Benimde sonrasinda var bir dusugum ikizdi amaEvet erken evlendim kizzimdan once 1 tanesi sonra dusugum var tutmayan bir asilama bir tup daha var cnm ama uzun sure biz kizimdan sonra istemedik 4 yil gibi bir zaman
Merhaba :) hayirli olsun canim ... ikinci cizgi bebis var demek... kac kez yaptin testi? Rengin koyulasmasi gerekiyor... umarim degerin katlanarak artar... teste de az kalmış hayirli haberlerini bekliyoruzzzsymm mrb bende transfer oldum iki embriyo bugun 11 gun nasipse pazrtesi kan testi yapcam idar testinde ikinci cizgide cikti ama cok koyu degil
Gecmis olsun canim hic kalkma yerinden uzan surekli... yorma kendini... hakkinda hayirlisi olsunKizlar carsamba günü kontrolum vardi,kontrolde iki keseninde sekli ve konumu guzeldi ama kalp atisi henuz yok haftaya tekrar bakalim demisti doktorum.crinone jel kullaniyodum onun arada kahverengi gelmesi disinda bi sorun yoktu.dün aksam birden kanama basladi hemen acile gittik ultrason yapildi bebebeklerimin ikisininde kalp atisini duyduk keselerin seklide gayet guzelmis ama kanamadan dolayi düsük tehlikesi varmishemen proluton igne yapildi,bugun ve yarinda ayni igneden vurulup pazartesi kontrole gidicem.suan kanamam durdu ama acildeki doktor 1saat sonrasinin garantisini veremem dedi boyle bisey yasayan varmi yada proluton kullanan varmi faydasi oluyormu
Canım geçmiş olsun, benimde 3 hafta önce kanamam oldu bir anda aktı ve durdu . Doktor kesin yatak istirahati dedi bana 3 ay dolana kadar düşük tehlikem varmış ama şu anda herşey yolunda bebeğim gayet sağlıklı.tedirgin olma doktor ne derse onu yap mümkünse çılışıyorsan izin al işe gitme .Kizlar carsamba günü kontrolum vardi,kontrolde iki keseninde sekli ve konumu guzeldi ama kalp atisi henuz yok haftaya tekrar bakalim demisti doktorum.crinone jel kullaniyodum onun arada kahverengi gelmesi disinda bi sorun yoktu.dün aksam birden kanama basladi hemen acile gittik ultrason yapildi bebebeklerimin ikisininde kalp atisini duyduk keselerin seklide gayet guzelmis ama kanamadan dolayi düsük tehlikesi varmishemen proluton igne yapildi,bugun ve yarinda ayni igneden vurulup pazartesi kontrole gidicem.suan kanamam durdu ama acildeki doktor 1saat sonrasinin garantisini veremem dedi boyle bisey yasayan varmi yada proluton kullanan varmi faydasi oluyormu
Bu surecte işi birakmistim canim,kayinvalideme geldim surekli yatiyorum. Sende proluton vuruluyormusun. Birde yatak istirahatinden kasıt tam olarak nedir,evin icinde normal hareketlerine devam etmekmi yoksa tuvalet ihtiyaci disinda hep yatmakmiCanım geçmiş olsun, benimde 3 hafta önce kanamam oldu bir anda aktı ve durdu . Doktor kesin yatak istirahati dedi bana 3 ay dolana kadar düşük tehlikem varmış ama şu anda herşey yolunda bebeğim gayet sağlıklı.tedirgin olma doktor ne derse onu yap mümkünse çılışıyorsan izin al işe gitme .
Düz bi zeminde lavabo dışında hep yatak. Ama doktorun daha iyi bilir tabi.Allah şifa versin inşBu surecte işi birakmistim canim,kayinvalideme geldim surekli yatiyorum. Sende proluton vuruluyormusun. Birde yatak istirahatinden kasıt tam olarak nedir,evin icinde normal hareketlerine devam etmekmi yoksa tuvalet ihtiyaci disinda hep yatmakmi
Bende İzmirdeyim. Alsancakta Ahmet Güler e gidiyorum. İlkinde olumlu sonuçlandı şükür. İstediğin klinikte işlemleri yapıyor. Biz Tavmergende yaptırdık. Muayene ücreti 200 lira ama tüp bebek hastalarından her seferinde para almıyor. 8kez gidip birkez ücret ödediğimi biliyorum. Para düşkünü biri değildoktorunuz kimler arkadaslar
Ben kanepede uzanıyorum cnm, eğer ağrım yada lekelenmem olursa yatakta yatıyorum birde vucudumu sıcak tutuyorum devamlı. Su içmek ve tuvalete gitmek iin kalkıyorum. Prolutex vuruyorum hergün.Bu surecte işi birakmistim canim,kayinvalideme geldim surekli yatiyorum. Sende proluton vuruluyormusun. Birde yatak istirahatinden kasıt tam olarak nedir,evin icinde normal hareketlerine devam etmekmi yoksa tuvalet ihtiyaci disinda hep yatmakmi
Beni kese icin ayri cagirmadi dr um.. ama degerin ne kadar arttigi onemli sanirim bu kararda... 2hafta sonra kalp atisina gittik direktarkadaslar kan testinden olumlu ciktiktan kac gun sonra keseyi gormeye gidiyosun
Yo yo benim de adet ağrısı gibi oldu yerleşme ağrısı da adet ağrısına benziyor 10 gün idrarda silik çıkınca 11. Gün test yaptırdım bhcg 442 çıktı. Endişe etme inş bebişin seninledir.Arkadaslar transferimin 11.gunu bugun ama adet olacak.gibi agri oluyor pazsrtesi kan testi yaptircam ama idrarda iki cizgi cikti ama tam koyu degil cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?