Canım hayırlı uğurlu olsun inş darısı başıma olsun çarşamba günü transferim yapıldı belirtim yok gibi sadece karnım sis ve rahimde sızlama var senin belirtin var mıydı için pozitif oldu diyor ama genede insan biseyler arıyorMerhaba kızlar bende konulara bakarken keşfettim burayı benimde 30 ekim transfer tek embrioyla tuttu çok şükür Allahıma , yeni yaptıranlardan merak ettiniğiniz birşey olursa sorabilirsinizRabbim hepimizin yavrusunu bize bağışlasın
Canım hayırlı uğurlu olsun inş darısı başıma olsun çarşamba günü transferim yapıldı belirtim yok gibi sadece karnım sis ve rahimde sızlama var senin belirtin var mıydı için pozitif oldu diyor ama genede insan biseyler arıyor
Canım hayırlı uğurlu olsun inş darısı başıma olsun çarşamba günü transferim yapıldı belirtim yok gibi sadece karnım sis ve rahimde sızlama var senin belirtin var mıydı için pozitif oldu diyor ama genede insan biseyler arıyor
Kızlar kabızlık yaşayan var öı aranızda. Benim zaten kabızlık hep sorunumdu şimdi transferin 5. Günü. Bir haftadır bu sorunı yaşıyorum. Bu arada 5. Gün testte öıkar mı
Açıkçası bana da 5. Gün çıkmaz gibi geldi. Çünkü dün vurduğum iğnenin içeriğindede bhcg varmış.yukarda bir arkadaşımız 5.gün çıktığını söylemiş ama o süre zarfında ilaçların etkisiyle de pozitif çıkmış olabilir çünkü bir yakınım 5. gün idrarda pozitif görüp kan testine gittiğinde negatifi görünce yıkılmıştı,bence en erken 9 gün geçse iyi olur.
Kızlaaar selam. Ay ne güzel bi topik burasıBol hamişli umutlu sevgi dolu... Hamiş olanlara sağlıklı hamilelikler vaktinde bir avazda doğumlar diliyorum. Hamiş olmayanlara inşallah tez vakitte hamişlik diliyorum. Benim de bugün transferimin 8. Günü. Beklemek çok zor
Ara ara belim kasıklarım ağrıyo az önce eğildim bi batma oldu yattım biraz geçti. 4 gün var teste meraktan ölecem. Ama hamileyim gibi hissediyorum ne bileyim içimde güzel bi his var baştan beri. İnşallah öyledir. Hamişler bize dua edin. Öpüyorum herkesi
Açıkçası bana da 5. Gün çıkmaz gibi geldi. Çünkü dün vurduğum iğnenin içeriğindede bhcg varmış.
Hadi insallah guzel haberler alda aramiza katilKızlaaar selam. Ay ne güzel bi topik burasıBol hamişli umutlu sevgi dolu... Hamiş olanlara sağlıklı hamilelikler vaktinde bir avazda doğumlar diliyorum. Hamiş olmayanlara inşallah tez vakitte hamişlik diliyorum. Benim de bugün transferimin 8. Günü. Beklemek çok zor
Ara ara belim kasıklarım ağrıyo az önce eğildim bi batma oldu yattım biraz geçti. 4 gün var teste meraktan ölecem. Ama hamileyim gibi hissediyorum ne bileyim içimde güzel bi his var baştan beri. İnşallah öyledir. Hamişler bize dua edin. Öpüyorum herkesi
Hosgeldin aramiza ins tutunmustur berabar kucagmza alirizKızlaaar selam. Ay ne güzel bi topik burasıBol hamişli umutlu sevgi dolu... Hamiş olanlara sağlıklı hamilelikler vaktinde bir avazda doğumlar diliyorum. Hamiş olmayanlara inşallah tez vakitte hamişlik diliyorum. Benim de bugün transferimin 8. Günü. Beklemek çok zor
Senle bebelikbtakviminde dogunumuz iki gun arsyla ins saglikla kucagimiza alirizonun şansına olmuş ama normalde çok erken aslında dr lar en erken 11. gün kanda belli olur diyorlar ama ben dayanamayıp 9. gün erken gebelik testinde pozitif görünce gidip kanda baktırmıştım.Erken baktırmak da iyi değil aslında bu defa değerlerin artmasını bekliyorsun sürekli 2 günde 1 kan veriyorsun.
Senle bebelikbtakviminde dogunumuz iki gun arsyla ins saglikla kucagimiza aliriz
Canim bende senin gibi öncesinde bebegimi kaybettigim icin seni cok iyi anliyorum,icimizde hep bir korku var.Ama kaderin önüne gecemeyiz nasibimizde ne varsa onu yasicaz.Rahat ol,hayirlisi de,bol dua et..Kızlar saatler yaklaştıkça içimde bir korku başladı. Yarın ultrasonda kötü bişey olrsa diyeçok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?