Canim yaz bize sonucuAyyy heyecan yaptım
Canim benim hep hafif hafif vardi ama 2gundur fenayim... bulantiyi cinsiyet olayi cok etkiliyor :) ben kizimda bulantimdan bilmistim hamile olduğumu... adetim bile gelmemişti:) ayni olmuyor yaniii ustelik bulanti gebeliğin saglikli ilerlediginin göstergesi demosti drum
Birde seninle benim dogum tarihimiz arasinda 3gun var :)) benimde 28 temmuz insallah... kalp atisini duyunca gebelik takvimini eklicem insallah
Benimkiler Allah nasip ederse ikiz, ikizlerde genellikle erken doguyor maalesefBirde seninle benim dogum tarihimiz arasinda 3gun var :)) benimde 28 temmuz insallah... kalp atisini duyunca gebelik takvimini eklicem insallah
Ikizin belirtisinin de erken baslamasi normal o zaman :)) masallah canim 6 aralik benim kontrolüm:)) senin? Ben kese falan gormedim henuz ilk kontrol olacak... erken dogum cok zor insallah zamaninda alorsin yavrularini kucagina... benim kizim erken doğum onda cok cektim allah kimseye yasatmasinBenimkiler Allah nasip ederse ikiz, ikizlerde genellikle erken doguyor maalesefinsallah kalp atislarinida duyalim yavrularimizin nezaman cagirdi doktorun
Benimde 6 aralik. 27 aralikta iki tane 4mm minnak keseleri gördükIkizin belirtisinin de erken baslamasi normal o zaman :)) masallah canim 6 aralik benim kontrolüm:)) senin? Ben kese falan gormedim henuz ilk kontrol olacak... erken dogum cok zor insallah zamaninda alorsin yavrularini kucagina... benim kizim erken doğum onda cok cektim allah kimseye yasatmasin
Insallah canimBenimde 6 aralik. 27 aralikta iki tane 4mm minnak keseleri gördükama tabi onemli olan kalp atisini duyabilmek.Ayni gunde ikimizde hayirli guzel haberler aliriz insallah
Arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun,kucaklariniz sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsun innşallah..Benim 4.tedavim sizden ricam pozitifi görenler neler yaptiniz ne yediniz ne içtiniz? Nekadar dinlendiniz?Detaylı bir şekilde aciklarsaniz çok sevinecegim ve insallah harfiyen uygulayacağım.
Canim en önemlisi kabiz olmamaya dikkat et,ben onun icin bol bol kuru kayisi kuru incir kuru erik yedim,gunde 3lt su ictim.ıkınmaman gerekiyor.Ananasi okumustum,bir ananasi 5e bolup 5gun yemistim fazlasida zararmis.yatalak gibi kalkmadan yatmadim ufak tefek islerimi bile yaptim ama yavas hareketlerle,elimi biyere uzanmadim.eger yumurta toplamanda bu ay olduysa rahminin toparlanmasi icin protein agirlikli beslenmenin cok faydasi oluyorArkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun,kucaklariniz sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsun innşallah..Benim 4.tedavim sizden ricam pozitifi görenler neler yaptiniz ne yediniz ne içtiniz? Nekadar dinlendiniz?Detaylı bir şekilde aciklarsaniz çok sevinecegim ve insallah harfiyen uygulayacağım.
6 haftayı doldurduğun zaman kalp atılını duyabiliyorsun cnm, inşallah duyacaksın. Bant kullanmadım onçin bilemiyorum.
Çok teşekkür ederim canım.Hemen ertesi gün mü işe başladın?Yatmadın mı hiç?Benim doktorum normal hayatına devam edebilirsin dedi bende öyle yaptım,akşamları işten gelince dinlendim,hemşiremin tavsiyesi üzerine ananas ve kabak çekirdeği yedim ,sigaradan uzan durdum( tutunmasını önlediğini okumuştum) ani hareketlerden kaçındım.Üzerine çok düşünmedim Allahım sana emanet ben senin gibi koruyamam dedim ve bekledim canım
Çok teşekkür ederim canım.Evet 3 gün önce toplandı. Söylediğin iyi oldu protein alayım bol bol.:) Çünkü gelecek reglimle transfer hazırlığına başlayacağız inşallah.Ertelensin istemiyorum.Hiç yatmadın mi canm?Hastanede nekadar kaldın?Canim en önemlisi kabiz olmamaya dikkat et,ben onun icin bol bol kuru kayisi kuru incir kuru erik yedim,gunde 3lt su ictim.ıkınmaman gerekiyor.Ananasi okumustum,bir ananasi 5e bolup 5gun yemistim fazlasida zararmis.yatalak gibi kalkmadan yatmadim ufak tefek islerimi bile yaptim ama yavas hareketlerle,elimi biyere uzanmadim.eger yumurta toplamanda bu ay olduysa rahminin toparlanmasi icin protein agirlikli beslenmenin cok faydasi oluyor
Çok teşekkür ederim canım.Hemen ertesi gün mü işe başladın?Yatmadın mı hiç?
Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Sizlere hayırlı evlat olsun innnşallah..yok hiç yatmadım ,direk hayatıma döndüm,şimdi yatmaya daha çok ihtiyacım var bebiş halsizlik yapıyor
Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Sizlere hayırlı evlat olsun innnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?