- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Mrb cnm bnde transferin 8 gününden beri bel ağrısı ve kasiklarim da adet agrisi var bnce normal buda hamilelik belirtisi bnde başka bi belirti olmadı zaten .ins kese yi ve kalp atışını da duyup rahatlariz sabirsizlikla bekliorumsagolasin agri alta dogru vuruyo acaba dedim adetimmi gelcek dedim ama idrarda ikincisi tam koyu degildi
Oldum canım iki kat da arttı çok şükür şimdi kese görünmesini bekliorumins test oldunuzmu
Benim ilk idrar testi o kadar silikti ki acaba ben mi hayali çizgi yaratıyorum beynimde diye düşünmüştüm. Sabah ilk idrarla yap koyulaşacaktır.bizimde nasipse pazartesi var kan testi ama idrarda ikinci cizgide cikti ikinci cizgi silikti
Çok açık ve 1 bardak bebek doğana kadar da çok önerilmiyor kafein olduğundan. Kafein damarları büzüyormuş nolur nolmaz.arkadaslar transferimin 11.gunu cay icebiliyormuyuz
Canim tamm ikinci çizgiyi gördün anladımtransferimin 11.gunu yemekten hic biseden tat alamiyom arkadaslar bugun idrarda ikinci cizgiyi gordum tam koyu degildi
Canım sen çok stres yapıyorsun bak böyle olmaz.. stres en büyük düşmanın senin şu durumda. Biraz rahat bırak kendini rahatla..dua et olacağına inan olumlu düşün.. ve buna endeksli yaşama kendini dinlersen vücut sana hep oyun oynar.. dediğim gibi rahat ve huzurlu olmaya çalışarkadaslar yemeden icmeden hic tat alamiyom
Benim eşim elinden geldiği kadar uğraşıyor ama annem geliyo sabahtan akiama kadar yemeğimi her işimi yapıypr Allah razı olsun. Hakkını nasıl ödeeim diye yolluyorum her gün ama nasıl zorluk çektiğimizi bildiği için seve seve yapıyo.Pozitif cikan arkadaslar kocanizla araniz nasil ev islwri sizmi yapiyorsunuz yoksa esinizmi veya hangi ev isi yapabiliyorsunuz.ben ymk pisiryum kocam mutfak temizligi ve bulasik agir islerin hepsi ona.bende agir olmaya ve onun beceremedigi isleri yapiyorum
Benim annem farkli sehirde ve oda hasta isleein cogu esime.kaliyorBenim eşim elinden geldiği kadar uğraşıyor ama annem geliyo sabahtan akiama kadar yemeğimi her işimi yapıypr Allah razı olsun. Hakkını nasıl ödeeim diye yolluyorum her gün ama nasıl zorluk çektiğimizi bildiği için seve seve yapıyo.
YaaaBenim annem farkli sehirde ve oda hasta isleein cogu esime.kaliyor
Canim seninkide ikizmiYaaaçok geçmiş olsun eminim yanında olsa yapardı ah şu uzaklıklar.
Ben bütün ev işlerini yapıyorum canım. Temizlik yemek bulaşık. Makineler var herseyi yikiyorlar sonuçta.. önemli olan ağır kaldırmak agiryorucu işler yapmamakPozitif cikan arkadaslar kocanizla araniz nasil ev islwri sizmi yapiyorsunuz yoksa esinizmi veya hangi ev isi yapabiliyorsunuz.ben ymk pisiryum kocam mutfak temizligi ve bulasik agir islerin hepsi ona.bende agir olmaya ve onun beceremedigi isleri yapiyorum
Sende aramiza hosgeldn cnm seninki ikizmi tekmiBen bütün ev işlerini yapıyorum canım. Temizlik yemek bulaşık. Makineler var herseyi yikiyorlar sonuçta.. önemli olan ağır kaldırmak agiryorucu işler yapmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?