Insallah canim... sanada hayirli ugurlu olsunnn... 20 bin super bir rakam geldi .ilk kacinci gun öğrendin pozitifi be degerin kacti merak ettim. Saglicakla kucagina al insallahHepiniz actigim bu topige hos geldnz ins beraberce guzel bir hamilelik sureci geciririz bu baslik butun bebekler dogana kadar guncel tutalim
Benimki transfer 2 kasim 9. Gunum 136 idi 12. Gun 499 idiInsallah canim... sanada hayirli ugurlu olsunnn... 20 bin super bir rakam geldi .ilk kacinci gun öğrendin pozitifi be degerin kacti merak ettim. Saglicakla kucagina al insallah
Masallah 2 embriyomuydu? Degerin baya yuksek gibi? Cok bilgimde yok aslinda ama burada okuduklarima göreBenimki transfer 2 kasim 9. Gunum 136 idi 12. Gun 499 idi
2 embiryou ama sadece bir kese gorundu cnmMasallah 2 embriyomuydu? Degerin baya yuksek gibi? Cok bilgimde yok aslinda ama burada okuduklarima göre
Tek kesemi gördüler cnm? Belkide ikizdir.Benimki transfer 2 kasim 9. Gunum 136 idi 12. Gun 499 idi
Belki tek yumurta ikizidir? :)2 embiryou ama sadece bir kese gorundu cnm
Hayirli olsun merak etmeyin buyuk ihtimal pozitiftirKızlar benim ablamda tüp bebek yaptırdı 3 gün oldu transferin yapıldıgı hafif lekeler oluyomuş kasıklarıma ara ara kramp gibi giriyo diyo sizce bunlar olumlu tepkiler mi
Benim 11. Gün 421 12. Gün 950 çıktı ama tek embriyo transferidir.Zannetmiyum ikiz oldugunu cunku ikzlerde 12. Gu 800/900 cikiyor
Sen demi hamilesin cnm?Ay inşallah dua edin o da sizin gibi güzel haberi alsın inşallah hepiniz sağlıkla bebişinizi kucagınıza alırsınız. Bi de dio sanki tüp bebek yaptırmamış gibi hissediyom sanki aşılama yapılmış gibi
Belkii tek embiryou bolunmustur keseye baktnzmiBenim 11. Gün 421 12. Gün 950 çıktı ama tek embriyo transferidir.
2 aralıkta çağırdı bizi. Direkt bebeği ve kalp atımıı görmek için, o zamana belli olur heralde.Belkii tek embiryou bolunmustur keseye baktnzmi
Ins hayirlisi2 aralıkta çağırdı bizi. Direkt bebeği ve kalp atımıı görmek için, o zamana belli olur heralde.
Hayırlısı inşallah öylesindirBişmiyorum cnm ya ben de süpeleniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?