Benim bugün 19. Günüm.miray hanim sizdemi yeni transfer oldunuz
Testlere gore oyleyim ama keseyi gorup kalp atısını duyunca rahatlayacagım.hamilemisiniz.benimde 11.gun.nasipse pazartesi kan testim var bugun idrarda yaptim test iki cizgi.cikti ama cok koyi degildi
Ben 8.gün sabah ilk idrar testiyle ogrendim akşam kan verdim hemen iki gün sonra yine tekrarladım. İlaçlardan olduğunu sanmıyorum. Ama kafanıza cok takmayın rahat olun ve bol dua edin. Zaten 1 gününüz kalmış.miray ikinci cizgi.cikmasi.ilaclardan.olurmu
Medistate Hastanesi Kenan Sofuoğlu doktorum. İkinci testimden tam iki hafta sonra cagırdı. Haftaya Cumartesi gidecegim.siz nerde yaptirdiniz tup.bebegi ve kanda olumlu cikarsa kac.gun sonra gidiyosun kalp atisi ve kese icin
İmşallah hepimiz icin hayırlı olur. Bende de oluyor bugün hatta adet gecikmemin 5. günü. doktorum normal bu ağrıların olması dedi.ins hayirlisi olur.birde bazen kasik.agrisi.oluyor sanki adetim gelecek gibi.benimde normalde adet gunumdu bugun miray
8. Ve 10. Gün oldum.sen nezaman kan testi oldun
Crinone jel, Oksapar iğne, coraspin ve folik asit.ilac olarak ne kullaniyosun suan
Ben kan pıhtılaşmam olduğu için iğne kullanıyorum.bende crione jel.gunde.iki kez bant yapistirma folik asit coraspin transferden sonra igneler vardi
Aile hekimine hiç yazdırmadım. İki kez aldım onuda doktorum yazdı.crione jeli aile hekimleri.yaziyomus.ama.bilgin varmi bu konuda
İnşallah :)miray ins iyi sonuclar aliriz ben idrar testinden umutluyum ama ikinci cizgiyi gorduk gun once yine yaptim o cok silikti bugunku yaptigim belli ama cok koyu degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?