Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

T taliha21 symmm Minaako kizlar sizin transferlere baktim hepinizinki benden once,benim transferim 13 kasimdi ve bu gece fena sekilde bulantim basladi daha cok erken degilmi üşüttümmü yada pskolojikmi diye düsündüm sizinki nezaman basladi

Canim benim hep hafif hafif vardi ama 2gundur fenayim... bulantiyi cinsiyet olayi cok etkiliyor :) ben kizimda bulantimdan bilmistim hamile olduğumu... adetim bile gelmemişti:) ayni olmuyor yaniii ustelik bulanti gebeliğin saglikli ilerlediginin göstergesi demosti drum

Birde seninle benim dogum tarihimiz arasinda 3gun var :)) benimde 28 temmuz insallah... kalp atisini duyunca gebelik takvimini eklicem insallah

Birde seninle benim dogum tarihimiz arasinda 3gun var :)) benimde 28 temmuz insallah... kalp atisini duyunca gebelik takvimini eklicem insallah
Benimkiler Allah nasip ederse ikiz, ikizlerde genellikle erken doguyor maalesef insallah kalp atislarinida duyalim yavrularimizin nezaman cagirdi doktorun

Benimkiler Allah nasip ederse ikiz, ikizlerde genellikle erken doguyor maalesef insallah kalp atislarinida duyalim yavrularimizin nezaman cagirdi doktorun
Ikizin belirtisinin de erken baslamasi normal o zaman :)) masallah canim 6 aralik benim kontrolüm:)) senin? Ben kese falan gormedim henuz ilk kontrol olacak... erken dogum cok zor insallah zamaninda alorsin yavrularini kucagina... benim kizim erken doğum onda cok cektim allah kimseye yasatmasin

Benimde 6 aralik. 27 aralikta iki tane 4mm minnak keseleri gördük ama tabi onemli olan kalp atisini duyabilmek.Ayni gunde ikimizde hayirli guzel haberler aliriz insallah

benim hafif hafif bulantılarım oluyor daha 1 hafta oldu başlayalı

Arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun,kucaklariniz sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsun innşallah..Benim 4.tedavim sizden ricam pozitifi görenler neler yaptiniz ne yediniz ne içtiniz? Nekadar dinlendiniz?Detaylı bir şekilde aciklarsaniz çok sevinecegim ve insallah harfiyen uygulayacağım.

Benim doktorum normal hayatına devam edebilirsin dedi bende öyle yaptım,akşamları işten gelince dinlendim,hemşiremin tavsiyesi üzerine ananas ve kabak çekirdeği yedim ,sigaradan uzan durdum( tutunmasını önlediğini okumuştum) ani hareketlerden kaçındım.Üzerine çok düşünmedim Allahım sana emanet ben senin gibi koruyamam dedim ve bekledim canım

Canim en önemlisi kabiz olmamaya dikkat et,ben onun icin bol bol kuru kayisi kuru incir kuru erik yedim,gunde 3lt su ictim.ıkınmaman gerekiyor.Ananasi okumustum,bir ananasi 5e bolup 5gun yemistim fazlasida zararmis.yatalak gibi kalkmadan yatmadim ufak tefek islerimi bile yaptim ama yavas hareketlerle,elimi biyere uzanmadim.eger yumurta toplamanda bu ay olduysa rahminin toparlanmasi icin protein agirlikli beslenmenin cok faydasi oluyor

Merhaba arkadaslar bende bu ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum nısada 3. yılım bıtecek 1 tane negatif aşılamam var benım için dua edermısının ALLAH rızası ıcın Rabbım bana ve ısteye herkeze nasıp eder inşALLAH

Çok teşekkür ederim canım.Hemen ertesi gün mü işe başladın?Yatmadın mı hiç?

Çok teşekkür ederim canım.Evet 3 gün önce toplandı. Söylediğin iyi oldu protein alayım bol bol.:) Çünkü gelecek reglimle transfer hazırlığına başlayacağız inşallah.Ertelensin istemiyorum.Hiç yatmadın mi canm?Hastanede nekadar kaldın?
Bir de evde hoşaf yapsam olur değil mi?Şimdiden başlayım ben çünkü bağırsak problemi yaşıyorum malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…