Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Evet canım o da zor ben normal yolla kimyasal geçirmiştim çok zor öyleside

Kızlar saatler yaklaştıkça içimde bir korku başladı. Yarın ultrasonda kötü bişey olrsa diyeçok korkuyorum.
Korkma insallah hersey yolunda gidecek dualarimiz seninle :) benimde 8ine idi kontrol 6sina alinda hakkimizda hayirlisi bakalim... carsambayi iple cekiyorum seninde hayirli haberlerini bekliyoruz

inşallah vardır bebeğin seninledir canım belirtilerin benziyor hamileliğe ama istersen 9. gün yani yarın erken gebelik testi alıp yapabilirsin.

Hadi insallah guzel haberler alda aramiza katil kacinci denemen? Benim 5.gun embriyosu 8.gün kanda pozitifi görmüstüm sonucu yaz bize

Hosgeldin aramiza ins tutunmustur berabar kucagmza aliriz

Ay inşallah inşallah ezanlar okunurken kabul olsun dualarımız tutunsun minnaklarımız. Evde erken gebelik testi var ama çok korkuyorum yapmaya
P tsi yapacağım o zamana kadar sabredrceğim inşallah. Değeri yazarım ama okuduğum kadarıyla testle dert bitmiyo kesesiydi kalp atımıydı sağlıklı gelişimiydi 9 ay diken üstünde olacağız yani. Yeterki sağlıcakla hayırla alalım da kucağımıza... Seneye ne yedireceğimizi falan konuşuruz

Canım hayırlı uğurlu olsun çok güzel bi haber inş darısı başıma olsun... belirti gördün mü hiç :)

Hayirli ugurlu olsun benimde 9 kasim transfer-6 aralik kontrollll insallah guzel haberler aliriz...

Maasallah hayirli olsun ikiz olma ihtimali yüksek gibi duruyor....

Kizlaaaar hosgeldiniz aramizaaaa....

Gözün aydın. Değerin çok güzel ikiz olabilir gerçekten. Tebrik ederim.

Hayırlı olsun canım kesin ikiz bence :)

Canimmm bence ikiizz Benimde 2adet 5.gun embriyosuydu 10.gun degerim 582 cikti ve iki tane kese gördük tabi birde önemli olan degerlerinin iki katindan fazla artmasi

Kizlar hepinize tesekkur ederim. Insallah saglikli dihhatli kucagimiza almakta nasip olur. Simdi ikiz heyecani sardi beni tabii insallah diyorum hep Allah buyuk.. o ne derse o artik.. basimin uzerinde yeri var verdigi herseyin ama cok iztiyorim ikiz olsun.. pazar gunki degerimi merakla bekliyorum. Birde kac gun sonra tekrar gitmeliyim kese icin en erken ? Kizimda 4+5 haftalikken kese gorunmustu. 6+5 haftalikken kalp atisini duymustuk cokk sukur.

Kızlar ben de bişey soracağım. Transferden sonra 3 4 gün kasık ağrısı yaşadım sonra geçmişti şimdi geri geldi. Bi de su gibi akıntı oluyo devamlı çamaşır değişiyorum. Böyle olan hiç oldu mu?

Canim transferden hemen sonraki kasik agrisi yumurta toplamadan dolayi olabiliyor ama sonraki gunlerdeki gebelik belirtisi sayilabiliyor crinone jel kullaniyosan su gibi akinti ondan kaynaklaniyor bendede var,camasir yetistiremeyince cözümü günlük pedde buldum transferinin kacinci gunundesin

Transferin 9. Günü bugün. Teste son 3 gün kaldı. Evet jeli kullanıyorum. İnsan beklemekten bunalınca her belirtiyi bişeye yormaya çalışıyo. Erken test yapmıyorum çünkü negatif çıkarsa çok üzülürüm en azından gününü bekleyim net olsun olumlusu da olumsuzu da diyorum. Çünkü en zoru bekleyip bekleyip negatifi görmek. Tabi herşeyin hayırlısı... senin ilk denemen mi hangi şehirde yaptırdın?

Yap bir erken gebelik testi de kutalayalım

Kizlar bu surekli uyuma işini napiyosunuz. Dun gece bi uyudum sabah erken uyandim sonra tekrar uyumusum tam 14 saat uyumusum. Eşim uyandirmasa uyuycam daha

Kizlar bu surekli uyuma işini napiyosunuz. Dun gece bi uyudum sabah erken uyandim sonra tekrar uyumusum tam 14 saat uyumusum. Eşim uyandirmasa uyuycam daha
Benimde 2posta gece uykusu ve gündüz uykusu gunun yaridan cogu uyuyarak geciyor ama ilk aylarda bebegin buna ihtiyaci varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…