Evet öyle.Doğuştan yarım rahimliyim.O yüzden biraz korkuyorum.Hamile kalmak zor ve düşük tehlikesi çok yüksekSenin sıkıntın neydi canım? Orası hiç belli olmaz Allahın işi bu.. Herşey bahane
Meraba canım.Bursa acıbadem doktorum şahin zeteroğlu.İlk denemem olucak.Şahin beyi çok övüyolar inşallah benide bebeğime kavuşturmada vesile olurgul mrb nerde baslicaksiniz tedaviye
Evet inşallah hamile kalırımda gerisini artık yatarak falan bi şekilde hallederiz.Rabbim nasip etmiş olsun inşallah.Senin transfer sonucu belli oldu mu canim.Yaş kaç bu arada senin transferin başarısıni yaş çok etkiliyohic korkma zaten rabbim ol dedimi olur ama simdi teknoloji cok gelisti onun onlemini aliyolar
Allahtan umit kesilmez canım..Sen dua et güzelce tedavini ol. Gerisini allaha bırak canım :)Evet öyle.Doğuştan yarım rahimliyim.O yüzden biraz korkuyorum.Hamile kalmak zor ve düşük tehlikesi çok yüksek
Demekki yumurta sayın çok demekki şansın yüksek ne güzel :) inşallah hersey yolunda gider canimBizede doktor 5. Gune gelsin donduralim dedi ama nasil olucak bilmiyorum
Öyle yapmaya çalışıyorum Rabbim nasip etmedikten sonra elden ne gelir kiAllahtan umit kesilmez canım..Sen dua et güzelce tedavini ol. Gerisini allaha bırak canım :)
İnşallah pazartesi güzel haberlerini alıcaz yaşı küçük olanlar daha şanslı hamileliktebeniklm.yas 23 benim pazartesi.bellinolacak iki embriyo koydular
Korkma canım bende ilk kontrolüme giderken hiçbir ağrım yoktu. Mide bulantın strestendi belkide çünkü çok erken bulantılar için . 6 dan sonra oluyor genelde diye biliyorum.Kizlar 5+5 gunlugum ve 4-5 gun once birdenbire kasık agrılarım gecti. Ilk zamanlarda cok midem bulanirdi simdi o da yok. Bişeyler ters mi gidiyor acaba korkmaya basladim
Sanada gunaydin nasil gidiyorGünaydın kızlar, güzel bir hafta sonu olsun hepimize :)
Günaydın canım. Normal ağrı olmaması, benimde öyle oldu hatta hala daha öyle pek bir ağrım yok bazen kasık batması okur bir anlık o kadar, dünde dayanamadım gittim doktora gördüm bebişide :)
Hem iyi hem kötü canım ya, sabah 1 tatlı kaşıpı alıç reçeli sürdüm ekmeğe yedim peynirle sadece o mu yaptı yoksa daha mı şiddetlendi mide bulantılarım bilmiyorumSanada gunaydin nasil gidiyor
Ayyy ne güzel ya insan tüp bebek ve öncesini yaşayınca daha da korkulu oluyor. İlk önce katlanacak mı diye korkuyodum şimdi kalp atışı olacak mı büyüyecek mi diye korkuyorum. Ama dün biraz araştırma yaptım. Tüp bebek hamileliği diğer hamilelikle bi farkı yokmuş. Yani düşük ya da gelişim olarak. Artık normal hamile gibi düşünmemiz gerekiyomuş kendimizi.Günaydın canım. Normal ağrı olmaması, benimde öyle oldu hatta hala daha öyle pek bir ağrım yok bazen kasık batması okur bir anlık o kadar, dünde dayanamadım gittim doktora gördüm bebişide :)
Kalp atımını duyduktan sonra normal hamile gibi sayılıyomuşuz. Ama yinede 3 ay dolana kadar dikkatli olmak lazım. Bol bol dinlenmeliyiz.Ayyy ne güzel ya insan tüp bebek ve öncesini yaşayınca daha da korkulu oluyor. İlk önce katlanacak mı diye korkuyodum şimdi kalp atışı olacak mı büyüyecek mi diye korkuyorum. Ama dün biraz araştırma yaptım. Tüp bebek hamileliği diğer hamilelikle bi farkı yokmuş. Yani düşük ya da gelişim olarak. Artık normal hamile gibi düşünmemiz gerekiyomuş kendimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?