- 4 Aralık 2017
- 186
- 93
- 23
- 35
tek embriyomu kondu size
hayirlisi olsun benimde bugun 11.gunum pazartesi kan testim var bana 2 tane.blat embriyo kondu
ikiz bence senin
Günaydın canim sen nasilsin?Günaydın kızlar :) herkes iyimi?
Aynen vallaO ağrı bende de var. Adet ağrısı ile karışık bugün bacaklarımada vurdu biraz. Ağrım olunca korkuyorum olmayıncada neden yok diye kendi kendimi yiyorum. :)
Günaydın kızlar :) herkes iyimi?
Ben de bugün çıkacağım yattığım koltuktan tv izlemekten gına geldi. Kitap ta okuyamıyorım kafayı toparlayıp. Aslında kendimi meşgul etmem lazım.Bizde iyiyiz kızlar, dün çık sıkıldım biraz dışarıya çıktım iyi geldi.
Günaydın canım. İyiyiz çok şükür. Sen nasılsın, dinlenmeye devam mı?Günaydın kızlar :) herkes iyimi?
Evet canım dinlenmeye devam. Lekelenmelerim tam olarak bitmedi bu yüzden normal hayatıma dönemiyorum daha.Günaydın canım. İyiyiz çok şükür. Sen nasılsın, dinlenmeye devam mı?
Çık canım gez biraz değişiklik iyidir, sürekli evde kapalıyız zaten.Ben de bugün çıkacağım yattığım koltuktan tv izlemekten gına geldi. Kitap ta okuyamıyorım kafayı toparlayıp. Aslında kendimi meşgul etmem lazım.
Görünmez diye düşünüyorum canım. 6 hafta da gitsen daha iyi olur.Mrb kızlar yarın 4+5 im kese görünür mü gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?