Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Canım bende kötüyüm hem mide bulantısı hem halsizlik birde bel ağrım çok oluyor Dr umu aradım bulantı için bana ilaç yazmadı.normal dedi bulantı için .birde bu jelden dolayı pembemsi tortular geliyor senin de böyle oluyor mu

Benim sade bulantı değil canım sabahları tüm yediğimi çıkarıyorum onçin yazdı bana, kilo kaybın okursa da üzülme dedi önemli değilmiş bu haftalarda. Ben jel yerine fitil kullanıyorum fitil yapmıyor bana. Ancak bir önceki hamileliğimde jel kullanıyodum yapıyordu ozman, doktor önemli olmadığını söylemişti bana, rahim ağzında biriken eski kanı emiyormuş jelin kalıntıları onçin o şekilde çıkıyormuş.

Bende de oyle canim agri sizi pek yok arada bor sag kasigima giriyor o da eskisi kadar degil... mide bulantim ve bel agrim olmasa şüpheye düşeceğim resmen... meraklanma seninledir bebisin insallah

arkadaslar bugun tranferimin 11.gunu 3gun once idrar testi yaptim ikinci cizgi silikti bugun birazdaha belirgin ve biraz koyu
Hayirli olsun canim insallah saglicakla ilerlerrr

O jeli bende kullaniyorum canim arada bir bende de oyle geliyor... jelin bir kismi her kullanimda (birkac saat sonra) geri geliyor zaten ama renk olarak kastim... pembe de gördüm birkez de yesilimsi gördüm... dr um normal dedi sikma canini... bel agrisi bende de var ya cok fena bir durum...mide bulantimda arttı iyice... kafami yastiktan kaldiramiyorum zaten zor gececek bu kez hamilelikk... buarada hic konusu gectimi bilmiyorum ama yaşlarınız kac bayanlar? P purple81 T taliha21

Kalp atımını duyduktan sonra normal hamile gibi sayılıyomuşuz. Ama yinede 3 ay dolana kadar dikkatli olmak lazım. Bol bol dinlenmeliyiz.
Artik normal miyiz yani?? Hala o kadar cok tedirginligim korkum var ki inanmasi cok güç... zor sureclerden geçiyoruz maalesef dolayisiyla normale dönmemiz bile zor... ben hala cevreme hamileyim bile diyemiyorum ... sadece ailelerimiz ve cok yakinlarimiz biliyor

İnşallah ben de de bel ağrısı ve koku hassasiyeti var. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın sağlıcakla

Seni çok iyi anlıyorum ben de öyleyim sanki hep bi korku... Tabiki dikkat edelim ama Rabbimin izniyle herşey çok güzel olacak buna inanalım. Ben bazen çok karamsar oluyorum sonra kendimi telkinle toparlamaya çalışıyorum.

Öncelikle pozitifi gören herkesi tebrik ederim. Bugün beta hcg ye baktırdım ve 10. Gün değerim 383 çıktı hanımlar. Dünden beri ayaklar yere basmıyor. Kliniği aradım tekrarlatmana gerek yok, climara bantları çıkar, crinone'a devam dediler. Crinone sağolsun her rengi gösterdi bana da ama parlak kırmızı dışında somon, gri, siyah, kahverengi normalmiş.

Hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin :)

Bende demiyorum canım , karşılaştığım bir kaç kişi hamilemisin diye sordular nerden anladınız diye sorunca yüzün şişmiş ondan anladık dediler :) hakikattende yüzüm şiş ama ben kortizona bağlıyorum. 3 ayı doldurmadan söylemiycem sadece iş çevremde mecbur kaldığım kişilere söylüyorum birde annem babam ve kardeşlerim biliyorlar, eşimin ailesinden kimseye söylemedik daha

Ben 36 yaşındayım canım 7 yıllık evliyim kısmetse ilk bebeğimiz olacak :)

Benim yüzümden anliyorlar canim bulantim gun boyu sürüyor yüzüm soluk ve kötü görünüyor... ben biraz daha fazla yayıldım sanirim ama istemsiz olarak duyulsun istemiyordum çünkü. .. daha once kaybım da oldu o zaman cok yayildi atlatmasi da cok zor oldu insallah bunda boyle sikintilar yasamayiz hicbirimiz

Benimde geçen kaybımda annem aileye herkese söylemiş hamileliğimi, bebeği kaybettikden sonra herkes arayım geçmiş olsun dedi bana onları dinlemek çok canımı yaktı inan. Zaten bebeğin yokluğuna alışayım aylar geçti, Allahıma şükürler şimdiki doktorumu karşıma çıkardı bana, allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucapımıza alalım bebeklerimizi. Tek dileğim bu.

27 yasindayim cnm 9 yillik evliyim 8 yasinda kizm var

Çok teşekkür ederim P purple81 . Benim bebe(ler) babalarına çekmiş bende hiç belirti yok. Eşimin annesi yere koyar oyuncaklarını etrafına serermiş. O kendi kendine oynar sonra da uyurmuş. Herhalde onun gibi uslu olacaklar. Belirti olarak görebileceğim şey galiba aşırı duygusallık olabilir belki çünkü bugün ilk üç ay sen yine çok şeyapma diyen birini paralayasım geldi. Ama haksız mıyım kızlar ya araba alan birine ay bak sakın kaza yaparsın diyor muyuz? Ne olur işte kötüyü çağımasan, ben de biliyorum riskli olduğunu ama hayattakininn garantisi var mı da bana böyle söylüyor? Sbah sabah canımı sıktı.

allah kucaginizs almayi nasip.etsin benimde bugun 11.gunum nasipse pazartesi bende kan testi yaptircam idrarda test yaptim 2inci cizgi biraz koyudu arkadaslar

Hsyirli olsun aramiza hosgeldin

Maasallah baya erken evlenmissin canım bende yeni 32 oldum 1hafta önce :) 6 yillik evliyim 5 yaşında bir kizcem varrrr ...
Evet erken evlendim kizzimdan once 1 tanesi sonra dusugum var tutmayan bir asilama bir tup daha var cnm ama uzun sure biz kizimdan sonra istemedik 4 yil gibi bir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…