Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Merhaba kızlar bende konulara bakarken keşfettim burayı benimde 30 ekim transfer tek embrioyla tuttu çok şükür Allahıma , yeni yaptıranlardan merak ettiniğiniz birşey olursa sorabilirsiniz Rabbim hepimizin yavrusunu bize bağışlasın

Canım hayırlı uğurlu olsun inş darısı başıma olsun çarşamba günü transferim yapıldı belirtim yok gibi sadece karnım sis ve rahimde sızlama var senin belirtin var mıydı için pozitif oldu diyor ama genede insan biseyler arıyor

o şişlik ve sızlama yumurta toplama da rahmi yordukları için oluyor canım , belirtiler 1 hafta sonra çıkmaya başlıyor aslında göğüsler şişmeye ve kılcal damarlar çıkmaya başlıyor,belinde inanılmaz ağrılar kasıklarında batmalar oluyor,ben daha önce hep gebelik belirtisi arardım kendimde ama bu öyle birşey değil canım,gerçekten gebe olunca analayacaksın o kendini belli ediyor sana zaten

İnşallah tutar bebeğin seninledir canım , sen içini ferah tut hep olacağına inan ,sürekli düşünüp sitres yapma ,kullanılan ilaçlar insanı çok geriyor ,biz eşimle 2 kez büyük tartışma yaşadık hem bebek hormonu hem ilaçlar dengeni bozucak sakin kalmaya çalış ,inşallah hayırlı haberlerini alırız,ben dayanamayıp transferin 9. günü erken gebelik testi yapmıştım orda çıkmıştı miniğim

Canmm benimde 5 gün idrar testinde.cikti belirtilere gelince adet belirtisi ile ayni seyler yaşadım ama bende hissettim bebeğimin benimle olmasını ve 4 gün kahverengi bi akintim oldu

Kızlar kabızlık yaşayan var öı aranızda. Benim zaten kabızlık hep sorunumdu şimdi transferin 5. Günü. Bir haftadır bu sorunı yaşıyorum. Bu arada 5. Gün testte öıkar mı

Kızlaaar selam. Ay ne güzel bi topik burası Bol hamişli umutlu sevgi dolu... Hamiş olanlara sağlıklı hamilelikler vaktinde bir avazda doğumlar diliyorum. Hamiş olmayanlara inşallah tez vakitte hamişlik diliyorum. Benim de bugün transferimin 8. Günü. Beklemek çok zor
Ara ara belim kasıklarım ağrıyo az önce eğildim bi batma oldu yattım biraz geçti. 4 gün var teste meraktan ölecem. Ama hamileyim gibi hissediyorum ne bileyim içimde güzel bi his var baştan beri. İnşallah öyledir. Hamişler bize dua edin. Öpüyorum herkesi

Kızlar kabızlık yaşayan var öı aranızda. Benim zaten kabızlık hep sorunumdu şimdi transferin 5. Günü. Bir haftadır bu sorunı yaşıyorum. Bu arada 5. Gün testte öıkar mı

yukarda bir arkadaşımız 5.gün çıktığını söylemiş ama o süre zarfında ilaçların etkisiyle de pozitif çıkmış olabilir çünkü bir yakınım 5. gün idrarda pozitif görüp kan testine gittiğinde negatifi görünce yıkılmıştı,bence en erken 9 gün geçse iyi olur.

Açıkçası bana da 5. Gün çıkmaz gibi geldi. Çünkü dün vurduğum iğnenin içeriğindede bhcg varmış.

inşallah vardır bebeğin seninledir canım belirtilerin benziyor hamileliğe ama istersen 9. gün yani yarın erken gebelik testi alıp yapabilirsin.

Açıkçası bana da 5. Gün çıkmaz gibi geldi. Çünkü dün vurduğum iğnenin içeriğindede bhcg varmış.

onun şansına olmuş ama normalde çok erken aslında dr lar en erken 11. gün kanda belli olur diyorlar ama ben dayanamayıp 9. gün erken gebelik testinde pozitif görünce gidip kanda baktırmıştım.Erken baktırmak da iyi değil aslında bu defa değerlerin artmasını bekliyorsun sürekli 2 günde 1 kan veriyorsun.

Hadi insallah guzel haberler alda aramiza katil kacinci denemen? Benim 5.gun embriyosu 8.gün kanda pozitifi görmüstüm sonucu yaz bize

Hosgeldin aramiza ins tutunmustur berabar kucagmza aliriz

Senle bebelikbtakviminde dogunumuz iki gun arsyla ins saglikla kucagimiza aliriz

Senle bebelikbtakviminde dogunumuz iki gun arsyla ins saglikla kucagimiza aliriz

inşallah canım Allah sağlıklı sıhatli kucağımıza alak nasip eder, benimde dikkatimi çekti benim son adet tarihim 13 ekim bursa acıbadem de yaptırdım sen ?

Canm ben laborantim 4 gün kanda 2.78 çıktı 5 gün kada çıktı sonra kan verdim 6 gün 65.66 çıktı herkesde ayni olacak diye birşey yok bazılarında tutunma geç oluyor 11 gün negatif olup 12 gün pozitif sonuç alanı bile biliyorum benim ki blast embriyo ve erken tutundu doktorum bile şaşırdı

Kızlar saatler yaklaştıkça içimde bir korku başladı. Yarın ultrasonda kötü bişey olrsa diyeçok korkuyorum.

Kızlar saatler yaklaştıkça içimde bir korku başladı. Yarın ultrasonda kötü bişey olrsa diyeçok korkuyorum.
Canim bende senin gibi öncesinde bebegimi kaybettigim icin seni cok iyi anliyorum,icimizde hep bir korku var.Ama kaderin önüne gecemeyiz nasibimizde ne varsa onu yasicaz.Rahat ol,hayirlisi de,bol dua et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…