Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Arkadaslar bir sey soracam biraz ozel ozur dilerum. Gece kocanizla beraber mi yatiyorsunuz cinsellik anlaminda sormiyorum .evumiz sobali oldugu icin kislari oturma sobanin oldugu odada yatiyoruz ben rahat olayim diye dun gece kanepeleri ayirdk diger kanepeye gecti ama ikimizde sabaha kadar kivrandik sizce yine aynu kanepede yatsak bir zarari varmi

Canım sen nasıl rahar edeceksen o şekilde yatın , ne zararı olacak ki beraber yatmanızın. Ben aynı yatakda rahatsız oluyorum ama ne yazık ki çünkü kocam bazı geceler horluyor ve ben rahat uyuyamıyorum o yzden biz bu süreçde ayrı yatıyoruz . Ben odada yatakda yatıyorum o da oturma odasında kanepede. Sanırım 9 ay bu şekilde devam edecek çünkü bizimde uyukumuzı almamız lazım bebek için.

Birlikte yatmanin zarari olmaz bence canim ama onemli olan senin nasil rahat ettiğin

Arkadaslar tup bebekte rahim dinlendirme neden yapiliyor yada yapilmiyo neye gore bwlirleniyor ne olur beni bilgilendirirmisinz

Arkadaslar tup bebekte rahim dinlendirme neden yapiliyor yada yapilmiyo neye gore bwlirleniyor ne olur beni bilgilendirirmisinz
Rahim dinlenirse tutunma ihtimali artiyor canim ... cok islem gornus rahimlere uygulaniyor... yada sanirim kalinligina gore falan aslinda cok bir bilgim yok ama burdan okuduklarima gore böyle.. benim hic beklenmeden transfer oldu dr um kontrol etti rahim transfere uygun dedi ve transferim beklenmeden yapildi..

rahim dinlendirme daha iyi oluyor bizde 1 ay sonra transfer yaptirdik cunku insanda hormonlar bir cikiyor bir iniyor ilaclar kullaniyosun cunku dinlendirme oldumu her sey yoluna girmis oluyor bizde tranafer olduk nasipse yarin kan testi olucam

Anladim canim kacinc gun embriyosuydu sizinki birde kac tane transfer ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…