Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

hamilemisiniz.benimde 11.gun.nasipse pazartesi kan testim var bugun idrarda yaptim test iki cizgi.cikti ama cok koyi degildi

hamilemisiniz.benimde 11.gun.nasipse pazartesi kan testim var bugun idrarda yaptim test iki cizgi.cikti ama cok koyi degildi
Testlere gore oyleyim ama keseyi gorup kalp atısını duyunca rahatlayacagım.
Az kalmıs gününüz insallah kan testinizde güzel cıkar degerleriniz katlanır.

miray ikinci cizgi.cikmasi.ilaclardan.olurmu
Ben 8.gün sabah ilk idrar testiyle ogrendim akşam kan verdim hemen iki gün sonra yine tekrarladım. İlaçlardan olduğunu sanmıyorum. Ama kafanıza cok takmayın rahat olun ve bol dua edin. Zaten 1 gününüz kalmış.

siz nerde yaptirdiniz tup.bebegi ve kanda olumlu cikarsa kac.gun sonra gidiyosun kalp atisi ve kese icin
Medistate Hastanesi Kenan Sofuoğlu doktorum. İkinci testimden tam iki hafta sonra cagırdı. Haftaya Cumartesi gidecegim.

ins hayirlisi olur.birde bazen kasik.agrisi.oluyor sanki adetim gelecek gibi.benimde normalde adet gunumdu bugun miray

ins hayirlisi olur.birde bazen kasik.agrisi.oluyor sanki adetim gelecek gibi.benimde normalde adet gunumdu bugun miray
İmşallah hepimiz icin hayırlı olur. Bende de oluyor bugün hatta adet gecikmemin 5. günü. doktorum normal bu ağrıların olması dedi.

miray ins iyi sonuclar aliriz ben idrar testinden umutluyum ama ikinci cizgiyi gorduk gun once yine yaptim o cok silikti bugunku yaptigim belli ama cok koyu degildi

miray ins iyi sonuclar aliriz ben idrar testinden umutluyum ama ikinci cizgiyi gorduk gun once yine yaptim o cok silikti bugunku yaptigim belli ama cok koyu degildi
İnşallah :)
Sen içini ferah tut önemli olan kan degerlerinin artması. Pazartesiye kadar daha yapma bence. Zaten günün az kalmıs kafanı yorma elini karnına koy bol bol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…