. İnsan beklemekten bunalınca her belirtiyi bişeye yormaya çalışıyo. Erken test yapmıyorum çünkü negatif çıkarsa çok üzülürüm en azından gününü bekleyim net olsun olumlusu da olumsuzu da diyorum. Çünkü en zoru bekleyip bekleyip negatifi görmek. Tabi herşeyin hayırlısı... senin ilk denemen mi hangi şehirde yaptırdın?
Ne yaptin canim? Hayirli haberlerini bekliyoruzzzHepsi bir arad olacak canım6 haftayı doldurduk. Umarım herşey yolunda gider.
Ayyy heyecan yaptımYap bir erken gebelik testi de kutalayalım
Gunaydin canim ...Dünden beri bende cok fenayimGunaydin Kizlar bulantim cook var.
Gunaydin Kizlar bulantim cook var.
Benimde 2postaKizlar bu surekli uyuma işini napiyosunuz. Dun gece bi uyudum sabah erken uyandim sonra tekrar uyumusum tam 14 saat uyumusum. Eşim uyandirmasa uyuycam daha
doktora yeni geldik cnm, bulunduğumuz yere biraz uzak merkez. Bekliyoruz birazdan alacaklar.Ne yaptin canim? Hayirli haberlerini bekliyoruzzz
Benimde aynıKizlar bu surekli uyuma işini napiyosunuz. Dun gece bi uyudum sabah erken uyandim sonra tekrar uyumusum tam 14 saat uyumusum. Eşim uyandirmasa uyuycam daha
Guzel haberlerini bekliyorumdoktora yeni geldik cnm, bulunduğumuz yere biraz uzak merkez. Bekliyoruz birazdan alacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?